André Hazes doet een hele opmerkelijke uitspraak over Marco Borsato: “Ik roep dat al een paar jaar”
Connect with us

Meest bekeken

André Hazes doet een hele opmerkelijke uitspraak over Marco Borsato: “Ik roep dat al een paar jaar”

Dinsdagavond krijgen we een erg openhartige André Hazes te zien in ‘Het Huis’. Hij blikt er onder meer terug op de turbulente kindertijd die het succes van zijn vader, André Hazes Sr., met zich meebracht.

“Wij leefden altijd in een bepaalde angst”, André toe. “En dat kwam door die ouwe. Zoals zijn pet stond, zo moesten wij leven.” Omdat zijn jeugd zo hectisch was, heeft André ingezien dat hij dat absoluut niet wil voor Dré, zijn zoontje. “Ik wil de betere versie van mijn ouders zijn. Ze hebben hun vreselijke best gedaan. Maar ik wil het anders voor mijn zoontje.”

De carrière van Hazes Jr. schoot razendsnel naar ongekende hoogten. In enkele jaren tijd groeide hij uit tot hét nieuwe idool van het Nederlandstalige lied. Hij stootte zo die andere Nederlandse ster, Marco Borsato, van de troon. “Ik neem nooit genoegen met de tweede plek. Ik roep dat al een paar jaar. Het leuke is ook dat Marco me niet tegenhoudt. Integendeel.”

Meest bekeken

‘SBS 6-diva snuift er flink op los: Altijd witte kerst voor Patty Brard’

Patty Brard zal deze eerste kerstdag niet al te vrolijk worden van wat columnist Jan Roos allemaal over haar beweert. Volgens Roos gebruikt Brard veelvuldig cocaïne en heeft ze een niet alledaags s*ksleven waar niet alleen mannen, maar ook vrouwen deel van uit maken.

RoddelPraat, online showbizzrubriek van Jan Roos en Dennis Schouten kent de de vaste rubriek ‘Patty, Patty, Patty’ met als lijdend voorwerp Patty Brard. En in de laatste aflevering (zie onder en luister vanaf 16.50) . beschuldigt Roos Brard van veelvuldig cocainegebruik.

Mediacourant.nl schreef het gewraakte stukje radio uit.

Roos: “Bij Patty is het altijd een witte kerst. Daarom vroeg ik of dit haar huis op Ibiza was, want daar sneeuwt het vaker dan in Tirol, kan ik je vertellen. Nee, maar die snuift erop los, jongen. Dat wist je toch wel?”

“Ik heb een heel leuk verhaal over haar, wat ik nooit mocht vertellen, maar dat doe ik nu toch. Zij was op Ibiza en daar snuifde ze zich helemaal rondom.”

Dennis Schouten: “Nee, daar is geen bewijs voor”.

Roos: “Ja, maar dat heb ik dus uit een eerste-hand-bron.”

Dennis: “Wie is dat?”

Jan: “Ja, dat ga ik natuurlijk niet vertellen.”

Jan Roos vertelt ook dat Brard en man Antoine van de Vijver een onalledaags s*ksleven hebben, of in elk geval hebben gehad

Roos: “Op Ibiza woonde ze op een gegeven moment samen met een vrouw en die Antoine was een soort butler van die twee. Zij lagen dan boven te snuiven en te scharen en Antoine kwam dan ontbijt op bed brengen. Serieus.”

Dennis: “En Antoine bleef op een gegeven moment plakken?”

Jan: “Nee, dat was wel haar vriend, maar het was een soort huisman, terwijl zij dus de hele dag lag te zuipen, te beffen en te snuiven.”

Patty is bis*ksueel, meent Jan. Dennis: “Ah ja, hoe weet jij dat zij ook op vrouwen valt? Dat is nooit…”

Jan: “Nou, dat heb ik dus uit eerste hand.”

Dennis: “Dat zij ook met vrouwen af en toe?”

Jan: “Zeker, dat mag toch? Hartstikke leuk, ik veroordeel dat niet en dat snuiven moet ze ook zelf weten, maar dat het vaak bij Patty Brard sneeuwt, dat klopt.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

OEPS: Katja Schuurman breekt regel en wordt betrapt

Katja Schuurman is op heterdaad betrapt op een overtreding. De actrice werd vastgelegd terwijl zij zat te wildplassen…

Instagram

Katja deelt een foto van het tafereel op haar Instagram pagina. De actrice werd door haar dochter op de gevoelige plaat vastgelegd. Haar tienjarige dochter Sammie betrapte haar al hurkend in de bosjes en zette Katja op de foto.

Katja kan de humor er wel van in zien en deelt de foto op Instagram.

,,Als je dochter je fotografeert als je stiekem zit te plassen naast een carpoolplek… #wildplassen’, schrijft de actrice naast de foto waarop zij in de bosjes te zien is. Gelukkig voor Katja dat zij werd betrapt door haar dochter en niet de politie, anders stond haar een boete van 150 euro te wachten…

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Jeroen Pauw: ‘Ik ben blij dat m’n moeder dood is’

TV-presentator Jeroen Pauw (57) is blij dat zijn moeder overleden is. “Ik ben blij dat mijn moeder dood is”, zei hij tegen presentator Beau van Erven Dorens, die hem interviewde voor de eerste

In het gesprek blikt Beau terug op een oud interview uit 2003 met Pauw. Toen sprak Jeroen over het verstoorde contact met zijn moeder. Hij vond dat zijn moeder teveel aan zijn hoofd zeurde. Ze vond dat hij het te druk had voor haar.

Vijf jaar later zegt hij: “Ik ben blij dat ik er bij was toen mijn moeder overleed, maar ik ben ook wel blij dat ze dood is.” Hij noemt het een opluchting. “Ik heb het altijd als een steen ervaren; ik moet nog wel even langs mijn moeder. Ik moet. Ik weet dat het heel onaardig klinkt dat ik blij ben dat ze dood is, maar het is mijn eigen moeder, wat kan mij het schelen wat een ander daar van vindt… ”

dan: “Ik kreeg altijd een moeilijk gevoel bij haar. Te weinig aandacht, het was nooit goed. De vrienden die ik had deugden niet, de vriendinnen deugden al helemaal niet.”

Jeroens vader leeft ook niet meer. Hij heeft nog wel 2 zussen. Jeroen zegt ook dat de reden dat hij geen kinderen heeft er alles mee te maken heeft dat hij zelf niet uit een warm nest komt. “Ik ben rond mijn 17e uit ons gezin ontsnapt met de gedachte: dit is wat ik niet wil.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending