Andre Hazes en Sarah van Soelen delen hun eerste beelden samen
Connect with us

Celeberties

Andre Hazes en Sarah van Soelen delen hun eerste beelden samen

Met Pasen plaatste André al wel een foto van hem en Rudolf van Soelen, de stiefvader van Sarah.

Naar aanleiding daarvan vroeg Beau van Erven Dorens dinsdag of hij gewoon een goede vriend van André is of misschien toch iets anders.

De zanger bevestigde toen dat hij inderdaad een ’hele goede vriend is’, maar dat hij het ’ook heel goed met zijn dochter kan vinden.’ „Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, gaf hij uiteindelijk schoorvoetend toe.

Celeberties

‘Monique Westenberg verlaat haar villa en trekt HIER in’

Monique Westenberg zou haar villa in Berkel en Rodenrijs binnenkort gaan verlaten. Volgens Bekendeburen.nl heeft de ex-verloofde van Dre Hazes zojuist een huurcontract getekend, en verkast zij binnenkort naar een appartement. En daar staan haar héle onverwachte buren te wachten…

Sinds Monique en Dre definitief uit elkaar zijn woont zij samen met hun vierjarige zoontje André in de villa in Berkel en Rodenrijs, waar zij jarenlang samen heeft gewoond met Dre. Die is vertrokken naar een huis dat voor hem geregeld werd door de vader van ‘goede vriendin’ Sarah van Soelen. Ook zij zou momenteel wonen in het huis waar Dre zich schuil houdt…

Appartement
Volgens Bekendeburen.nl gaat ook Monique de woning waar het voormalige gezin zoveel goeie (én slechte) herinneringen maakte binnenkort verlaten. Zij zou gaan wonen in een appartement in Vinkeveen.

En niet zomaar een appartement: het appartement dat zich bevindt boven dat van Roxeanne Hazes, Monique’s voormalige schoonzus.

Dre bezit het appartement boven zijn zus in Vinkeveen en zou dit voorlopig verhuren aan Monique. Een compromis terwijl er besloten wordt wat er met de villa in Berkel en Rodenrijs gaat gebeuren.

Als de geruchten kloppen is de verhuizing in ieder geval goed nieuws voor de kleine André (4) en zijn neefje Fender (3). De jongens kunnen het net zoals hun moeders goed met elkaar vinden en kunnen op deze manier meer tijd met elkaar doorbrengen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg valt voor charmes van BN’er

André Hazes wisselde het afgelopen jaar sneller van vrouw dan van ondergoed. Bij Monique ligt dat heel anders. Zij was altijd heel trouw. Haar grote liefde was altijd haar zoontje André. Maar nu is er toch iemand anders in beeld.

Volgens Shownieuws zijn er hardnekkige geruchten dat Monique een nieuwe liefde heeft. En dat is niemand minder dan Tino Martin! Vooralsnog heeft Timo wel nog een relatie met vriendin Kimberly.

Het gerucht circuleerde al in 2019 toen Monique en André Hazes uit elkaar waren. De jonge zanger viel toen in de armen van Bridget Maasland. Het gerucht was compleet uit de lucht gegrepen. Nu wordt opnieuw beweerd dat Monique en Tino iets hebben.

Volgers laten berichten achter op het Instagram profiel van Tino: “Jij en Mo! Blijf van de drank af, doe haar dat niet weer aan. Ik zei heel lang geleden, oh dat zou een goeie match zijn, Tino en Mo. En YESS! Veel geluk samen.”

Kimberly laat ook van zich horen. Zij moet er eens goed om lachen en betrouwt haar vriend voor honderd procent. Ze schrijft: “Thee met dubbel suiker, casino wit mét boter en rosbief en niet te vroeg de gordijnen open ’s morgens! Prettige wedstrijd, Monique.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gerard Joling vertelt over zijn 4.500 bedpartners waaronder deze politici!

Gerard Joling bleek volgens verschillende roddelpers en roddelsites maar liefst 4.500 bedpartners te hebben gehad. Gisteravond was de zanger te gast bij het SBS6-programma Hoge Bomen met Jeroen van der Boom. Ook illusionist Hans Klok was aanwezig die een beetje mee zat te grappen. Maar Joling laat weten dat het wel flink wat zijn geweest inmiddels: “Nou dat aantal lijkt mij iets veel. Maar toch… De pony laten grazen.“.

Natuurlijk wil iedereen weten of daar ook bekende Nederlanders tussen zitten, of misschien zelfs politici. En jahoor, dat is volgens Joling zelf zeker het geval: “Dat gaan de mensen nog wel een keer lezen, dat ga ik nu nog niet vertellen.”

Gerard Joling en zijn 4.500 bedpartners!
Er gaan verschillende geruchten over bepaalde politici. Sommige nieuwssites benadrukken zijn relatie met Thierry Baudet nog even: “Hij is gewoon een kennis. Ik heb een paar keer met hem gezongen, want hij speelt ook piano. En sindsdien drinken we af en toe een wijntje..“. Op social media wordt door kijkers vooral gegrapt over Mark Rutte. We gokken dat dit ook een warm-makertje voor een nieuw boek of iets dergelijks die de zanger misschien uit wil gaan brengen:

Doorgaan met lezen

Trending