‘André Hazes en Monique kiezen voor romantische bruiloft op zonnig Bonaire’
Connect with us

BNers

‘André Hazes en Monique kiezen voor romantische bruiloft op zonnig Bonaire’

De liefde tussen André Hazes en Monique Westenberg is weer opgebloeid en er zijn plannen voor een langverwachte bruiloft op het prachtige Bonaire. Volgens weekblad Privé wil André zijn grote liefde in het huwelijksbootje stappen op het luxe Delfins Beach Resort op Bonaire. De afgelopen jaren zijn er veel ups en downs geweest in de relatie tussen André en Monique, maar nu lijkt het erop dat ze echt voor elkaar kiezen en samen verder willen bouwen aan een toekomst.

In de documentaire van André Hazes heeft Monique openhartig verteld over de pijn die hij haar heeft aangedaan door haar keer op keer te verlaten voor een ander. Maar ondanks alles heeft ze toegegeven dat André de liefde van haar leven is. André heeft hetzelfde gezegd en gaf aan dat hij het weer wilde proberen met Monique. Hij moest alleen eerst zijn eigen issues oplossen voordat hij een goede vader en partner kon zijn. Nu lijkt het erop dat hij die stappen heeft gezet en weer vol voor Monique gaat.

Niet alleen lijken André en Monique weer samen gelukkig te zijn, er is ook groot nieuws op komst. Een insider heeft aan weekblad Privé verteld dat er een nieuwe documentairereeks komt bij Videoland, waarin we André en Monique kunnen volgen. Deze documentaire zal vlak voor het concert van André uitgezonden worden en het lijkt erop dat André Monique opnieuw ten huwelijk zal vragen. Fans zijn alvast erg benieuwd naar de beelden van deze bijzondere gebeurtenis.

Als kers op de taart lijken de twee nu ook eindelijk de stap te zetten om te trouwen. André en Monique hebben al eens eerder plannen gemaakt om te trouwen, maar deze werden uitgesteld. Nu lijkt het erop dat het dan toch echt gaat gebeuren en wel op het prachtige Bonaire. Deze Caribische parel heeft een speciaal plekje in hun hart en het Delfins Beach Resort is de perfecte locatie voor de huwelijksvoltrekking. Het strand, de ondergaande zon, en de warme sfeer van Bonaire maken deze plek de ideale setting voor de bruiloft van André en Monique.

Het lijkt er dus op dat André en Monique weer helemaal gelukkig zijn samen en dat ze hun liefde nu ook willen bezegelen met een huwelijk. Fans kunnen niet wachten om de nieuwe documentaire te zien en de beelden van het aanzoek en de bruiloft te bekijken. Het belooft een bijzondere en romantische gebeurtenis te worden op het mooie Bonaire.

Doorgaan met lezen

BNers

Patricia Paay in diepe rouw na een groot verlies

Patricia Paay heeft haar diepe verdriet gedeeld via haar Instagram-account.

Ze heeft aangekondigd dat haar moeder is 0verleden en deelde enkele emotionele woorden over het verlies.

Op haar Instagram-account schreef Patricia: “Na een lang leven vol genot is onze geweldige moeder, oma en overgrootmoeder Alice Paay vanmorgen op 97-jarige leeftijd in haar slaap 0verleden.

Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis, en Patricia deelde regelmatig foto’s van haar bezoeken aan haar moeder op sociale media.

Patricia’s vader 0verleed in 2019 op de respectabele leeftijd van 93 jaar, en Patricia zelf is inmiddels 74 jaar oud.

Ze heeft een partner die maar liefst 39 jaar jonger is.

Onlangs sprak ze openhartig over haar relatie met een veel jongere man.

Wij wensen Patricia en alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Patricia Paay heeft altijd een sterke band gehad met haar moeder, en de herinneringen aan de bezoekjes aan het verzorgingstehuis zullen haar dierbaar blijven.
Patricia Paay

De steun van haar partner, die significant jonger is, zal ongetwijfeld nu van onschatbare waarde zijn.

Het verlies van een ouder is een van de meest aangrijpende momenten in een mensenleven, en Patricia zal ongetwijfeld de tijd nemen om te r0uwen en de herinneringen aan haar moeder te koesteren.

Haar veerkracht en openheid over haar persoonlijke leven hebben haar tot een geliefde persoonlijkheid gemaakt, en haar fans en volgers zullen ongetwijfeld hun medeleven betuigen en haar steunen tijdens deze moeilijke periode.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een dierbare, maar herinneringen aan de liefde en de bijzondere momenten samen kunnen een bron van troost zijn.

Patricia Paay zal ongetwijfeld de warme herinneringen aan haar moeder blijven koesteren en haar nalatenschap voortzetten in haar eigen leven en dat van haar familie.

Doorgaan met lezen

BNers

Gerard Joling en Gordon (Geer en Goor) werken aan mogelijke comeback op televisie

Na de opwindende aankondigingen deze week over de terugkeer van Gooische Vrouwen en De Bauers op televisie, doen nu geruchten de ronde over een mogelijke hereniging van het geliefde duo Geer en Goor.

Bart Ettekoven onthulde vrijdagavond in Shownieuws dat er serieuze gesprekken plaatsvinden voor een nieuwe tv-samenwerking tussen Gerard Joling en Gordon (bekijk de video voor meer details).

Tot voor kort leek een comeback onmogelijk vanwege Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa en Gerards verbintenis met RTL.

Echter, met het aflopen van Gordons contract op 1 december en zijn vertrek bij Talpa, opent zich nu wellicht een venster voor een langverwachte terugkeer.

Gerard Joling toonde zich onlangs optimistisch over een hereniging tijdens een interview met RTL Boulevard. “Zeg nooit nooit; we wachten af.

Mensen hebben er destijds enorm van genoten, en dat doen ze nog steeds.”

De seizoenen van ‘Joling & Gordon over de vloer’ op Videoland blijven populair, zelfs na al die jaren.

Ondanks eerdere ruzies tussen de twee entertainers, waarbij Gerard verklaarde niet meer met Gordon te willen samenwerken, lijken de obstakels nu te verdwijnen.

Geld was nooit een drijfveer voor Gerard, aangezien hij benadrukte dat zelfs een grote zak geld zijn standpunt niet zou veranderen, gezien zijn financiële situatie.

Gedurende de jaren hebben Geer en Goor herhaaldelijk successen geboekt, waaronder programma’s die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

Ze zetten zich in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. De laatste gezamenlijke verschijning was in 2018, toen ze samen in één jurystoel zaten voor The Voice Senior.
Gerard Joling

Fans kunnen vol spanning afwachten of deze televisie-iconen daadwerkelijk terugkeren voor een spetterende finaleshow, mogelijk binnenkort op het scherm.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending