André Hazes heeft compleet andere plannen: “Met deze vrouw!”
Connect with us

Celeberties

André Hazes heeft compleet andere plannen: “Met deze vrouw!”

André Hazes zou volgens Yvonne Coldeweijer naar Amerika gaan om beelden te schieten voor zijn nieuwe documentaire ‘Crossroads’. Coldeweijer schreef deze week nog het volgende over de zanger: “André zit momenteel in het vliegtuig naar New York. hij gaat dus alweer naar Amerika om te filmen voor zijn docu. Het viel een vliegtuigspion op dat Dré alleen maar slaapt en bijna niet eet of drinkt.

Hij wilde niet eens een biertje als welkomstdrankje.” Daarbij liet de roddelkoningin ook weten dat ze het vreemd vond dat hij alwéér naar Amerika ging voor de docu. Echter is de zanger ook al een aantal keer naar de VS gevlogen voor vakantie en ‘rust’ in het casino van Las Vegas. Coldeweijer vroeg zich ook af: “Sowieso vraag ik me af wat voor random docu dit gaat worden. Hij is nu al voor de zesde keer in drie maanden op reis naar Amerika.”

André Hazes om heel andere redenen naar Amerika!
De opnames voor de documentaire zouden al vóór de break-up met Sarah van Soelen aan de gang zijn. Het juicekanaal Reality.FBI zegt echter meer te weten over de zanger en zijn documentaire. Reality.FBI zegt betrokkenen gesproken te hebben en schrijft: “In gesprek met diverse en direct betrokkenen van de documentaire van André blijkt dat de documentaire al zo goed als opgenomen is. In januari werden de laatste opnames afgerond in Amerik, aldus de betrokkenen. De montage zou ook allang bezig zijn en kan nog wel een tijdje duren.” Over de huidige trip naar Amerika zegt het kanaal het volgende: “Dat André graag naar Amerika gaat is een feit. Maar dat is niet in gezelschap van de mensen met wie hij de documentaire maakt. Grote kans dat hij ‘alleen’ gezien wordt in Amerika, want daar is hij momenteel.” Of hij onderstaande dame gaat bezoeken uit eerdere geruchten weten we niet. Hieronder meer:

Celeberties

Andre Hazes verlaat Nederland en gaat hier wonen

Andre Hazes lijkt wel elke twee weken weer naar Amerika te vertrekken. Yvonne Coldeweijer meldt dat Andre gisteren weer is vertrokken naar Amerika. Dit keer is hij naar New York gevolgen om weer te filmen voor zijn docu. Volgens een reiziger die ook in het vliegtuig zat oogde Andre heel moe en sliep hij bijna de hele tijd.

Wij vragen ons af of de getrouwde regisseuse van de docu dit keer ook mee is. Op zijn laatste tripje naar Amerika hebben hun volgens Yvonne Coldeweijer namelijk het bed met elkaar gedeeld.

De docu begint nu eigenlijk steeds meer een geforceerde docu te worden. Waarom moet Andre zo vaak naar Amerika voor zijn docu? Je zou eigenlijk gewoon Andre in zijn dagelijks leven kunnen volgen dan heb je genoeg interessant beeldmateriaal lijkt ons. Deze docu lijkt meer een publiciteitsstunt te worden voor als hij straks weer zijn comeback gaat maken. Waarschijnlijk zal Andre zeggen dat hij zijn inspiratie voor zijn muziek ook uit Amerika haalt en dan zullen we gaan zien dat hij verschillende steden bezoekt en daar wat over verteld.

Het interessantste gedeelte van de docu namelijk zijn tijd met zijn ex Sarah van Soelen zal helaas niet in het eindresultaat te zien zijn. Andre wil namelijk niet dat Sarah in zijn docu verschijnt en het lijkt er dan ook op dat het grootste gedeelte van die periode eruit geknipt zal worden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

John de Mol haalt zoon Johnny van de buis

Johnny de Mol krijgt binnenkort te horen dat hij zijn geflopte talkshow HLF8 mag opdoeken. Dat verwacht journalist Jordi Versteegden van De Telegraaf.

De talkshow van Johnny blinkt uit in barslechte kijkcijfers. Er lijkt geen kat meer te kijken naar het programma. Maar als zoontje van heeft hij natuurlijk wel een streepje voor. “Ieder ander dan de ‘zoon van’ was allang van de zender gehaald”, merkte Angela de Jong eerder op.

Geen ontkomen aan

Maar zoontje van of niet, John de Mol haalt hem binnenkort van de buis. “Het krijgt nu een tweede kans van Talpa. Het is het tweede seizoen waar we in zitten, maar de kijkcijfers zijn nog steeds niet goed”, weet Jordi. “Het is een heel duur programma om te maken, dus ik verwacht dat we daar binnenkort van gaan horen dat het einde oefening is en dan moet Johnny gewoon weer gaan doen waar hij echt goed in is. Op locatie. Ik hoop ook echt dat hij dat gaat doen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Doodzieke Nadège heeft nog één laatste wens

Kort geleden liet Nadège die de huishoudster was van de Meilandjes in Frankrijk aan weekblad Privé weten darmkanker te hebben. Nadège zat nog in grote onzekerheid, omdat ze toen nog niet wist in welk stadium haar darmkanker zat en hoe ernstig het precies was.

Maar nu vertel Nadège in weekblad Privé dat het allemaal heel ernstig is en veel slechter dan dat ze had gehoopt.

,,De situatie is zo ernstig dat ze het onderzoek dat voor april stond gepland, niet afwachten. De ziekte zit in een groot deel van mijn darm”, vertelt Nadège in weekblad Privé.

Gisteren zijn ze in het ziekenhuis alvast begonnen met de bestralingen.

,,Dat zal twee maanden duren. Dat was een enorme shock om te horen. Zo hopen ze dat de pijn weg gaat en het rustiger wordt in mijn dikke darm. En dan gaan ze bekijken wanneer de operatie kan plaatsvinden.”

,,Mijn leven staat op z’n kop. Dit is het ergste scenario dat je kunt bedenken. Hopelijk kan ik over een poosje zeggen dat het weer goed met mij gaat.”

Nadège hoopt natuurlijk weer snel beter te worden. Maar daarnaast heeft ze nog een grote wens. Ze wil namelijk graag de familie Meiland in Nederland bezoeken.

Nadège zegt er het volgende over:

,,Ik zou dolgraag met mijn hond Eliot naar Nederland willen komen en dan gaan wandelen over het strand van Noordwijk, waar de familie Meiland woont.”

,,Ik zou ze zo graag nog een keer terug willen zien. Door corona kon ik van de ene dag op de andere niet meer werken op het chateau. Nu ik vaak thuis ben, denk ik na over mijn leven. Dat is niet altijd makkelijk geweest. Bij de familie voelde ik mij thuis, alsof ik bij ze hoorde.”

Doorgaan met lezen

Trending