“André Hazes en Monique Westenberg hebben officieel weer een relatie”
Connect with us

Meest bekeken

“André Hazes en Monique Westenberg hebben officieel weer een relatie”

Het is erg stil rondom André Hazes de reden daarvan is natuurlijk zijn Burn-out. Online wordt er niets meer geplaatst vanuit zijn kanalen maar (ex?-) Monique Westenberg doet dat wel. André is namelijk steeds vaker te zien op het Instagram-account van Monique.

Een ding is zeker, hij kan nog goed overweg met de moeder van zijn zoontje Dré en dat het uit is tussen hem en Sarah van Soelen is inmiddels ook al een feit. Sarah verwoord dit net iets anders want zij noemt het een pauze.

Samen blijven slapen

Yvonne Coldewijer denkt hier echter iets anders over want zij zegt dat de twee weer verliefd zijn en weer een relatie hebben. Toen André opeens met Bridget ging nam Monique hem vlak daarna ook alweer terug.

“Ik heb vernomen van een zeer betrouwbare spion – en niet uit de omgeving van Mo, want zij wil nog helemaal niet dat iemand dit weet – en ik weet gewoon zeker dat het waar is: André heeft z’n best gedaan om Monique weer voor zich te winnen en dat is gelukt. Hij is ook al een aantal keer blijven slapen”, zegt Yvonne op Youtube.

Yvonne is ervan overtuigd: de twee zijn weer een koppel maar houden dit voor nu nog strikt geheim.

“Het is gelukt: André Hazes is weer binnengetreden in het leven van Monique”, zegt Yvonne.

Maar dat niet alleen, het lijk er ook op dat André weer aan het herstellen is: “Het gaat best wel goed met André”, laat Coldewijer weten. “Hij heeft het licht gezien. Hij is gewoon helemaal gestopt met drank en drugs. Helemaal. Dat is gewoon echt heel erg knap. André heeft zich de afgelopen weken heel erg beseft dat hij Monique terugwil.”

Celeberties

Hugo de Jonge: Hele grote kans dat er voor kerst nieuwe coronamaatregelen komen

Hugo de Jonge heeft laten weten dat er nog voor kerst nieuwe maatregelen kunnen komen. Ook heeft hij gezegd dat hij zich ernstige zorgen maakt ook de nieuwe variant van het coronavirus: omicronvariant. Wel is het dat als je vanuit Zuid-Afrika bent gekomen er nog geen extra maatregelen zijn.

Op dit moment is het zo dat als je uit Zuid-Afrika komt je een pcr test van te voren moet doen en in Nederland verplicht in quarantaine moet, de gemeente moet dit controleren.

De omicronvariant

De Omicronvariant is veel besmettelijker dan de Deltavariant en weet niemand op dit moment nog hoe de vaccins werken op deze variant. De Jonge heeft gezegd dat het volgende week pas duidelijk is hoe de overheid moet reageren op deze variant omdat we er nu nog vrij weinig over weten.

Extra coronamaatregelen

“We maken ons zorgen, maar hoeveel zorgen wij ons moeten maken is nog onbekend”, zegt Hugo de Jonge. Ook liet hij weten dat de kans zeer groot is dat we voor kerst nog extra maatregelen gaan zien. Een avondklok is bijvoorbeeld nog steeds niet uitgesloten en ook een totale lockdown niet.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Monique Westenberg erg emotioneel na verlies: “Wat mis ik je in m’n leven”

Monique Westenberg moest op 26 november 2019 afscheid nemen van haar steun en toeverlaat. Haar oma Corrie overleed op 88-jarige leeftijd.

Monique Westenberg maakte er op sociale media geen geheim van dat ze haar oma op handen droeg. Haar overlijden in 2019 kwam dan ook bijzonder hard aan.

Vorige maand herdacht Monique haar grootmoeder nog op wat haar 90ste verjaardag had moeten zijn. Vandaag staat ze stil bij haar overlijden.

“Al twee jaar aan de andere kant en tegelijkertijd ben je nu altijd zo dichtbij. Dat weet ik, dat voel ik!”, schrijft Monique op Instagram Stories.

“Je stuurt me en begeleid me en daar haal ik zóveel kracht uit, maar God wat mis ik je in m’n leven. Zo onbeschrijfelijk veel. Mijn alles, mijn koningin”, aldus Monique Westenberg.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Chantal Janzen plaatst pijnlijke boodschap gericht aan ex-liefje Johnny de Mol!

Chantal Janzen is al jaren lang gelukkig met haar man en ze heeft inmiddels ook al twee kinderen op de wereld gezet. Maar heel wat jaartjes geleden heeft de blondine een relatie gehad met Johnny de Mol. Iets wat eigenlijk half bekend en vrouwelijk Nederland wel kan zeggen als we de geruchten mogen geloven.

Wanneer je even goed op Google gaat zoeken kun je zelfs hele lijsten met vrouwelijke BN’ers vinden waar Johnny wat mee gehad heeft. We vermoeden dat het aanzien en de centjes van zijn pa daar wel een klein beetje mee te maken hebben. Aanpappen met Johnny betekent natuurlijk de dag erop je eigen show. Maar aan deze relaties hebben niet alle vrouwen even goede herinneringen weten we uit verschillende verhalen. We zullen deze verhalen hier niet gaan bespreken, maar wel dat Chantal blij is dat dit verleden tijd is.

Chantal Janzen plaatst iets over Johnny de Mol!

Johnny heeft tegenwoordig namelijk zijn eigen show HLF8 waar hij met enige regelmaat in de roddelkranten terecht komt. Zijn interview met, ook al een ex-liefje, Bridget Maasland ging bijvoorbeeld het internet over. In dit interview ging het namelijk over de bed-prestaties van Hazes jr. en die van hemzelf. Er gaan verhalen dat Johnny tijdens zijn relatie met Chantal behoorlijk naast de pot gepiest heeft. Ook zou Chantal helemaal geen contact meer hebben met de zoon van de grote baas: “Ze zei toen ook al helemaal geen contact meer met hem te hebben, maar dat als hij in de goot ligt en niemand hem wil helpen dat hij Chantal dan mag bellen en ze erover na zou denken of ze hem dan komt helpen“. Tijdens een uitzending van HLF8 met Johnny kwam op het Instagram-verhaal van Chantal plots deze tekst tevoorschijn. We kunnen wel bedenken over wie dit gaat:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending