Andre Hazes doet opnieuw iets heel walgelijks!
Connect with us

Meest bekeken

Andre Hazes doet opnieuw iets heel walgelijks!

Gisteren werd Andre Hazes nog compleet afgemaakt door de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer. Ze vond Andre zijn arrogante houding en gedrag om te kotsen.

Ook liet ze weten dat ze het belachelijk en arrogant vindt dat Andre Hazes zijn live optredens tegenwoordig doet met een gouden microfoon. Zo was Andre tijdens zijn optreden in de talkshow van Humberto Tan te zien met een gouden microfoon, maar ook tijdens het concert van The Streamers waar Andre onderdeel van uit maakt was hij met de gouden microfoon te zien dit was nota bene in de Kuip in Rotterdam. En dat schoot veel fans en bn’ers in het verkeerde keelgat.

RTL Boulevard presentator Lex Uiting zegt hierover:

“Want er is maar één man die natuurlijk in Rotterdam een gouden microfoon mag hebben in de Kuip: Lee Towers.”

Yvonne zegt hierover:

“Ik vind het zó arrogant. Als je een gouden microfoon hebt plaats je je echt boven de anderen, dat kun je niet doen. Dat is echt arrogant. Het is al helemaal een beetje awkward als je ook niet de beste zanger bent die erbij zit en ook niet de Top 40-hits ofzo hebt om een gouden microfoon te dragen. Je vindt jezelf dan ook zo’n superster, weet je wel. Nee, dat kan echt niet.”

Ook Lee Towers zelf vind dit niet chic en is zelfs ene beetje geschokt dat dit ook nog in de Kuip in Rotterdam gebeurd is. Het is niet collegiaal en een vorm van egoïsme.

Andre Hazes kan zich beter een beetje nederiger gaan gedragen. Want grote merken willen al niet meer met hem samenwerken en John de Mol gaat hem waarschijnlijk ontslaan bij SBS6.

Meest bekeken

Ellende houdt niet op voor Meilandjes: verkoop kasteel gaat niet door

De Meilandjes moeten opnieuw een zware tegenslag verwerken. In februari knalden de champagnekurken na de aankondiging van de verkoop van Chateau Marillaux. Dat was toen wel onder voorbehoud, maar de familie Meiland was er zeker van dat het goed zou komen. Niet dus!

Blijkbaar staat het kasteel opnieuw in de verkoop. Martien legt aan RTL Boulevard uit dat er nieuwe potentiële kopers zijn en dat er volgende week al bezichtigingen op de agenda staan. De vraagprijs van het chateau is ondertussen verlaagd naar 998.000 euro.

Het kasteel, dat het toneel vormde voor de realityshow Chateau Meiland, stond al te koop sinds juni van vorig jaar. De aanvankelijke vraagprijs bedroeg 1,25 miljoen euro. Algauw bleek dat de familie Meiland de lat veel te hoog hadden gelegd.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Huh: “De vader van André en Roxeanne Hazes is niet André Hazes maar zijn broer!”

Sinds André Hazes senior overleden is gaan er de meest uiteenlopende verhalen rond over de vermeende ouders van zijn kinderen. De kinderen die volgens de verhalen dus niet echt zijn kinderen zouden zijn. We kennen ze allemaal, André en Roxeanne, die hij samen met Rachel gekregen heeft. De gezinsleden komen nog regelmatig in het nieuws door ruzies, wisselende vriendinnetjes en dat soort gekkigheid.

Maar dit keer meldt de jongste broer van senior zich, Theo (61 jaar). Hij wordt er namelijk van “beschuldigd” dat hij een verhouding gehad zou hebben met Rachel. Roxeanne zou volgens deze geruchten zijn dochter zijn.

André Hazes of toch niet?

In Story doet hij nu zijn verhaal en laat hij weten hoe het volgens hem zit. Hij zegt: “Er kwamen anonieme berichten via de fansite van André binnen. Dat ik een verhouding met Rachel zou hebben gehad en Roxeanne mijn dochter was..” Hij laat weten dat dit de grootste onzin is en dat zijn andere broers en zus dit verzonnen hebben: “Hun IP-adressen correspondeerden met de afzender van die verzinsels.” laat hij weten.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Bridget Maasland deelt ópnieuw opvallende foto als reactie op “gezeik”

Bridget Maasland postte een foto van zichzelf, liggend op de bank, met niets anders dan getekende kruisjes op haar bazooka’s. Dit bleek als reactie te zijn op het verlovingsnieuws van André Hazes en Monique Westenberg. Daarbij vertelde ze in de show van Radio 538 dat de zanger haar vorig jaar ook ten huwelijk had gevraagd tijdens de dagen rondom Kerst.

Maar waar de meeste mensen over vielen was de combinatie van alles waar ze ook nog het volgende zei: “Ik vraag me af wie hij volgend jaar ten huwelijk zal vragen.” Ze klonk in ieder geval niet blij wanneer het over het verlovingsnieuws ging betreft haar ex-vriendje.

Bridget Maasland reageert op “gezeik”

Omdat er zoveel ophef was op de bankfoto plaatst ze nu de volgende foto. Ze schrijft erbij: “En nu met kleding aan, zonder make-up en met mijn ( volgens sommige ) oude hoofd op de bank! #fotovannu #magditwel #aunaturel #netgriepgehad #humor #alsjenietsaardigstezeggenhebtzegdanniets“

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending