André Hazes: ‘Ik heb spijt van Sarah van Soelen’
Connect with us

Celeberties

André Hazes: ‘Ik heb spijt van Sarah van Soelen’

De zanger voelt zich schuldig tegenover zijn ex-vriendin Monique. Na de breuk met Monique Westenberg verloor André Hazes zijn hart aan Sarah van Soelen. De twee lieten er geen gras over groeien en deelden binnen no time een hoop verliefde foto’s op Instagram. Iets waar André achteraf behoorlijk spijt van heeft.

Enorme ruzie

Onlangs besloot André zijn ex-verloofde te ontvolgen op Instagram, waarna er als snel geruchten de ronde deden dat hij niet meer door één deur kon met Monique. Dat de twee een heftige ruzie hebben gehad, is volgens de zanger maar een gerucht. “Ik behandel hen alle twee (Monique en zoontje Dré, red.) goed en zij zijn ook goed voor mij. We zijn echt lief voor elkaar”, vertelt hij aan Dag Allemaal. “Ja, papa is weg. Maar papa komt wel twee keer per week zijn zoon ophalen. Dus het gaat gewoon prima, dat hebben we onderling netjes geregeld.”

Volgens André is het dan ook grote onzin dat hij zijn zoon niet meer zou mogen zien. “Ik werd attent gemaakt op het verhaal dat ik van Monique Dré niet meer mag zien. Dat las ik terwijl die jongen gewoon in mijn armen lag.”

Veel te snel

Wat André ook niet lekker zit, is een van zijn eigen acties dit voorjaar. Niet lang nadat hij de verloving met Monique verbrak, plaatste hij al foto’s van zichzelf met zijn nieuwe lover Sarah online. “Ik had die foto’s nooit zo snel mogen posten en rekening moeten houden met de gevoelens van anderen. Of in dit geval Monique. Dat was niet slim.”

Andere grote beslissingen wil de volkszanger dan ook niet te gehaast nemen. “Ik ben dol op kinderen en heb geen angst bij de gedachte om nog een kind te krijgen. Integendeel. Maar eigenlijk wil ik daar nu niet over nadenken. Wat gaan mensen denken? En is het niet te vroeg? We zijn er dus niet mee bezig. Voorlopig staan er geen kindjes op de planning.”

Celeberties

Knappe prinses Ariane valt enorm op in nieuwe gezinsfoto van Koninklijk Huis!

De feestdagen zijn weer in aantocht. Prinses Amalia, Alexia en Ariane zijn dus weer bij Koning Willem Alexander en Koningin Maxima om samen te zijn tijdens de feestdagen. Wie het Koninklijk Huis op Instagram volgt is altijd als eerste aanwezig om de nieuwste kiekjes te zien van het RVD. De drie dochters zien elkaar niet veel meer sinds dit jaar.

De oudste heeft sinds een paar dagen een nieuwe rol in Nederland te vervullen naast haar studie. Onlangs heeft ze namelijk haar zitting in de Raad van State genomen waar haar vader de voorzitter is. Vanwege haar achttiende verjaardag zou de prinses nu officieel Koningin van ons land kunnen worden. De middelste van de drie dochter zit tegenwoordig in Wales op school en is daardoor veel van huis. Voor zover wij weten heeft de jongste van de drie het nog niet zo druk, gelukkig. De veertienjarige prinses valt echter wel flink op tussen het gezin.

Prinses Ariane groeit de rest voorbij!

Het mag inmiddels duidelijk zijn, of er moet nog een groeispurt aankomen, dat Alexia de kleinste van de drie zal zijn. De achttienjarige Amalia lijkt haar moeder inmiddels voorbij te zijn gegroeid, maar vaderlief wint het nog steeds qua lengte als we de foto zien. Maar een nieuwe opvallende deelnemers lijkt de race te gaan winnen. De jongste van het stel lijkt namelijk haar oudste zus nu al in te gaan halen. Ze lijkt haar moeder en Alexia al voorbij te zijn. Amalia moet het inmiddels ook misschien al af laten weten. Gezien haar jonge leeftijd is het dus goed mogelijk dat ze over een paar jaar neer moet kijken op onze koning. Foto hieronder te zien:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onze Rachel Hazes gaat volledig uit de kleren voor een goed doel

Alle ogen zijn op dit moment op Rachel Hazes gericht omdat ze een wel heel bijzondere foto op haar sociale media heeft gedeeld. Bij de geplaatste foto schreef ze het volgende:

“KEN JIJ JE B*RSTEN? Ik sta op de KEN JE B*RSTEN campagnekalender van de Breast Care Foundation en hoop hiermee nog meer mensen bewust te maken van de 12 signalen van borstkanker. Ieder jaar krijgen nog 17.000 vrouwen de diagnose borstkanker (incl voorloperstadium) en iedere dag sterven nog 9 vrouwen aan deze ziekte. Hoe vroeger borstkanker ontdekt wordt, hoe beter de overlevingskansen.”

Rachel Hazes volledig zonder kleding voor het goede doel

Met haar foto’s wil ze geld ophalen voor het goede doel en het goede doel schrijft er het volgende onder:

“De officiële prijs is €24,95 (inclusief verzendkosten). Een extra donatie is natuurlijk meer dan welkom! Met de opbrengst kunnen we nog meer belangrijke kennis delen.” Kopen en doneren kan op ‘stichtingbreastcarefoundation.com/kalender/‘.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Maan de Steenwinkel op heterdaad betrapt in The Voice-video!

Maan de Steenwinkel is herkent in een video waar ze hoogstwaarschijnlijk niet op herkent had moeten worden. De vele juice-channels maken het lastig om als BN’er of influencer stiekem dingen te doen. Je wordt namelijk op de voet gevolgd en ze weten zelfs welke ringen je om welke vingers hebt zitten. Dit blijkt maar weer uit de volgende bekendmaking.

In een video van ‘The Voice of Holland’ op Instagram én op Facebook is een mysterieuze video te zien. Boven de video is een tekst te lezen ‘Stay Tuned’ met twee grote ogen erbij. Aan het einde staat een datum: ’13 december 2021 – 18:30′. Ook staat erbij dat we naar RTL4 – RTL Boulevard moeten gaan kijken op dat tijdstip. Wanneer je in de reacties kijkt dan zie je al snel dat men denkt dat er nog een coach bekend gemaakt zal gaan worden. Je raadt het al, dat is al gezien!

Maan in mysterieuze video van The Voice!

In de video zijn verschillende teksten te zien zoals: “Alles heeft een reden”, “Zo zijn er nog wel duizend vragen” en “Hoe anders zou het zijn.” Wat volgt zijn een heleboel snelle beelden die voorbij schieten. Je zou ne natuurlijk niet heel snel deze beelden gaan stopzetten om te kijken wat daar te zien is. Toch zijn er mensen die dat wél doen. Op de beelden zijn verschillende onherkenbaar gemaakte mensen te zien. Maar er is ook een hand te zien. En die hand draagt precies dezelfde ringen als mevrouw De Steenwinkel ook draagt. We kunnen dus wel raden wat er vanavond bekend gemaakt gaat worden en we gokken dat RTL in het vervolg wat secuurder hun ‘flits-beelden’ gaat uitzoeken. Hieronder de video én foto van stilgezet flitsbeeld:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending