André Hazes geeft opheldering over baby met knappe influencer Sarah
Connect with us

Celeberties

André Hazes geeft opheldering over baby met knappe influencer Sarah

De geruchtenmolen draait op volle toeren nadat André Hazes hintte op een toekomstige relatie met influencer en model Sara van Soelen (25). Iedereen wil weten wie deze vrouw is en wat de twee met elkaar hebben? Er doen zelfs verhalen over een zwangerschap de ronde.

Gisteren schoof André Hazes aan bij Shownieuws om nog eens een boekje open te doen over zijn breuk en Sarah.

Zware periode

André legt uit dat hij Sarah leerde kennen tijdens een zware periode in hun levens. Hij legt uit: “Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Zij is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.”

‘Leuk wijf’

De zanger houdt vol dat de twee geen setje zijn, maar gewoon vrienden. Hij sluit een toekomstige relatie echter niet uit. “Ik vind het een leuk wijf, ja. Ze is top. Ik voel me begrepen, ik kan goed met haar praten, het kan een goede vrouw zijn. Maar het is nog niks”, zegt hij.

Hazes-baby

Hazes ontkent de geruchten dat Sarah zwanger van hem is. Meer nog: de twee doken nog niet onder de lakens. “We hebben nog nooit wat gedaan, dus ik zou niet weten hoe dat zou moeten gebeuren”, klinkt het.

Celeberties

André Hazes eerlijk: ‘Sarah van Soelen ontmoet voor relatie Bridget Maasland’

André Hazes onthult in het RTL Boulevard interview dat hij zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen voor het eerst heeft ontmoet al voordat hij een relatie aanknoopte met Bridget Maasland.

De eerste keer dat ze elkaar zagen was op een feestje op de hotelkamer van André. ,,Het is een heel leuk wijf”, zegt hij over Sarah.

De zanger zegt bovendien bij RTL dat de 25-jarige Sarah van Soelen heeft afgerekend met een drank- en drugsprobleem. De jonge vrouw is inmiddels anderhalfjaar ‘clean’ zegt André.

Zij zou daarom goed begrijpen waarom haar bekende vriend alcohol drinkt. Hazes: ,,Ik heb het af en toe moeilijk, dan grijp ik naar de fles.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato voor het eerst eindelijk openhartig over zijn affaires

Marco Borsato zal voor eens en voor altijd zijn verhaal doen. De zanger vertelt één keer het hele verhaal over zijn breuk met Leontine en de meerdere affaires die hij had. Daarna wil hij het voor altijd achter zich laten…

Marco bekende eerder al één affaire, die met pianiste Iris Hond. Dit gebeurde tijdens zijn huwelijk met Leontine jaren geleden. Deze onthulling leidde uiteindelijk tot de scheiding van Leontine en Marco.

Geruchten
De geruchtenmolen draaide op volle toeren en Marco werd aan meerdere affaires gelinkt. Zo zou hij bijvoorbeeld een scheve schaats gereden hebben met zangeres Maan. Een verhaal dat steeds vaker boven de grond komt maar nog niet bevestigd is.

Ook stond Marco er in het Gooi om bekend meerdere slippertjes gemaakt te hebben. In Linda’s Wintermaand zaterdagavond zal Marco voor het eerst openlijk vertellen over de affaires tijdens zijn huwelijk met Leontine.

‘Niet meer over hebben’
De eerste beelden van het interview zijn naar buiten gebracht en het wordt meteen duidelijk dat Linda Marco flink aan de tand voelt.

Zo horen we haar vragen: ,,Wat wil je kwijt over die affaires? Is dat gewoon een paar keer vreemdgaan of zijn dat langdurige relaties geweest?”

Marco reageert opvallend openhartig op Linda’s scherpe vraag. ,,k wil best één keer dat verhaal doen en dan wil ik het er eigenlijk niet meer over hebben.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Uitgelekt: André Hazes woont al samen met Sarah en Monique vindt geheime telefoon

Sorry dat we er weer over schrijven maar het lijkt erop dat mensen er niet genoeg van kunnen krijgen. Heel Nederland (en misschien zelfs België) weet inmiddels dat André en Monique gister uit elkaar zijn gegaan voor de tweede keer. Ze waren heel gelukkig samen voor een lange tijd totdat Bridget in het spel kwam.

André kreeg een relatie met Bridget Maasland en dumpte Monique. De relatie tussen de twee duurde echter niet lang want een paar maanden later was André alweer terug bij Monique. Ze waren al snel verloofd en zouden gaan trouwen. Een paar maanden geleden waren ze op vakantie naar de ABC eilanden maar toen ze terug waren besloot André er een punt achter te zetten.

Gister liet zijn management dat officieel weten in een verklaring. Niet lang na de verklaring besloot André ook zelf te reageren op de breuk en dat deed hij door een bericht te plaatsen:

In het bericht kun je lezen dat er ook een ander in het spel is genaamd Sarah van Soelen. Volgens André zijn ze nu nog vrienden omdat hij veel steun van haar en haar familie kreeg maar het lijkt erop dat er nu al toch iets meer dan alleen vrienden is.

Monique betrapt André
Volgens de laatste gossips is de waarheid nog harder voor Monique dan je zou denken. Want volgens de laatste roddels lijkt het zo te zijn dat Monique een tweede telefoon bij André heeft gevonden net nadat ze samen op werk vakantie waren. In deze telefoon stonden gesprekken tussen André en Sarah.

Maar het gaat nog verder dan dat want er zijn bronnen die bevestigen dat André en Sarah nu al samenwonen in een woning die Sarah van haar steenrijke vader heeft gekregen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending