André Hazes en Monique Westenberg gaan mogelijk vastzitten?
Connect with us

BNers

André Hazes en Monique Westenberg gaan mogelijk vastzitten?

André Hazes en Monique Westenberg bevinden zich mogelijk in een jur*dische strijd na hun vakantie naar de Verenigde Staten vorig jaar.

Het meenemen van hun zoontje Dré kan hen nu duur komen te staan, aangezien ze geconfronteerd worden met de dreiging van een r*chtszaak. Volgens Yvonne Coldeweijer is de situatie geësc*leerd en staan ze voor de consequenties van hun acties.

Het probleem ontstond toen mevrouw Westenberg voor veel ophef zorgde op de basisschool waar hun zoontje Dreetje af en toe naartoe gaat.

Ze vroeg vrijstelling om met het kind op vakantie te gaan naar Amerika, wat tot ontevredenheid leidde bij andere ouders.

Deze ouders wilden ook graag hun kinderen buiten de vastgestelde vakantieperiodes meenemen. Yvonne Coldeweijer meldt nu dat de school het verzoek van Monique afwees, maar dat André en Monique toch besloten om op vakantie te gaan met hun zoontje.

Dit werd vervolgens gemeld aan de leerplichtambtenaar, wat de situatie verder heeft verergerd.

Volgens Yvonne moeten André Hazes en Monique Westenberg nu de weg naar de r*chtbank bewandelen. Ze zullen moeten uitleggen waarom ze deze keuze hebben gemaakt en waarom ze denken boven de wet te staan.

Dit is geen lichte zaak en als het tegen hen uitvalt, kan dit grote gevolgen hebben voor zowel André als Monique.

In geva!len van schoolverzuim kan de r*chter een geldb0ete opleggen van maximaal 3.700 euro. Vanaf de leeftijd van 12 jaar kan een leerplichtambtenaar individuele leerlingen aanklagen en voor de r*chter brengen.

Hoewel dit niet van toepassing is op de zesjarige Dreetje, kunnen zijn ouders toch de gevolgen dragen. Er kan zelfs een gev*ngenisstraf van een maand worden opgelegd.

Het is nu afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke stappen André Hazes en Monique Westenberg zullen nemen om zich te verdedigen tegen de mogelijke r*chtszaak.

Het is een complexe kwestie waarbij zowel de belangen van het gezin als de regels omtrent schoolverzuim en de leerplicht in overweging worden genomen.

Op dit moment zijn er geen verdere details bekend over de mogelijke r*chtszaak tegen André Hazes en Monique Westenberg.

Het is afwachten hoe de zaak zich zal ontvouwen en welke argumenten zij naar voren zullen brengen om hun keuze te r*chtvaardigen.

De situatie roept vragen op over de verantwoordelijkheden en verplichtingen van ouders met betrekking tot schoolverzuim.

Hoewel het begrijpelijk is dat ouders graag tijd willen doorbrengen met hun kinderen buiten de reguliere vakantieperiodes, is het belangrijk om de geldende regels en richtlijnen te respecteren.

Het is mogelijk dat André Hazes en Monique Westenberg spijt hebben van hun beslissing om hun zoontje mee te nemen op vakantie zonder toestemming van de school.

Ze kunnen nu geconfronteerd worden met de jur*dische gevolgen van hun handelen. Het is van belang dat ouders zich bewust zijn van de mogelijke consequenties en zorgvuldig handelen in overeenstemming met de wet- en regelgeving.

Doorgaan met lezen

BNers

Patricia Paay in diepe rouw na een groot verlies

Patricia Paay heeft haar diepe verdriet gedeeld via haar Instagram-account.

Ze heeft aangekondigd dat haar moeder is 0verleden en deelde enkele emotionele woorden over het verlies.

Op haar Instagram-account schreef Patricia: “Na een lang leven vol genot is onze geweldige moeder, oma en overgrootmoeder Alice Paay vanmorgen op 97-jarige leeftijd in haar slaap 0verleden.

Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis, en Patricia deelde regelmatig foto’s van haar bezoeken aan haar moeder op sociale media.

Patricia’s vader 0verleed in 2019 op de respectabele leeftijd van 93 jaar, en Patricia zelf is inmiddels 74 jaar oud.

Ze heeft een partner die maar liefst 39 jaar jonger is.

Onlangs sprak ze openhartig over haar relatie met een veel jongere man.

Wij wensen Patricia en alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Patricia Paay heeft altijd een sterke band gehad met haar moeder, en de herinneringen aan de bezoekjes aan het verzorgingstehuis zullen haar dierbaar blijven.
Patricia Paay

De steun van haar partner, die significant jonger is, zal ongetwijfeld nu van onschatbare waarde zijn.

Het verlies van een ouder is een van de meest aangrijpende momenten in een mensenleven, en Patricia zal ongetwijfeld de tijd nemen om te r0uwen en de herinneringen aan haar moeder te koesteren.

Haar veerkracht en openheid over haar persoonlijke leven hebben haar tot een geliefde persoonlijkheid gemaakt, en haar fans en volgers zullen ongetwijfeld hun medeleven betuigen en haar steunen tijdens deze moeilijke periode.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een dierbare, maar herinneringen aan de liefde en de bijzondere momenten samen kunnen een bron van troost zijn.

Patricia Paay zal ongetwijfeld de warme herinneringen aan haar moeder blijven koesteren en haar nalatenschap voortzetten in haar eigen leven en dat van haar familie.

Doorgaan met lezen

BNers

Gerard Joling en Gordon (Geer en Goor) werken aan mogelijke comeback op televisie

Na de opwindende aankondigingen deze week over de terugkeer van Gooische Vrouwen en De Bauers op televisie, doen nu geruchten de ronde over een mogelijke hereniging van het geliefde duo Geer en Goor.

Bart Ettekoven onthulde vrijdagavond in Shownieuws dat er serieuze gesprekken plaatsvinden voor een nieuwe tv-samenwerking tussen Gerard Joling en Gordon (bekijk de video voor meer details).

Tot voor kort leek een comeback onmogelijk vanwege Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa en Gerards verbintenis met RTL.

Echter, met het aflopen van Gordons contract op 1 december en zijn vertrek bij Talpa, opent zich nu wellicht een venster voor een langverwachte terugkeer.

Gerard Joling toonde zich onlangs optimistisch over een hereniging tijdens een interview met RTL Boulevard. “Zeg nooit nooit; we wachten af.

Mensen hebben er destijds enorm van genoten, en dat doen ze nog steeds.”

De seizoenen van ‘Joling & Gordon over de vloer’ op Videoland blijven populair, zelfs na al die jaren.

Ondanks eerdere ruzies tussen de twee entertainers, waarbij Gerard verklaarde niet meer met Gordon te willen samenwerken, lijken de obstakels nu te verdwijnen.

Geld was nooit een drijfveer voor Gerard, aangezien hij benadrukte dat zelfs een grote zak geld zijn standpunt niet zou veranderen, gezien zijn financiële situatie.

Gedurende de jaren hebben Geer en Goor herhaaldelijk successen geboekt, waaronder programma’s die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

Ze zetten zich in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. De laatste gezamenlijke verschijning was in 2018, toen ze samen in één jurystoel zaten voor The Voice Senior.
Gerard Joling

Fans kunnen vol spanning afwachten of deze televisie-iconen daadwerkelijk terugkeren voor een spetterende finaleshow, mogelijk binnenkort op het scherm.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending