André Hazes en Monique Westenberg zijn officieel getrouwd
Connect with us

BNers

André Hazes en Monique Westenberg zijn officieel getrouwd

Er zijn al geruime tijd geruchten rondom het mogelijke huwelijk van André Hazes en Monique Westenberg. Deze geruchten werden aanvankelijk geuit door Yvonne Coldeweijer tijdens de opnames van de Hazes-documentaire ‘Crossroads’.

Hoewel het huwelijk niet het hoogtepunt van de documentaire werd, laait het gerucht nu opnieuw op, dit keer vanuit een andere bron.

Sinds André Hazes zijn eigen woning heeft gekocht, wonen hij en Monique niet langer samen. Desondanks lijken ze na hun turbulente relatie een manier te hebben gevonden die voor hen goed werkt.

Maar één aspect blijft steeds terugkeren: de speculatie over een mogelijk huwelijk.

André Hazes en Monique Westenberg geven weinig prijs over hoe ze precies met elkaar omgaan, wat de geruchtenmolen opnieuw voedt.

Tijdens een recente trip naar Las Vegas werden ze gevolgd door een cameraploeg, wat de geruchten over een huwelijk opnieuw aanwakkerde. Het lijkt erop dat dit mogelijk de rode draad zou kunnen worden in het vervolg op ‘Crossroads’.

Hierover heeft Billy Dans, Andrés nieuwe liedjesschrijver, gereageerd in een interview met De Telegraaf.

Billy Dans houdt zich op de vlakte en wil zich niet uitlaten over het privéleven van André en Monique. Hij zegt: “Nou ja, dat weet ik niet, en ik ga me ook niet over zijn privéleven uitlaten.”

Echter, hij licht wel een tipje van de sluier op: “Ze hebben een vorm gevonden die voor hen heel goed werkt en kleine Dré is supergelukkig”, voegt hij eraan toe. Hij moedigt hen aan om geluk voorop te stellen en zichzelf te zijn.

Hoewel de reactie van Billy Dans geen directe bevestiging geeft van een huwelijk tussen André en Monique, lijkt het erop dat ze in ieder geval een stabiele en gelukkige situatie hebben gevonden voor zichzelf en hun zoon.
Monique Westenberg

Het blijft echter afwachten of er in de toekomst een officiële aankondiging zal komen over een eventueel huwelijk.

De fans van André en Monique blijven nieuwsgierig en volgen de ontwikkelingen op de voet. Voor nu kunnen we alleen speculeren over de toekomst van hun relatie en of er werkelijk een huwelijk zal plaatsvinden.

Wat er ook gebeurt, het belangrijkste is dat André, Monique en hun zoon gelukkig zijn en hun eigen weg vinden in het leven, ongeacht de speculaties en geruchten die rondgaan.

Hoewel de reactie van Billy Dans de nieuwsgierigheid van fans niet volledig bevredigt, blijven velen speculeren over de mogelijke plannen van André Hazes en Monique Westenberg.
André Hazes

Het feit dat ze een stabiele situatie hebben gevonden die voor hen goed werkt en dat hun zoon gelukkig is, geeft aan dat ze wellicht hun eigen weg hebben gevonden buiten de traditionele institutionele vormen.

Het is begrijpelijk dat de media en het publiek geïnteresseerd zijn in het persoonlijke leven van beroemdheden zoals André en Monique. Ze zijn bekende figuren in Nederland en hebben in het verleden vaak de schijnwerpers op zich gericht gezien.

Echter, het is belangrijk om te onthouden dat iedereen recht heeft op privacy en dat niet alle aspecten van iemands leven openbaar hoeven te zijn.

Doorgaan met lezen

BNers

Patricia Paay in diepe rouw na een groot verlies

Patricia Paay heeft haar diepe verdriet gedeeld via haar Instagram-account.

Ze heeft aangekondigd dat haar moeder is 0verleden en deelde enkele emotionele woorden over het verlies.

Op haar Instagram-account schreef Patricia: “Na een lang leven vol genot is onze geweldige moeder, oma en overgrootmoeder Alice Paay vanmorgen op 97-jarige leeftijd in haar slaap 0verleden.

Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis, en Patricia deelde regelmatig foto’s van haar bezoeken aan haar moeder op sociale media.

Patricia’s vader 0verleed in 2019 op de respectabele leeftijd van 93 jaar, en Patricia zelf is inmiddels 74 jaar oud.

Ze heeft een partner die maar liefst 39 jaar jonger is.

Onlangs sprak ze openhartig over haar relatie met een veel jongere man.

Wij wensen Patricia en alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Patricia Paay heeft altijd een sterke band gehad met haar moeder, en de herinneringen aan de bezoekjes aan het verzorgingstehuis zullen haar dierbaar blijven.
Patricia Paay

De steun van haar partner, die significant jonger is, zal ongetwijfeld nu van onschatbare waarde zijn.

Het verlies van een ouder is een van de meest aangrijpende momenten in een mensenleven, en Patricia zal ongetwijfeld de tijd nemen om te r0uwen en de herinneringen aan haar moeder te koesteren.

Haar veerkracht en openheid over haar persoonlijke leven hebben haar tot een geliefde persoonlijkheid gemaakt, en haar fans en volgers zullen ongetwijfeld hun medeleven betuigen en haar steunen tijdens deze moeilijke periode.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een dierbare, maar herinneringen aan de liefde en de bijzondere momenten samen kunnen een bron van troost zijn.

Patricia Paay zal ongetwijfeld de warme herinneringen aan haar moeder blijven koesteren en haar nalatenschap voortzetten in haar eigen leven en dat van haar familie.

Doorgaan met lezen

BNers

Gerard Joling en Gordon (Geer en Goor) werken aan mogelijke comeback op televisie

Na de opwindende aankondigingen deze week over de terugkeer van Gooische Vrouwen en De Bauers op televisie, doen nu geruchten de ronde over een mogelijke hereniging van het geliefde duo Geer en Goor.

Bart Ettekoven onthulde vrijdagavond in Shownieuws dat er serieuze gesprekken plaatsvinden voor een nieuwe tv-samenwerking tussen Gerard Joling en Gordon (bekijk de video voor meer details).

Tot voor kort leek een comeback onmogelijk vanwege Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa en Gerards verbintenis met RTL.

Echter, met het aflopen van Gordons contract op 1 december en zijn vertrek bij Talpa, opent zich nu wellicht een venster voor een langverwachte terugkeer.

Gerard Joling toonde zich onlangs optimistisch over een hereniging tijdens een interview met RTL Boulevard. “Zeg nooit nooit; we wachten af.

Mensen hebben er destijds enorm van genoten, en dat doen ze nog steeds.”

De seizoenen van ‘Joling & Gordon over de vloer’ op Videoland blijven populair, zelfs na al die jaren.

Ondanks eerdere ruzies tussen de twee entertainers, waarbij Gerard verklaarde niet meer met Gordon te willen samenwerken, lijken de obstakels nu te verdwijnen.

Geld was nooit een drijfveer voor Gerard, aangezien hij benadrukte dat zelfs een grote zak geld zijn standpunt niet zou veranderen, gezien zijn financiële situatie.

Gedurende de jaren hebben Geer en Goor herhaaldelijk successen geboekt, waaronder programma’s die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

Ze zetten zich in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. De laatste gezamenlijke verschijning was in 2018, toen ze samen in één jurystoel zaten voor The Voice Senior.
Gerard Joling

Fans kunnen vol spanning afwachten of deze televisie-iconen daadwerkelijk terugkeren voor een spetterende finaleshow, mogelijk binnenkort op het scherm.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending