André Hazes gebroken door liefdesverdriet: “Monique Westenberg wil niet meer!”
Connect with us

Meest bekeken

André Hazes gebroken door liefdesverdriet: “Monique Westenberg wil niet meer!”

André Hazes is vorige week naar New York gevlogen met zijn regisseuse, dit liet Yvonne Coldeweijer weten. Een paar dagen later verscheen er plots een foto met een stuk tekst op de Instagram van Monique Westenberg. Monique schrijft daar: “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal.

Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!” Niet veel later liet Coldeweijer haar gedachtes de vrije loop: “Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen. Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn.”

André Hazes krijgt de bons?
Echter kwamen er al snel hele tegenstrijdige berichten in de media. Weekblad Weekend heeft op hun blad namelijk een gigantische kop: “Kansen André lijken verkeken. Monique heeft een ander!” Een insider zou het blad het volgende hebben laten weten: “Sterker nog, ik hoor hier overal dat ze al een ander heeft. In Hillegersberg gaat het verhaal al een paar weken rond. Ze is hier ook al samen met die man gezien. Onder andere bij Brasserie Abrazo.” Weer een dag later komt plots vernietigend nieuws voor fans van Dré vanuit het management. De zanger zal namelijk nog ruim anderhalf jaar uitgeschakeld blijven. Geen nieuwe liedjes. Geen optredens. Niks. Op social media vermoeden fans en critici dat André het nieuws van Monique, die een ander zou hebben, slecht zou kunnen verwerken. Of dit een van de redenen is dat de zanger nóg eens anderhalf jaar uitgeschakeld is, is onduidelijk. Hier meer:

Celeberties

Topmodel Doutzen Kroes riskeert een Instagram-verbod door bizarre steunbetuiging

Doutzen Kroes staat niet alleen bekend als een internationaal topmodel. De Friese schone houd er ook nogal afwijkende ideeën op na. De laatste tijd was het wat rustiger rondom Kroes, maar nu riskeert ze verstoten te worden van Instagram, door een opmerkelijke foto en steunbetuiging.

Wappie
Kroes staat sinds de uitbraak van het coronvirus in de volksmond bekend als een ‘gekkie’ of een zogenoemde’wappie’. Die titel is haar door veel mensen gegeven door haar complotuitspraken over het virus, de maatregelen en eigenlijk over de volledige crisis. Veel mensen vroegen zich destijds af wat er met Kroes aan de hand was.

De laatste tijd leek Kroes hier een beetje vanaf gestapt te zijn. Haar Instagram-posts waren voornamelijk verbroederend en positief van aard. Tot nu.

Steun aan omstreden Isa Kriens
Want out of the blue dropt Kroes een complotbom. In een Instagram-verhaal deelt ze een foto van zichzelf. Ze heeft een shirtje aan waarop ‘zelf nadenken’ staat. Ze plaatst daarbij haar wijsvinger tegen haar slaap (dat beeld nadenken uit) en voegt de volgende tekst bij de afbeelding:

”Jammer dat ik Isa Kriens niet kan taggen. Ze heeft een andere mening dan de mainstream en ze wordt gecensureerd. Als dat geen stof tot nadenken is.”

 

Wie is Isa Kriens?
Dat Doutzen haar vriendin Kriens niet kan taggen, is omdat Instagram blijkbaar heeft ingegrepen en haar van het sociale netwerk heeft afgegooid.

Dat is ook niet zo gek, als je beseft dat Isa Kriens roept dat je leukemie moet bestrijden zonder officiële behandeling. Dat gaat nog veel verder dan een complotdenker.

Anyway, door het openlijk steunen van Kriens riskeert Doutzen Kroes nu zelf een Instagramverbod. De vraag is wat zij dan gaat doen om haar volgers op de hoogte te stellen van haar afwijkende ideeën.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftig: Prinses Amalia al lange tijd in therapie

In het boek van Prinses Amalia waarin ze wordt geïnterviewd door Claudia de Breij onthult Amalia dat ze naar therapie gaat. De therapie is belangrijk voor Amalia, omdat haar tante, het zusje van Maxima een aantal jaar geleden zelfmoord pleegde.

Volgens Amalia is het geen taboe voor haar om dit te delen. Ze vindt het belangrijk om soms met iemand te kunnen praten en dit normaal te vinden.

Ze zegt er het volgende over:

“Ik vind het geen taboe. En geen probleem om dat in het openbaar te zeggen. Soms wordt het me allemaal te veel, school, vrienden, en dan praat ik met iemand.”

“Als ik er behoefte aan heb, maak ik een afspraak.’ Even je hart luchten, en dan ben ik weer voor een maand klaar. Af en toe praten met een professional vind ik heel normaal, zeker ook na wat er met mijn tante is gebeurd.”

“Iedereen praat over gezond eten en sporten. En dat ís ook heel belangrijk. Maar hoe belangrijk is het om je mentale gezondheid bij te houden? Het een kan niet zonder het ander.”

Ook Maxima schijnt na de zelfmoord van haar zusje in therapie te zijn gegaan en moedigt het juist aan bij haar dochters om je hiervoor niet te schamen en ook met iemand te praten als je het moeilijk hebt.

Wat voor issues Amalia dan bespreekt met haar therapeut laat ze in het midden. Maar wellicht dat ze het ook heeft over haar vriendje de 19-jarige Isebrand.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Thijs Romer keihard gecanceld door Nederland na beledigende tweet: “Extreem links eng type”

Thijs Römer is een Nederlands acteur, producent en scenarioschrijver. In een vorig leven was hij nog de partner van Katja Schuurman, maar die jaren zijn voorbij.

Tegenwoordig is ie enorm ‘woke’, een links gedachtengoed voor mensen die heel erg deugen. Hij zit ook op Twitter en moest zijn frustraties even uiten. Zo maakte hij Caroline van der Plas uit voor ‘koe’ en betichte hij haar van het hebben van een hersenloos geloof.

Nederlanders twitteren ook en zijn helemaal klaar met de woke person. Hieronder de tweet van Römer en vele reacties:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending