André Hazes geeft Monique Westenberg flinke trap na
Connect with us

Celeberties

André Hazes geeft Monique Westenberg flinke trap na

Hypocriet Andre Hazes heeft Monique voor de zoveelste keer veel pijn gedaan met zijn walgelijke gedrag. Het zal voor Monique dan ook de druppel zijn geweest dat Andre dit weekend een slijmpost over zijn nieuwe schoonfamilie online zetten. Monique is er nu echt helemaal klaar mee en besloot gisteren om Andre te ontvolgen op haar Instagram account en de verlovingsring van Andre definitief af te doen.

Bij radio Veronica werd er in het programma Veroncia Inside met Wilfred Genee even flink ingegaan op het walgelijke gedrag van Andre Hazes. De mannen namen geen blad voor de mond en vinden zelfs dat Andre Hazes geen normen en waarden heeft en knettergek is.

Hieronder vind je het gesprek over Andre Hazes tijdens de radio uitzending.

Sidekick Niels van Baarlen: “Die André Hazes had nu toch ook weer een foto gepost met z’n nieuwe schoonvader?”

Collega-sidekick Rick Romijn: “Hij is knettergek. Ik weet niet of ik hem nog volg. Ik vind het zo’n…”

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen: “Ik vind het zo raar. Het lijkt net alsof hij haar een trap na wil geven ofzo.”

Niels: “Dat doet hij ook. Ik denk dat André Hazes zichzelf onsterfelijk waant. Zoiets van: dit is wie ik ben, dit hoort bij mijn leven en de rest zoekt het maar uit.”

Rick: “Vinden jullie André Hazes jr. nog net zo leuk als twee of drie jaar geleden?”

Niels denkt dat André geen normen en waarden heeft. “Als je een beetje gewoon de sociale waarden en normen tot je neemt, dan doe je dit soort dingen niet.”

Rick: “Als je ziet hoe Marco Borsato uit elkaar gaat met Leontine, dan is dat wel wat respectvoller.”

Niels: “Het is toch niet leuk als je zegt: ‘Dankjewel voor je vriendschap, jouw steun en vertrouwen, maar vooral wie je bent. Gefeliciteerd schoonpapa.’ Dan denk ik: Jezus jongens, hé.”

Rick: “Het is vier weken!”

Niels: “Ja, dat wij weten. Maar dit doe je gewoon niet.”

Presentator Wilfred Genee: “Hij liep bij Monique de deur uit en toen zei hij: ‘Die zien we nooit meer terug.’ Daar kwam het wel op neer eigenlijk.”

Celeberties

Monique Westenberg helemaal klaar met foute André Hazes: ‘Oprotten’

Monique Westenberg lijkt het weer gehad te hebben met haar ex-vriend André Hazes. Dit leert een blik op hun Instagrampagina’s…

Na de pijnlijke break-up van Monique en André, hadden zij een tijdje geen contact meer met elkaar. De laatste weken waren er op social media echter af en toe weer reacties te lezen van André op foto’s van Monique. De vredespijp leek, ondanks zijn nieuwe relatie met Sarah van Soelen, weer gerookt.

Nu lijkt daar weer verandering in te zijn gekomen. Op Instagram is namelijk te zien dat Monique André niet langer volgt. Andersom is dit nog wel het geval.

 

Het zou ermee te maken kunnen hebben dat André sinds kort open en bloot laat zien hoe gelukkig hij is met Sarah van Soelen. Op Instagram showen hij en zijn nieuwe vriendin gezellige beelden van hun samenzijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: ‘André Hazes en Sarah van Soelen gaan samenwonen in dit luxe penthouse’

Na een periode van roddels en geruchten is het eindelijk bevestigd: André Hazes en Sarah Soelen zijn in love. Het lijkt er sterk op dat het kersverse koppeltje al klaar is voor een volgende stap in hun relatie…

Monique is na de breuk met de zanger in de gezinsvilla blijven wonen. André heeft zijn spullen gepakt en is bij zijn nieuwe vriendin Sarah ingetrokken. Zij woont met haar ouders in een villa in Bergschenhoek. Toch wil André liever een plekje voor zichzelf en is hij op huizenjacht. Hij bezocht onlangs een huis in Rotterdam, meldt een betrouwbare bron aan Story. Dit was niet zomaar een huis. Het is een luxe dubbel penthouse die te koop staat. Het appartement ligt in de wijk Hillegersberg, één van de duurste en meest gewilde buurten in Rotterdam.

De makelaar van het pand laat weten dat het nog niet verkocht is. Het kan dus zo zijn dat het niet helemaal zijn smaak was óf dat hij iets langer de tijd nodig heeft om te beslissen. Dat is niet zo gek, want het pand heeft een prijskaartje van 1 miljoen euro.

Als André een plekje heeft gevonden, is de kans groot dat Sarah daar vaak te vinden zal zijn. Het is nog niet bekend of ze ook al echt samen gaan wonen.

Beelden van de woning die André heeft bezichtigd:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: De vechtpartij op Ibiza tijdens opnames Jaimie Vaes en rapper Lil Kleine!

Weer fijn nieuws vanuit de kant van Lil Kleine. Jaimie Vaes aka ‘De vriendin van’ krijgt een eigen reality-serie genaamd “In The Vaes Lane” waarin ze allemaal dure spulletjes koopt en op vakantie gaat. Super informatief, je hoort het al. Maar goed, het trekt blijkbaar genoeg kijkers en dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Maar er gaan nu geruchten dat de opnames stil gelegd zijn door een flinke vechtpartij tijdens de opnames op Ibiza. Dat maakt het allemaal natuurlijk al een stukje interessanter om te bekijken, als dat maar in de serie voorkomt. De serie wordt opgenomen voor Discovery+ maar die willen nog niet ingaan op alle geruchten in roddelmedia-land. Vriend van het gezin, Koen Pieterszoon (wordt ook wel Koen Kardashian genoemd) zou hét bewijs van de vechtpartij zijn.

Vechtpartij bij Lil Kleine en Jaimie Vaes?
Koen kwam namelijk terug van Ibiza met een blauw oog. Naar eigen zeggen zou hij tegen een föhn aangelopen zijn. Van beton en staal denken we dan. Jaimie liet in een eerder interview met Robert Rodenburg het volgende weten: “We zijn best wel vurig. Ondanks dat ik een heel ander karakter heb dan Jorik, kan ik ook best wel de strijd opzoeken. En hij ook, dus wij kunnen best wel explosief zijn met z’n tweeën.” Wat er precies gebeurd is is dus nog onzeker, maar dat deze tik raak was is zeker:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending