“André Hazes gaat tóch samenwonen met Sarah van Soelen!”
Connect with us

WOW

“André Hazes gaat tóch samenwonen met Sarah van Soelen!”

André Hazes en Sarah van Soelen waren een behoorlijke tijd toch het meest besproken koppel van Nederland. De blondine wist het hart van de zanger te veroveren nadat hij de moeder van zijn kind ten huwelijk had gevraagd. Heel roddelland was hierdoor natuurlijk in rep en roer, zoals altijd wanneer er iets in het liefdesleven van Hazes speelt.

Weekblad Party heeft onlangs met de blondine gesproken om te zien hoe het nu met haar is. En wat blijkt, het sprookje is nog niet voorbij. Tijdens de relatie van de twee hebben ze gezamelijk een appartement van 855.000 euro gekocht. Dit wordt vandaag de dag klaargestoomd om bewoonbaar te zijn voor Sarah. De vader van Sarah heeft de helft van de hypotheek op zich genomen. Het opvallende is dus dat André niks meet betaalt voor het huis, maar het staat nog wel op zijn naam. Waarom?

Sarah van Soelen gelooft nog in André Hazes!

De blondine vertelt het weekblad: “André en ik zijn inderdaad nog altijd beiden eigenaar van het appartement waar we samen zouden gaan wonen.” Uit het interview blijkt ook dat er nog steeds hoop is bij haar dat het goed zal komen. Ondanks dat de zanger in de tussentijd nog een andere vriendin gehad heeft. Van Soelen zegt: “Zoals bekend behoort onze relatie tot het verleden, maar niemand weet natuurlijk wat er in de toekomst gaat gebeuren of mogelijk is. Die jongen heeft zijn rust nodig. Hij is met zichzelf aan de slag gegaan en ik ben wat dat betreft dan ook zeer trots op hem. De toekomst zal leren wat er verder gaat gebeuren. Het is een open einde!” Het mag duidelijk zijn dat Sarah nog steeds open staat voor een vervolg van de relatie met Hazes. Op social media denkt men dat het nog goed gaat komen. Hieronder meer:

Meest bekeken

Foto’s van Ali B zorgen voor verwarring: “Hoe is het mogelijk!?”

Ali B werd afgelopen week gespot bij een politiebureau in Amsterdam Zuid. Tenminste, zijn auto stond op de parkeerplaats voor de deur van het bureau. Er werd door verschillende kanalen aangenomen dat hij zich wellicht zou aangeven of ter plaatse was om verhoord te worden. Iets in die trant in ieder geval. Zijn alom bekende auto, een peperdure Bentley, wordt namelijk door veel mensen op straat herkend.

Even het kenteken opzoeken en je weet precies van wie de auto is. Roddelpraat wist als eerste dit nieuws te brengen en schreef hierbij dat dit twee dingen kon betekenen. Namelijk: “Ali is weer in het land. En Ali werkt mee aan het onderzoek!” Echter is er verder geen foto of informatie over dit bericht verschenen. De rapper zelf is dan ook niet ter plaatsen gespot wat dus kan betekenen dat er iemand anders in de auto heeft gereden.

Ali B is op twee plekken tegelijk!

En dat blijkt, als we de volgende foto’s mogen geloven natuurlijk. De altijd scherpe ‘Reality.FBI’ op Instagram heeft namelijk een aantal foto’s mogen ontvangen van de rapper. Hieruit blijkt dat de rapper nog steeds in Dubai zit, op zijn favoriete plek, in het winkelcentrum. Het kanaal schrijft: “Alhoewel Ali’s auto in Nederland was gesignaleerd, volgens Roddelpraat bij een politiebureau, zijn dit net genomen beelden uit Dubai. Ali zit toch in Dubai, zo blijkt!” Onderaan dit artikel is de desbetreffende auto van de rapper te zien. Wie dan wel op het politiebureau in Amsterdam Zuid aanwezig was is onbekend. Wellicht de vrouw van de rapper. Swipe onderstaande foto voor meer:

View this post on Instagram

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Situatie Linda de Mol nog ernstiger dan gedacht: “Heel heftig allemaal!”

Linda de Mol is vooralsnog op een onbekende plek in het buitenland aan het bijkomen van alle perikelen van de afgelopen weken. De presentatrice is bedrogen door Jeroen Rietbergen en door verschillende media genadeloos afgeslacht. Waaronder Angela de Jong die waarschijnlijk wel de laatste druppel is geweest voor De Mol.

Echter zijn er grote zorgen vanwege het feit dat ze al haar werkzaamheden naast zich neergelegd heeft. Albert Verlinde heeft daarom terecht opgemerkt bij Shownieuws: “Op 27 maart is de eerste aflevering van een nieuwe reeks weer en dat is toch hét programma van Linda de Mol. Iedereen vraagt zich nu toch af: wat gaat er gebeuren?” Albert heeft rondgebeld: “Ze heeft natuurlijk aangegeven dat ze na alles wat er gebeurd is eigenlijk haar werkzaamheden neerlegt voorlopig, maar hoe lang is dat voorlopig en is ze terug voor Miljoenenjacht? Ik heb een beetje rondgebeld met de producent en mensen eromheen.”

Linda de Mol zal wellicht vervangen worden!

De mensen eromheen hebben laten weten er vanuit te gaan dat De Mol erbij zal zijn. Verlinde laat weten: “Ze hópen oprecht dat ze erbij is en ze willen eigenlijk niet eens nadenken dat ze er níet bij zou zijn, snap je? Laten we het hopen, want het is echt haar programma en ik vind dat ze het fenomenaal doet.” Echter moet er wel een ‘plan b’ zijn voor het grootse programma. Verlinde legt uit: “Natuurlijk wordt er altijd een plan B benoemd. Maar daar willen ze eigenlijk niet eens over praten. Maar dat zal ik dan maar invullen: Winston Gerschtanowitz heeft het één keer gedaan. Eén keer heeft hij het programma overgenomen, geloof in 2013. Toen de vader van Linda was overleden. Dat was de enige keer dat ze het programma niet gepresenteerd heeft.” We zullen het gauw genoeg merken! Hieronder meer over de huidige situatie van Linda:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zangeres Do ook slachtoffer van seksueel wangedrag Jeroen Rietbergen

Ook zangeres Do kreeg af te rekenen met seksueel grensoverschrijdend gedrag van Jeroen Rietbergen. Dominique Rijpma van Hulst (zoals ze voluit heet) zegt dat Jeroen bij haar twintig jaar geleden over de schreef ging.

De zangeres onthult: “Twintig jaar geleden heeft hij dingen bij mij gedaan waarvan ik toen zei: gast, je bent gewoon koekoek, dat doe je toch niet? Maar er was een andere machtsverhouding, want ik huurde hem in en was niet afhankelijk van hem.”

“Wat hij deed was echt niet oké, maar nadat ik hem erop heb aangesproken heeft hij het nooit meer bij mij gedaan. En mijn collega’s wisten ervan en als hij dan weer vieze praatjes had zeiden zij: gast, hou eens je bek joh, doe normaal. Dus ik voelde me gesterkt door mijn omgeving”, vervolgt ze.

De advocaat van Jeroen Rietbergen liet in een reactie weten: “Wij vinden het op dit moment verstandig de aantijgingen van deze dame te laten voor wat ze zijn.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending