André Hazes en Monique Westenberg… en de ZWANGERSCHAP die alles nu helemaal extra pijnlijk maakt.
Connect with us

Celeberties

André Hazes en Monique Westenberg… en de ZWANGERSCHAP die alles nu helemaal extra pijnlijk maakt.

André Hazes lijkt definitief terug te zijn gekeerd in de armen van Monique Westenberg. Monique wilde dan ook niets liever dan André terug in haar leven, en zou daar ook om een andere reden haast achter hebben gezet…

(Ex-)vriendin Monique Westenberg (43) zou er geen geheim meer van maken dat ze haar grote liefde André Hazes (26) terug wilde in haar leven. En André blijkt daar net zo over te denken. Nu zijn bliksemromance met Bridget Maasland (45) al na drie maanden volkomen onverwacht geïmplodeerd is, zou hij meer dan ooit beseffen dat Monique de vrouw van zijn leven is, al vertalen insiders dat tegelijkertijd met: de vrouw die hem het meeste vrij laat. Op de dag dat Monique en kleine André terugkwamen van hun vakantie op Curaçao, was ‘grote’ André in hun woning om ze te verwelkomen. Volgens een dagblad bracht hij de nacht daar door. Dit weekend postte de zanger op Instagram in elk geval de veelzeggende songtekst: I’m on my way, i’m on my way. Home sweet home. Om niet veel later een filmpje te plaatsen waarop te zien is dat hij met zijn zoontje in hun huis zit. Een goede vriend van André laat Story weten: ‘Ik denk dat de wens om weer een gezin te worden vooral van Monique afkomstig is. Die heeft haar huidige bestaan natuurlijk volledig aan André te danken, en dat zal zeker een rol spelen. Als mevrouw Hazes is ze iemand, en in die rol fungeert ze fantastisch. Persoonlijk denk ik dat André zich er wel een beetje weer in heeft laten lullen. Die kan gewoon nooit nee zeggen tegen iemand, dat zag je ook bij Bridget. Hij heeft een klein hartje, hoor. Dus Monique moet maar een slag om de arm houden zodat ze niet al te teleurgesteld is. Ze hebben het laatste jaar van hun relatie niet voor niets apart gewoond. Het is niet zo dat hun relatie inmiddels weer helemaal appeltje-eitje is. Hoe leuk en spannend Curaçao misschien ook geweest is.’

Geen eileiders
Monique zou André hoe dan ook zijn doldrieste escapades met Bridget vergeven hebben. Vanaf het eerste moment van die relatie zou Monique het idee hebben gehad dat dit nooit lang kon duren. Monique kent André immers als geen ander. Ze wist en hoopte dat hij snel op Bridget zou zijn uitgekeken. En ze kreeg gelijk. Ze hoopt nu dat André definitief bij haar terugkeert. En ze wil meer, gaan de verhalen in haar omgeving: ze wil een twééde kind van hem. Iets waarvan André ook altijd heeft gezegd dat hij dat graag wil. Hij heeft altijd gezegd graag een dochter te willen. En die mogelijkheid ís er. Monique en André hebben nog altijd meerdere embryo’s in de vriezer liggen, hoe bizar dat ook klinkt. Monique heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze niet op de natuurlijke manier zwanger kan worden. Aan het tijdschrift Vrouw vertelde Monique in 2018: ‘Ik heb geen eileiders, dus toen ik André leerde kennen wist ik al dat we een traject in zouden moeten. We begonnen met IVF en uiteindelijk werd het ICSI. Daar kwam een aantal bevruchtingen uit die we nog kunnen gebruiken.’ Juist vanwege haar leeftijd wil Monique haast maken. Hoewel de leeftijdsgrens naar 50 jaar is verhoogd, wil Monique niet zo lang wachten. Ze weet ook dat André haar laatste kans op een baby is, zeker als ze kleine André een eigen broertje of zusje zou willen geven.

Bron: Story Beeld: Instagram

Celeberties

Ernstige grote zorgen om zoontje van André Hazes en Monique Westenberg: Dit is er aan de hand

De nieuwe breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg kan grote gevolgen hebben voor André Junior, het zoontje van André en Monique. Daar waarschuwt psycholoog Ludo Driesen voor.

Monique wil André Junior naar eigen zeggen uit de ‘Hazes-cirkel’ houden om hem zo te laten opgroeoeien in een “stabiele en veilige” omgeving.

Net daar maakt Driesen zich zorgen over. “Ik hoop alleszins dat Monique André blijft betrekken in de opvoeding, en dat ze hun zoon nu niet gaat inpeperen dat zijn vader alleen maar kwalijke kenmerken vertoont”, klinkt het in Dag Allemaal.

