‘André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen: Ze bewijst het zelf op haar eigen Instagram’
Connect with us

Celeberties

‘André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen: Ze bewijst het zelf op haar eigen Instagram’

André Hazes besloot om een einde te maken aan zijn verloving met Monique Westenberg. De zanger trok in bij Sarah van Soelen.

André Hazes kocht zich een appartement waar hij straks met Sarah gaat wonen. Maar goed, tegenwoordig is niets zeker bij hem.

Er zijn nu geruchten dat André Hazes terug samen is met Monique Westenberg. Daar zorgen foto’s voor die ze deelde op haar Instagram.

Op de foto’s zien we hoe Monique nog steeds haar verlovingsring draagt. Het wakkert de geruchten dat de twee samen zijn weer aan.

Waarom zou Monique anders haar verlovingsring nog dragen? Het is ook zo dat zij nog steeds woont in de villa van hem.

Celeberties

ZIEN: Dít is de nieuwe lover van Bridget Maasland

Het liefdesleven van Bridget Maasland blijft the talk of the town. Onlangs liep haar liefdesavontuurtje over de grens op niets uit, maar nu lijkt ze toch in ons eigen kikkerlandje de liefde te hebben gevonden. Enne, wij hebben een kiekje van de man in kwestie gevonden.

Nieuwe lover

Bridget heeft een nieuwe lover, zo liet ze eerder al doorschemeren in haar eigen podcast Bridget & Friends: chickchat.

“Ik had een heel leuke date”, verklapte ze. Hoewel het Bridget eerst nog ideaal leek om met een buitenlandse man te daten – zodat-ie niet weet dat zij bekend is – komt ze daar nu op terug.

“Gewoon uit Nederland”, vertelt ze over de man in kwestie. Enne, dat heeft toch ook wel zo zijn voordelen. “Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten”, aldus de presentatrice.

Veel juicy details gaf Bridget helaas nog niet over haar nieuwe lover. Of wij ‘m kunnen kennen van televisie bijvoorbeeld? “Nee, gekkie. Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien”, wist ze te vertellen in de podcast.

Christian

De nieuwe liefde van Bridget bleef echter niet lang onbekend. Gisteren suggereerde roddelkoning Fawry not Sawry dat het zou gaan om ene Christian.

De man had namelijk heart eyes achtergelaten onder een selfie van Bridget, waardoor het niet lastig was om één en één bij elkaar op te tellen.

Dat het optelsommetje van Fawry juist was, bevestigde het management van Bridget niet lang daarna aan RTL Boulevard.

Wel benadrukt het management dat de twee nog aan het daten zijn, en dat er zeker nog geen sprake is van een relatie.

Dat neemt niet weg dat wij reuze benieuwd zijn naar de nieuwe man in Bridgets leven. Een snelle Google search leert ons dat Christian in Amsterdam woont, hij fan is van Ajax en dat-ie in de real estate werkt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ongerustheid om André Hazes jr: gebruikt hij verboden middelen?

André Hazes jr. heeft in korte tijd een transformatie ondergaan. De zanger showt zijn spieren op sociale media en verklaart in een Belgische krant dat hij altijd al trainde, maar dat hij anders is gaan eten, waardoor de spieren eraan vliegen. De Belgische media vragen zich nu echter af of hij soms ’verboden spul’ gebruikt.

De transformatie van André is het Belgische blad TV Familie ook opgevallen… Want zo snel zo gespierd worden, daar moet volgens het blad wel iets achter zitten. Nu maakte André vijf jaar geleden ook al eens een dergelijke transformatie door. André verklapte destijds dat hij creatine gebruikte. Sportschoolhouder Radmilo Soda, bekend als persoonlijke trainer in Wendy van Dijk’s Obese, denkt dat André nu wederom creatine, dat overigens geen verboden middel is, gebruikt. ‘Als ik de foto’s zie, is hij lekker opgepompt’, vertelt hij aan Weekend.

’Dat komt door het gebruik van creatine en eiwitshakes, dat houdt vocht vast. Hij is daardoor een beetje opgeblazen. Dat is daarmee te bereiken als je het gewend bent om te trainen. Daar hoef je geen andere middelen voor te gebruiken. Geen anabolen ofzo, dan zou hij er heel anders uitzien.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ex-partner Monique Westenberg zwanger van Andre Hazes !

Gisteren was Guido de hoofdredacteur van de Story te gast bij de show van Wilfred Genee op Radio Veronica en die liet even een bommetje vallen over Andre Hazes. Hij zei namelijk het volgende:

“Je moet volgende week maar eens even opletten. Dan gaat er echt iets spectaculairs gebeuren. Hou het in de gaten.”

De aankondiging van Guido leidde op Radio Veronica tot flink wat speculaties, bijvoorbeeld over een zwangerschap van Andre’s nieuwste vriendin Sarah van Soelen of wellicht toch zijn ex Monique?

“Ja, ze is zwanger! Ik zei het toch! Ik zei het een paar weken geleden! Ik vind dat wel stom hoor voor Monique”, aldus nieuwslezeres Florentien van der Meulen.

Wilfred Genee denkt juist dat Monique zwanger is van Andre.

“Is het dan toch Monique die nog zwanger blijkt te zijn?”, vraagt de presentator zich af.

Guido wil niets bevestigen of ontkennen.

“My lips are sealed. Volgende week dinsdag komt er groot nieuws.”

Wilfred Genee is er verbaasd over.

“Dat nieuws is er dus eigenlijk nu al. Ben je dan niet bang dat het uitlekt?”

Guido:

“Nee, daar ben ik niet bang voor. Daar ben ik héél zeker van.”

Wilfred:

“Jullie hebben een afspraak begrijp ik, André en jij?”

Guido:

“Wat er dinsdag uitkomt, dat kan niet uitlekken.”

De Veronica-sterren bleven maar speculeren.

“Ik denk dat hij teruggaat naar Monique”, aldus Niels.

Wilfred:

“En dat zou nu al bekend moeten zijn? Dat lijkt me sterk.”

Guido:

“Ik zou daar niet op rekenen. Hij gaat echt de mensen verrassen volgende week.”

Florentien daarop:

“Hij heeft wéér een ander?”

Het moet dus echt heel groot nieuws zijn. Wij denken dat er toch echt onthult gaat worden dat Sarah zwanger is van Andre en anders is het waarschijnlijk toch zijn ex Monique die hij voor de breuk nog zwanger heeft gemaakt.

Doorgaan met lezen

Trending