André Hazes en Sarah op een foto waar Monique Westenberg niet blij van wordt!
Connect with us

Celeberties

André Hazes en Sarah op een foto waar Monique Westenberg niet blij van wordt!

Sinds een paar weken was daar ineens de naam Sarah van Soelen gekoppeld aan André Hazes. De jonge zanger is opnieuw weg bij Monique Westenberg maar dit keer is het dus niet Bridget Maasland die hem heeft ingepikt. Nee, het is een 25-jarige influencer, een stukje dichterbij zijn eigen leeftijd dit keer dus. Hoewel iedereen natuurlijk al lang weet en begrijpt wat hier speelt houdt de zanger nog vol dat het “puur vriendschappelijk” is tussen de twee.

Maar hij geeft ook aan dat hij “niets uitsluit voor de toekomst”, iets wat je natuurlijk nooit zou zeggen over een vriendin waar je een “puur vriendschappelijke” band mee hebt. Het was natuurlijk gewoon nog wachten tot de twee het officieel maken of dat er wat foto’s lekker of iets dergelijks. En ja hoor, dat is precies wat er nu is gebeurd!

Foto van André Hazes en Sarah van Soelen lekt uit!
Website ‘Ditjes&Datjes’ laat weten dat YouTuber FawryNot Sawry de foto gedeeld zou hebben en dat Hazes zélf de foto de wereld in gebracht zou hebben. Dat we hier kijken naar een stel waar meer dan vriendschap tussen is ontstaan is nu wel duidelijk.

Celeberties

Zien! Monique Westenberg gaat dus volledig uit de kleren

André Hazes en zijn (ex) vriendin Monique waren vorig jaar ver van Nederland verwijdert en zaten te vertoeven in Las Vegas, Amerika. Ze lieten toen ze nog bij elkaar waren alles van hun vakantie zien via Instagram.

Ze laten zien wat ze daar allemaal meemaken en welke shows ze allemaal te zien krijgen. Maar er was een foto die bij de fans en lezers erg opviel want André Hazes plaatste een foto van zijn Monique die helemaal niks aan had.

Monique met niks aan

Monique en André waren toen der tijd niet voor de eerste keer op vakantie in Las Vegas, ze waren er namelijk wel eens eerder geweest. Maar het was ook niet de eerste keer dan André dit soort kiekjes van Monique deelt. Vijf jaar geleden in 2015 had hij ook al eens zo’n soort foto gedeeld waarbij je overduidelijk kon zien dat ze helemaal niks aan had.

Het lijkt erop dat dit nu een ritueel is geworden want hij heeft wederom een foto van Monique gedeeld waarbij ze geen kleren aan heeft. De foto kan je hieronder zien:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Rachel Hazes haalt hard uit naar Monique! ‘Karma deed zijn werk’

Na de breuk met Monique bracht André Hazes meteen een bezoek aan zijn moeder Rachel. Blijkt dat de zanger niet zonder de liefde van mama kan.

Rachel praat voor het eerst openhartig over de misgelopen verloving van haar zoon. De weduwe van Hazes senior zegt:

“Met tegenzin moet ik bekennen dat ik altijd heb geweten dat het een dag was die komen ging. André is nog een jonge hond, die moet kunnen rondrennen.

Als ik zie hoe opgelucht en blij hij is, er is een last van zijn schouders gevallen. De last van in een rol geperst worden die hem niet past.”

Geen Moeder Teresa
Het is geheim dat Rachel geen fan was van Monique. Toch lacht ze niet in haar vuistje na de breuk. Wel wil ze kwijt dat Monique zeker geen heilig boontje is.

Rachel legt uit: “Zoiets is voor niemand leuk. Daarbij is ze de moeder van mijn kleinzoon. Het is echter geen geheim dat het me ergert dat ze door zoveel mensen als een soort Moeder Teresa wordt gezien.

Maar ik zal nooit vergeten dat ik op 11 april 2017 opgenomen werd in een psychiatrische inrichting, en Monique op exact dat moment een bericht postte waarin stond dat karma zijn werk had gedaan. Dan zit je niet goed in elkaar, hoor.”

Stiekem contact
Rachel zegt dat zij en haar zoon al die tijd gewoon contact hadden met elkaar, zij het stiekem. Monique mocht niets te weten komen.

Ze zegt dat ze na optredens tot diep in de nacht urenlange gesprekken hadden. “Het was zijn enige mogelijkheid om zijn verhaal te doen bij mij”, verklaart Rachel.

Rachel ontkent ook dat het Monique was die haar en André terug bij elkaar brachten. Daarover vertelt de brunette: “Ik woonde in die tijd bij mijn zus Els, en daar had ik allang contact met André.

Na ons gezamenlijke eerste diner kreeg Monique ineens alle eer daarvoor. Ik heb dat maar zo gelaten, al zat het dus echt anders in elkaar.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Dit is de nieuwe vlam van Yolanthe Cabau’

Is er na de breuk met Wesley Sneijder dan eindelijk weer een nieuwe liefde in het leven van Yolanthe? De actrice vertelt openhartig over haar liefdesleven…

Aan tafel bij Beau deed Yolanthe gisteravond een boekje open over haar leven én of zij weer gelukkig is in de liefde…

Amerika
Op dit moment woont de actrice in Los Angeles met haar zoontje Xess Xava, die zij samen kreeg met haar ex-man Wesley Sneijder. Sinds de scheiding heeft Yolanthe – voor zover zij bekendmaakte – de liefde niet opnieuw gevonden. Alle aandacht gaat op dit moment dan ook naar haar zoontje.

,,Ik ben er wel achter gekomen dat ik veel minder tijd en liefde in mezelf heb gestoken”, vertelt Yolanthe openhartig. Zij vindt het hoog tijd om meer energie in zichzelf te steken. Er is dus nog geen ruimte voor een nieuwe liefde voor Yolanthe. ,,Als er iemand in mijn leven komt die bij mij past, dan gaan we het samen nóg leuker hebben. Maar alleen ben ik ook oké.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending