Andre Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen in Amerika!
Connect with us

Meest bekeken

Andre Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen in Amerika!

Monique Westenberg plaatste een paar dagen geleden een onverwacht bericht op haar Instagram account. Ze liet namelijk weten dat ze samen met haar zoontje naar Amerika gaat om Andre Hazes te zien. Maar dat is niet alles.

Als reden geeft ze namelijk op dat ze er helemaal doorheen zit en dat het afgelopen jaar een enorme achtbaan was. Ze wil graag samen zijn als gezin en het hele verhaal lijkt dan ook te zeggen dat zij en Andre weer bij elkaar zijn.

Inmiddels denkt Yvonne Coldeweijer dat Monique en Andre toch echt weer bij elkaar zijn. Sterker nog Yvonne denkt dat als de twee terug in Nederland zijn ze het zelf officieel bekend zullen maken dat ze weer bij elkaar zijn en zullen gaan trouwen. Maar nu blijkt dat ze wellicht al tijdens deze trip in Andre zijn geliefde Las Vegas zullen gaan trouwen en dat ze dan een groot feest geven als ze terug zijn in Nederland.

Op dit moment is Andre samen met Monique in Florida om wat pretparken met kleine Dre te bezoeken. Andre is eigenlijk in Amerika om het laatste deel van zijn docu op te nemen. Wellicht dat Monique en kleine Dre daar ook gefilmd worden.

Het is afwachten maar het lijkt er op dat Andre en Monique elkaar weer helemaal gevonden hebben. Al blijft het natuurlijk de vraag hoe lang dat gaat duren. Met Andre weet je het natuurlijk nooit.

Meest bekeken

Net binnen: Gaat niet goed met gezondheid Rachel Hazes

Wij hebben te horen gekregen dat Rachel Hazes er even helemaal doorheen zit. Hoewel ze deed of de breuk tussen haar en Klaas Otto haar niks deed blijkt dit toch anders in elkaar te zitten. Ook dat Rachel Hazes moet aanschouwen hoe Monique Westenberg er alles aan doet om Andre Hazes weer voor haar te winnen lijkt Rachel niet veel goeds te doen.

Volgens een insider loopt Rachel Hazes non stop te janken en sluit ze zich op in haar villa. De onverwachte wending van Klaas Otto heeft haar toch gepijnigd. Maar dat niet alleen het is een opstapeling van veel dingen die haar emmer nu hebben doen overlopen.

De ruzie met haar dochter Roxeanne waardoor ze al een lange tijd haar kleinkind niet heeft gezien. Ook van Monique mag ze haar kleinzoon niet zien en dat steekt Rachel enorm. Daarnaast hoopt Rachel nog steeds op een verzoening tussen Andre en haar huidige manager Anne Rose. Maar ook dat valt in duigen, omdat een hereniging van Andre en Monique dichterbij dan ooit is. Daarnaast gaat het met Andre natuurlijk ook niet al te best door zijn verslavingen. Dit alles en het beëindigen van de relatie tussen Rachel en Klaas is Rachel even te veel geworden.

Rachel wil graag aan de buitenwereld laten zien dat het allemaal goed met haar gaat en zet zodra ze een stap buiten de deur doet weer haar glimlach en pokerface op. Maar de mensen om haar heen weten wel beter.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Marco Borsato zou deze twee bekende dames aan de haak hebben geslagen

De laatste tijd is het stil omtrent Marco Borsato. Na de drama van the Voice heeft de zanger niet veel meer van zich laten horen. Opvallend is dat Leotine na het incident haar achternaam heeft veranderd.

Wel heeft de zanger deze twee dames aan de haak geslagen.

Achternaam

Afgelopen maand heeft de familie aangekondigd een gezinsuitbreiding te hebben. Geen nieuw kind, maar een lieve puppy. Tijdens een Q & A met de Jada vertelt ze via een Instagram story, “Mama Leontine heet officieel nu weer Leontine Ruiters. Mama heet op Instagram nog geen Ruiters inderdaad. Dat komt omdat mama eigenlijk haar gebruikersnaam naar Leontine wil veranderen maar die naam is al bezet door een account die niet meer wordt gebruikt. Dus zijn we aan het kijken of we de rechten van die naam kunnen opvragen!”

Opvallend

Het is opvallend om te zien dat de roddel vooral om het gezin gaan ipv dat ze direct over Marco gaan. Op de cover van de Story is Marco te zien met twee nieuwe vrienden aan de haak zou hebben geslagen. “Terwijl Leontine voor zichzelf kiest. Marco’s liefdescarrousel met ex vriendin Denise en… Sandra Schuurhof” Dit staat op de voorpagina.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Dit is de knappe vrouw van Hugo de Jonge op foto

We leerden Hugo de Jonge de voorbije jaren kennen als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ondertussen heeft hij een nieuwe baan en is hij minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Hoewel hij verschillende functies uitoefende, is er toch ook een constante in zijn leven. En dat is zijn vrouw Mireille.

Hugo stapte op 15 oktober 1999 in het huwelijksbootje met Mireille. Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school en in 1995 waren ze officieel een stelletje. Het koppel zat toen in de vijfde klas. En sinds dat ogenblik zijn ze niet meer bij elkaar weg te slaan. In een gesprek met Story onthulde Hugo dat Mireille zijn eerste en grote liefde was. Enkele jaren nadat ze getrouwd waren, volgde er gezinsuitbreiding. Mireille en Hugo hebben twee kinderen: dochter Sarah en zoon Ismael. De twee kinderen gaan naar de middelbare school. En wat doet Mireille voor de kost? De vrouw is maatschappelijk werkster op twee scholen.

Auto-immuunziekte
Mireille verklapte aan Art Rooijakkers in Rooijakkers Over de Vloer hoe hun liefde open bloeide. Ze lijdt aan een chronische auto-immuunziekte. Daardoor lag ze tijdens haar eindexamenjaar lange tijd in het ziekenhuis. De attente Hugo nam toen cassettebandjes op om Mireille een hart onder de riem te steken. “Maar jij had toen nog een vriendinnetje”, vertelt Mireille. “We hebben het wel heel keurig gedaan hoor!”

Bij Mireille sloeg de vonk snel over, maar ze wist niet of Hugo dezelfde gevoelens had. “Hij is een beetje een allemansvriend, altijd al geweest.” Korte tijd later begonnen ze toch te daten en tot op de dag van vandaag hebben ze een gelukkig huwelijk.

Verrassingen
Mireille zegt dat het de voorbije twintig jaar nooit saai is geweest. Toen haar man coronaminister werd, stond hun wereld op hun kop. “Ik ken hem al sinds mijn 17e. We zijn nu allebei 43, en als ik dan bedenk wat voor banen hij gehad heeft… In die zin is Hugo een man vol verrassingen”, vertelde Mireille eerder.

Kiekjes
Hugo trakteert zijn volgers af en toe op een kiekje van hemzelf en vrouw Mireille. Zo zijn er foto’s van na een rondje hardlopen. En zelfs na een zware sportieve inspanning ziet ze er nog altijd schitterend uit.

Voor het overige probeert Hugo zijn gezin uit de schijnwerpers te houden. Dat is nog meer het geval na zijn tijd als coronaminister. Hugo kreeg te maken met online en offline dreigementen. Daarover onthulde Mireille: “De bedreigingen zijn aan de orde van de dag: op social media, maar ook per post. […] De coronacrisis brengt niet alleen het beste in mensen naar boven. Dat went natuurlijk nooit. Gelukkig ervaren we óók veel steun.”

 

Doorgaan met lezen

Trending