“Dat kan immers desastreuze gevolgen hebben voor zijn identiteitsontwikkeling. Kinderen lijden onder de vervreemding van een ouder, en een vechtscheiding is nefast”, zegt Driesen nog.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Emotioneel: Bibian Mentel bedankt iedereen

Paralympisch snowboardkampioene Bibian Mentel dankt in een emotionele laatste Instagram-post haar fans voor alle steun. Mentel kreeg ruim drie weken geleden te horen dat ze is uitbehandeld.

Bij het bericht staat een foto van Mentel en haar man Edwin Spee die elkaar liefdevol in de ogen kijken. De powervrouw laat weten dat het haar niet meer lukt om zelf berichten op social media te plaatsen. Haar stichting Mentality Foundation zal wel updates blijven geven over Mentels toestand.

‘Ontzettend veel dank’

De Instagrampost is een dankwoord gericht aan de fans van de snowboardkampioene. “Wat een liefde heb ik de afgelopen tijd mogen ontvangen. Ontzettend veel dank voor jullie berichtjes, kaartjes en bloemen,” schrijft Mentel in het bericht.

Daarnaast wil Mentel benadrukken hoe blij ze is met de massale steun voor haar stichting. “Ik vind het echt fantastisch om te zien hoeveel donaties en steunbetuigingen er zijn binnengekomen bij mijn stichting Mentality Foundation.” Mentel laat weten ervan overtuigd te zijn dat haar stichting nog heel lang kinderen met een lichamelijke beperking gaat helpen.

‘Zoveel mooie dingen’
Mentel blijft tot het einde positief en sluit haar allerlaatste post ook zo af. “Er gebeuren op dit moment zoveel mooie dingen. Ik ben ontzettend blij dat ik dit nog allemaal mee mag maken en geniet er enorm van elke dag”, schrijft ze.

In een aanvullende Instagram Story zegt Mentel dat het bericht geen definitief afscheid is van haar fans op Instagram. “Zo ver zijn we nog niet”, reageert ze. “Ik vroeg alleen mij te volgen op het account van de Mentality Foundation. Voorlopig gaan we nog hele mooie herinneringen maken.”

Bibian Mentel kreeg op haar zevenentwintigste voor het eerst te maken met kanker. Ze was de ziekte veertien keer de baas, maar haar dokters kunnen nu niets doen tegen de uitzaaiingen in haar hersenen. De vrouw won ondanks haar steeds terugkerende ziekte drie keer goud op de Paralympische Spelen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is het vermogen van zanger en presentator André Hazes

André Hazes, wie kent hem niet. Bekend door zijn zangkunsten (en natuurlijk ook door zijn vader). De man heeft het goed voor elkaar want er is geen kroeg waar je hem niet hoort. Met dat alles heeft hij een hoop geld verdiend. Dit is het vermogen van André Hazes.

De carrière van André Hazes jr.
Het begon allemaal in 2010. Toen maakte hij voor het eerst samen met zijn oudere zus Roxeanne Hazes een album. In 2012 deden ze dat opnieuw. Beide albums behaalden hoge plekken in de hitlijsten. Zo maakte André Hazes zijn entree in de wereld van de fame en hij besloot daar niet meer uit te gaan. In 2013 begon hij aan zijn eerste grote klus. Hij werd jurylid bij het programma Bloed, Zweet & Tranen. Naast onder andere Danny de Munck en Gerard Joling nam hij plaats om de deelnemers van goed commentaar te voorzien. In 2016 kwam zijn vierde album uit en sindsdien is de man echt ‘Booming Business’. Het nummer ‘Leef’ is nog steeds week in, week uit, overal te horen.

Het vermogen van André Hazes jr.
André Hazes jr. hoeft niet op een paar centen meer of minder te letten. Het vermogen van de zanger zal veel mensen jaloers maken. De man heeft twee bedrijven: AGJ Produkties en Dre Hazes is Twentythree Holding. Begin dit jaar werd het eigen vermogen van die twee organisaties op een dikke 2 miljoen euro geschat. Het huis waar hij en Monique in wonen heeft hij volledig uit eigen zak betaald. Daar legde hij een slordige 1.075.000 euro voor neer. als laatste heeft André Hazes een salaris. De 26-jarige zanger vraagt voor een half uurtje zingen zo’n 12.500 euro. Beste klappers hoor.

Met dat alles wordt het totale vermogen van André Hazes geschat op een dikke 4 miljoen euro. Dat is helemaal niet verkeerd. Daar kan hij in de aankomende jaren nog wel wat centjes bijschrijven, aangezien hij steeds vaker te zien en te horen is.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending