André Hazes in contact met ex-vriendin: “Gaat Monique niet leuk vinden!”
Connect with us

Celeberties

André Hazes in contact met ex-vriendin: “Gaat Monique niet leuk vinden!”

André Hazes is nog steeds muisstil op social media en ook de mensen om hen heen laten niets los aan de media. Toch zien we zo nu en dan een like tevoorschijn komen op verschillende berichten van de zanger, voornamelijk op die van Monique Westenberg. Er zijn verschillende kanalen die melden dat er een verzoening tussen de twee aan kan komen.

Monique heeft op Instagram al laten weten trots te zijn op de stappen die de zanger de afgelopen tijd heeft gemaakt. Hierop doelt de blondine natuurlijk op het verlaten van zijn vriendinnetjes, Sarah en Anne Rose. Ze schreef onder andere: “Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt.”

Liefdesleven André Hazes is een stuiterbal!

Echter lijkt het er nog niet op dat er daadwerkelijk een verzoening tussen de twee op komst is. De zanger wordt nog wel met enige regelmaat gespot met Monique, nu hij terug is van zijn reis. Echter lijkt Rachel Hazes nog steeds nauw contact te hebben met zijn exen. Anne Rose blijkt nog steeds voor moederlief te werken waardoor het moeilijk is om afstand te doen van haar. Echter is het contact met Sarah van Soelen ook nog steeds aanwezig. Yvonne Coldeweijer weet het volgende te melden: “Van een zeer betrouwbare spion hoor ik dat Rachel La Hazes en Sarasoel [bijnamen] gewoon samen bij La Brochette in Amsterdam zitten te knagen. Wie maakt een foto van dit memorabele moment?“. Van een foto is tot op heden nog geen sprake. Wel lijkt Rachel een verzoening met Monique behoorlijk in de weg te willen zitten. Hieronder meer:

Celeberties

‘Gordon probeerde deze bekende model te drogeren’

Een hardnekkig gerucht over Gordon: tijdens het uitgaan zou hij een mannelijk model hebben proberen te drogeren. De man kon net op tijd wegkomen toen Gordon iets in zijn drankje wilde doen.

Gordon wilde tijdens een avondje uit een leuke man mee naar huis nemen. De man, die op dat moment met een vrouw aan het praten was, had geen interesse in Gordon. Maar Gordon liet het er niet bij zitten.

Met Gordon mee naar huis

,,De dame was aan het praten met een mannelijk model die zij via via kende. Terwijl ze aan het praten waren kwam Gordon er ineens tussendoor en vertelde de dame dat ze wel konden stoppen met praten, want hij was toch al van Gordon”, meldt showbizzkanaal Juicechannel op Instagram.

Maar later op de avond kwam het mannelijk model toch weer bij de vrouw terecht. ,,Hij vertelt haar dat Gordon iets in zijn drankje wilde doen en bleef maar pushen om met hem mee naar huis te gaan”, schrijft het kanaal. De man was hier niet van gediend en vluchtte weg. Hij zou namelijk niet op mannen vallen, maar op vrouwen.

Een andere bron vertelt aan Juicechannel dat Gordon dit vaker heeft gedaan. ,,Hij drogeerde vaker ook hele jonge gasten. Dit is ook gebeurd bij een vriend van mij”, aldus de bron.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden: Ondergedoken Marco Borsato sleept huisraad over straat

De laatste weken kwam Marco Borsato zijn penthouse in Alkmaar nog nauwelijks uit. Een oplettende voorbijganger kreeg hem vorige week in de smiezen. De zanger sjouwde met grote tassen en koffers door het centrum. Het lijkt erop dat Marco is ondergedoken op een geheim adres.

Niemand hoort of ziet iets van de zanger, die als een kluizenaar leeft. Nu vertelt een voorbijganger dat hij hem zag lopen. “Ik herkende hem nauwelijks”, vertelt de passant.

Onherkenbaar

Eerst had de voorbijganger niet in de gaten dat het Marco Borsato was. “Er liep een paar keer een man met koffers en grote tassen langs. Voor zover ik kon zien, betrof het huisraad. Pas later had ik door dat het Marco Borsato was!”

De spullen werden in een bestelbus ingeladen. “Een witte bestelbus, die verderop stond geparkeerd. Ik heb hem zeker met tien koffers en tassen voorbij zien lopen. Ik was met vrienden en we waren het er wel over eens dat het er alles van weg had dat Marco voor langere tijd ergens heen ging waar hij zijn spullen nodig heeft.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Harde uithaal naar familie Meiland: “En die Martien Meiland is nog de ergste, om ziek van te worden”

Willem Reimers, bekend van de programma’s van Herman den Blijker, heeft flink uitgehaald. De uithaal is gericht aan de familie Meiland.

Willem Reimers zegt in’ Weekend’ dat hij geen fan is van ‘Château Meiland’. “Ik ben niet gecharmeerd door de Meilandjes’”, citeert Mediacourant hem.

“Ik kijk er niet naar, want ik vind dat geblèr zo verschrikkelijk. Die Martien vind ik het ergst van de familie.”

“Ik word ziek van dat ‘wijnen wijnen wijnen’ en ‘wat goed!’. Hij werd Televisietalent van het Jaar, nou, ik wist niet wat ik hoorde, toen met de Televizier-Ring.”

Erica Meiland reageerde ook al. “Die is toch homo”, bedenkt ze zich. “Dan zou hij toch moeten weten hoe Martien in elkaar steekt.”

Maar Willem is echter al vijftig jaar getrouwd met Jenny. “Dan begrijp ik zijn kledingstijl niet”, zegt Erica.

“Hij moet mijn boek maar eens lezen. Dan gaat hem veel duidelijk worden.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending