André Hazes: ‘Hierdoor ging relatie met Bridget fout’
Connect with us

Lifestyle

André Hazes: ‘Hierdoor ging relatie met Bridget fout’

Door alle media-aandacht en commotie rondom hun prille relatie hadden André en Bridget nauwelijks de rust om elkaar echt goed te leren kennen.

Toen ze eindelijk samen op vakantie waren, kwam André zijn oude liefde Monique weer tegen. De 26-jarige zanger vertelt dat een moeilijk gesprek met Bridget volgde.

‘Goed gesproken’
De liefde tussen André en Monique was nooit weg, geeft André nu toe aan weekblad Privé. Maar ze hadden te weinig tijd samen, de verantwoordelijkheid voor een gezin was toch wel erg groot en daarnaast geeft André toe dat hij nou eenmaal graag dingen doet die niet mogen.

Toen hij Monique weer zag op curaçao sprong de vonk weer over en vergat besloot hij niet langer te daten met Bridget. ,,Natuurlijk was het niet makkelijk om alweer zo snel uit elkaar te gaan.

Dat is ook niet de insteek als je ervoor kiest om samen iets op te bouwen”, zegt de zanger tegen Privé. ,,We hebben er samen goed over gesproken. Dat zijn niet de leukste gesprekken.”

‘Rem nodig’
Volgens André bleek Bridget het met hem eens te zijn, en zag ook zij geen toekomst meer in de relatie.

,,Ik geloof wel dat ze liefdesverdriet heeft gehad”, zegt André. ,,Wij hebben iemand nodig, in mijn geval Monique, die ons remt.”

Bridget is de afgelopen tijd single geweest en het is lang geleden dat zij een stabiele relatie van jaren heeft gehad. Gelukkig liet ze eerder weten de hoop op ware liefde niet op te geven.

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending