André Hazes haalt keihard uit naar zijn moeder Rachel Hazes
Connect with us

Celeberties

André Hazes haalt keihard uit naar zijn moeder Rachel Hazes

Tijdens het liefdesnieuws van André en Sarah, kwam ook moeder Rachel een aantal weken geleden weer in de media. Op Instagram deelde ze een pittige sneer uit naar haar dochter Roxeanne, met wie ze geen contact heeft. Vele fans en volgers vonden dat een lage actie van Rachel. Zelfs zoon André besloot hierna even met zijn moeder te gaan praten.

Sneer naar Roxeanne

Roxeanne heeft nog altijd goed contact met ex-schoonzus Monique en feliciteert Monique met haar hond die 2 jaar is geworden. ‘Fenders vriendje, gefeliciteerd’, schreef de zangeres. Rachel – die geen contact heeft met haar dochter én ex-schoondochter Monique niet volgt op Instagram – vond het nodig om op haar dochters reactie te reageren met een keiharde sneer. ‘Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden in plaats van hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…’

Mam, wat is dit?

Dat zelfs André hier tussen moest komen, zegt genoeg. ‘Ik belde haar op met de vraag: “Wat is dit dan?”‘, laat André weten in de Shownieuws podcast. ‘Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje’, legt hij uit. “En dat is anders dan mijn moeder en ik ooit hebben gehad. En ik heb haar ook vier jaar niet gesproken.”

Voorbereiding op het boek

Wat zijn moeders antwoord was? ‘Ik kreeg echt maar één antwoord: “Nou luister Dre, dan kunnen mensen zich alvast voorbereiden op mijn boek.”‘

Dat dit boek dus best nog eens meer problemen tussen moeder en dochter kan veroorzaken, valt volgens André wel mee. ‘Ze hebben een ding. Ik vind dat heel erg. En ik denk dat ze het allebei ook heel erg vinden en vooral mijn moeder. Mijn moeder is voor de mensen heel hard en knettergek, maar ik weet zeker dat als je dit meemaakt met je kind. Dit is echt ontzettend zuur.’

Liefde tussen broer en zus

André is sinds kort weer goed met zowel zijn moeder als zijn zus en daar is hij ontzettend blij mee. “Ik hou van m’n zus en ik ben blij met het contact dat we hebben.’ Toch laat zich kort uit over de ruzie tussen zijn moeder en zijn zus. ‘Maar m’n moeder heeft wel bepaalde standpunten. Ik weet het ook niet.’

Veel zorgen

Ook zoonlief weet verder niet wat mama Rachel met dit boek wil bereiken. ‘Ik weet ook niet wat er in dat boek komt. Ik maak me daar een beetje zorgen om. Daarom ben ik nu ook lief voor haar’, zegt hij lachend.

Bron: Shownieuws, Story

Celeberties

Bizar: Ronnie Flex gaat van naam veranderen

Ronnie Flex is zijn achternaam spuugzat en gaat hem veranderen. Ronell Plasschaert, zoals de rapper in het echt heet, zegt dat hij na zijn nieuwe album zijn artiestennaam verandert.

Ronnie laat op Twitter weten: “Na dit album haal ik de Flex weg van mijn artiestennaam.” De rapper vindt het ‘gewoon hard om de puur Hollandse naam Ronnie te claimen’.

Hij dook de studio in met Emma Heesters. Vrijdag postte de artiest een onherkenbaar kiekje van hen beiden op de sociale media. De fans zagen meteen het silhouet van de zangeres. Op 14 mei komt hun nummer Alles wat ik mis uit.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizarre onthulling: ‘Tino Martin toch wel aan de cocaine’

Iedereen was boos op Rob Goosens omdat hij Tino Martin na een slecht optreden beschuldigde van het nemen van een snuifje. Rob nam zijn woorden eerst terug nadat Tino zelf met een verklaring kwam dat dit slechte optreden het gevolg was van oorsuizen welke hij had overgehouden aan het coronavirus waar hij een aantal weken daarvoor goed ziek van was geworden.

Nu komt Rob Goosen daar toch weer op terug omdat hij bewijs heeft dat Tino toch wel van het witte poeder blijkt te zijn. Rob Goosens zegt hier het volgende over:

“Ik heb vandaag met iemand gesproken die vertelde dat hij jaren geleden in Brabant op een bruiloft was, op zo’n feestlocatie, en daar heeft de geluidsman tegen mensen die wilden weten wat er met Tino aan de hand was gezegd dat hij wel vaker voor een optreden het befaamde witte poeder gebruikt.”

Bron: utopianieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Maxime Meiland geeft toe: Het is allemaal nep!

De laatste tijd is er veel kritiek op Chateau Meiland. Een deel van de serie zou namelijk gescript zijn. Vooral de relatie van Erica Meiland en haar nieuwe vriend zou compleet nep zijn geweest. Dat vond ook Angela de Jong de televisierecensente van het AD.

Nu zat Maxime Meiland samen met haar zus Montana gisteren bij de talkshow van Beau om hun nieuwe programma Petit Meiland te promoten. Dit programma is vanavond voor het eerst te zien op SBS6. In dit programma gaan Maxime en Montana babykamers verbouwen voor gezinnen die hier zelf geen tijd en geld voor hebben.

Beau was kritisch en geloofde niet dat Maxime en Montana de gehele babykamer zelf in zo een korte tijd konden verbouwen toen hij de voorbeelden zag. Hij vroeg of ze achter de schermen wellicht hulp kregen van professionals. Maxime probeerde hier eerst nog omheen te praten, maar Beau bleef standvastig en stelde dezelfde vraag weer op een iets andere manier.

Uiteindelijk gaf Maxime toe dat ze vaak enkel het voorwerk doen in de babykamer en dat er een team klaarstaat achter de schermen die de babykamer helemaal omtovert. Dit team is overigens helemaal niet te zien in het programma, want de schijn moet gewekt worden dat Maxime en Montana de gehele babykamer hebben omgebouwd.

Jammer dat het weer zo moet gaan. Wat is er erg aan dat Maxime en Montana samen met een team een babykamer omtoveren tot iets moois voor mensen die dat nodig hebben. Waarom moet er weer zo schijnheilig gedaan worden en de schijn gewekt worden of Maxime en Montana alles hebben gedaan? In andere verbouwingsprogramma’s zie je toch ook gewoon dat er een team van professionals aan het werk is.

Het siert Maxime overigens wel dat ze het eerlijk heeft verteld. Waarschijnlijk maakt het hun ook niet uit en komt dit gewoon weer van de producent vandaan. Net zoals de producent waarschijnlijk de gehele verhaallijn van de neprelatie van Erica Meiland heeft verzonnen.

Bron: Utopianieuws, showbizz24

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending