‘André Hazes en Sarah van Soelen nu alweer uit elkaar’
Connect with us

Celeberties

‘André Hazes en Sarah van Soelen nu alweer uit elkaar’

Het is inmiddels alweer ruim een week geleden dat André Hazes (27) de biezen pakte en besloot Monique Westenberg (43) te verlaten. Hij zou het alweer gezellig hebben met een nieuw liefje, Sarah van Soelen, met wie hij ook dit weekend doorbrengt. Dat blijkt uit foto’s op Insta. Toch waren de twee een tijd niet met elkaar gespot.

“Op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb”
Op de Stories van Sarah zagen we gisteren al foto’s van een gezellig familiediner voorbijkomen, en vanochtend lijken ze de dag gestart met pannenkoeken. Inclusief Dré.

De zanger legde na de breuk met zijn verloofde in een post op Instagram uit dat hij inderdaad een ‘klik’ heeft met Sarah, een dochter van een bevriende familie, waarover al volop geruchten de ronde deden. ‘Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb’, schreef hij toen.

Bron: RTL Boulevard

Celeberties

Hele foute foto’s van Sarah van Soelen gelekt, de nieuwe “vlam” André Hazes!

Nederland mocht vorige week kennis maken met de prachtige Sarah van Soelen. We leerde haar kennen door André Hazes die voor de zoveelste keer bij Monique Westenberg weg is gegaan om redenen die nog niet helemaal duidelijk zijn.

Wel gokken de meeste mensen dat het dit keer toch wel écht definitief moet zijn, anders is Monique wel héél vergevensgezind. De roddel gaat dat de jonge zanger de moeder van zijn kind verlaten heeft voor een andere vrouw, net zoals toen met Bridget Maasland. Zelf ontkend hij de geruchten tot nu toe dat er meer is tussen de twee dan vriendschap. Maar hij geeft ook aan dat hij meer dan vriendschap niet uitsluit, iets wat je niet snel zegt over iemand die alleen maar een vriend is natuurlijk.

Sarah van Soelen doet het goed voor de camera!
Maar Sarah zelf is natuurlijk niet bezig met al die roddels over haar. Het brengt haar wel een hoop bekendheid en dus ook meer volgers online op haar sociale media. Haar volgers op Instagram zijn al ruim verdubbelt sinds André in beeld is gekomen. En dat betekent dat er dus ook meer fijne kiekjes gaan komen. De eerste komen al lang via ‘Shotbysud’, een Instagram-account die je hoogstwaarschijnlijk wel wil volgen mocht je meer van dit soort kiekjes willen bewonderen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Lil Kleine wordt gezien als oplichter’

Dat Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, graag laat zien dat hij zijn zaken goed op orde heeft is algemeen bekend. Maar verkrijgt hij zijn rijkdom over de rug van anderen? Dat zocht een Quote-journaliste tot op de bodem uit…

Jorik verbond zich onlangs aan de ‘Street Academy’. Een online platform dat is bedoeld voor jongeren die succesvol willen worden. Met wekelijkse sessies van Jorik himself, een persoonlijkheidstest én toegang tot live events zouden jongeren zich hiermee naar de top kunnen werken.

Pakketten
Quote-journaliste Stephanie Hoogenberk besloot de proef op de som te nemen en schreef zich in voor de cursus van Lil’ Kleine. Wie hem tenslotte volgt op Instagram ziet regelmatig extravagante vakanties, horloges, wijnen, diners, auto’s en kleding voorbij komen. Wie wil dat nou niet?

De Street Academy biedt twee ‘smaken’. Voor de goedkoopste betaalt men vijfhonderd euro. Hierbij zit volgens het platform een wekelijkse onlinesessie gehost door Jorik, gastcolleges van ‘topondernemers’, wekelijkse opdrachten, toegang tot livesessies én toegang tot de besloten groep van Jorik. Betaal je daar nog eens tweeduizend euro bovenop, dan krijg je er een persoonlijk gesprek met de rapper zelf.

De journaliste besloot te kiezen voor het duurste pakket a 2500 euro, en was nogal verrast over het daadwerkelijke aanbod…

Oplichterij?
In de Quote schrijft Stephanie haar ervaringen met het vrij dure pakket dat Jorik aanbied. Zo zit er met haar in de groep een achttienjarige die zichzelf de studieschuld in gewerkt heeft om zo de ‘levenslessen’ van Jorik te kunnen bijwonen.

Van die beloofde levenslessen blijft in de praktijk echter weinig van over. Die persoonlijke gesprekken waarvoor zij tweeduizend euro neertikte blijken het geld absoluut niet waard te zijn.

Na een aantal weken krijgt de groep de kans om ‘een persoonlijk gesprek’ te voeren met Scholten, live vanuit zijn hotelkamer in Dubai. Geen een-op-een gesprek met de rapper dus. De deelnemers krijgen allen enkel vijf minuten om een vraag te stellen. Vijf minuten waarvoor tweeduizend euro betaald is.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto: André Hazes alweer in bed betrapt met andere vrouw

André Hazes is alweer een tijdje weg bij Bridget Maasland. Hij heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar we weten allemaal dat de zanger behoorlijk aandacht krijgt van andere vrouwen.

De verleiding zal dus behoorlijk groot zijn voor de 26-jarige man. Gelukkig kunnen we alles volgen wat betreft het privéleven van de zanger via zijn social media en die van zijn vriendin. En wanneer we iets daar niet kunnen vinden weet Story het wel tot de bodem uit te zoeken. Maar dit keer plaatst hij gewoon zelf de foto op zijn social media!

André Hazes heeft Monique alweer ingeruild
En wie zien we daar liggen? Juist, niet Monique. De zanger grapt nog bij de foto dat het de leukste foto is die ze hebben van zijn vriendin en zichzelf:

Doorgaan met lezen

Trending