André Hazes en Sarah van Soelen hadden het heel gezellig met Pasen
Connect with us

Celeberties

André Hazes en Sarah van Soelen hadden het heel gezellig met Pasen

André Hazes bracht de paasdagen door bij Sarah van Soelen en haar ouders. De zanger deelt op Instagram een kiekje van hem en de stiefvader van de knappe influencer.

André schreef: “Don’t worry, be hoppy”, met een konijntje erachter. Sarah van haar kant reageerde: “Toppertjes!”

Vorige maand maakte de zanger bekend dat het definitief afgelopen is tussen hem en Monique Westenberg. André gaf aan dat hij een relatie met Sarah van Soelen zeker ziet zitten. Hij leerde haar kennen op een feestje. Maar voorlopig is er alleen nog maar sprake van vriendschap, althans dat beweert de zanger.

André verklaarde: “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”

Celeberties

André Hazes heeft een boodschap voor Monique Westenberg nadat hij haar verlaten heeft

André Hazes verloofde zich met Monique Westenberg. Enkele weken later verliet hij haar.

André Hazes trok in bij Sarah van Soelen. Volgens hem hebben ze geen relatie. “Maar het is wel een lekker wijf”, zei hij eerder al.

Monique Westenberg vindt troost bij haar zoontje Dré. Ze lijkt er ook weer wat bovenop te komen.

Intussen probeert André weer toenadering tot haar te zoeken. Een paar dagen geleden likte hij één van haar foto’s op Instagram. Dat schrijft Story.

Monique toonde ook een foto van haar en kleine Dré op een kinderboerderij. André reageerde op die foto. “Wat een baas hebben wij op de wereld gezet”, schreef hij.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Oei: Deze inkijk-foto’s van Eva Jinek gaan plots het hele internet over!

Eva Jinek is natuurlijk iedere avond te zien op je televisie met haar eigen talkshow. Maar online kun je gelukkig ook nog een hoop terug kijken. Dionne Stax is bijvoorbeeld een populaire dame waar online veel aandacht voor is. Zo bestaat er zelfs een YouTube-account waarop zo ongeveer álle tv-fragmenten van de blondine op worden geplaatst. Die video’s worden geplaatst door een fan die duizenden views krijg op deze filmpjes. Maar er bestaat ook een site genaamd ‘Vidcaps’ die screenshots van tv-shows maakt en deze op hun website plaatst.

Een beetje scrollen over de site maakt al gauw duidelijk dat het alleen om fragmenten van televisie vrouwen gaat zoals Annechien Steenhuizen, Bo Maerten en Welmoed Sijtsma.

Foto’s van Eva Jinek zijn in trek!
En één van die reeksen aan screenshots ging vandaag trending op Google. Dat is die van de laatste Jinek-aflevering. Het reeks werd zelfs uitgelicht en we kunnen wel zien wat de reden is dat deze reeks aan foto’s zó populair is:

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes neemt drastisch besluit over Sarah van Soelen

André Hazes en Sarah van Soelen werden hand in hand gespot in Rotterdam. Het is duidelijk dat de twee elkaar heel erg mogen.

Toch melden zowat alle bronnen dat André zijn prille liefdesgeluk met Sarah heel sterk probeert af te schermen. Deze drastische ingreep doet hij uiteraard vanwege Monique Westenberg. Haar hart ligt in duizend stukken, want ze stond met André op trouwen.

Net als destijds bij Bridget Maasland heeft hij haar weer verlaten voor een ander. Al zal hij dat zelf zo niet zeggen. In ieder geval heeft André nog steeds veel respect voor Monique en daarom probeert hij met zijn nieuwe liefde niet te koop te lopen.

Doorgaan met lezen

Trending