André Hazes is nu al betrapt in bed met een andere vrouw
Connect with us

Celeberties

André Hazes is nu al betrapt in bed met een andere vrouw

Volgens het laatste nieuws zijn André Hazes en Monique Westenberg weer uit elkaar gegaan volgens Trendnieuws.

De 27-jarige André Hazes en 43-jarige Monique Westenberg zouden volgens het nieuwsblad niet meer bij elkaar zijn. Weekblad De Story zegt dat ze een betrouwbare bron hebben die bevestigd dat Andre niet meer bij Monique woont en dat ze nu echt uit elkaar zijn. Maar er is net binnen gekomen dat André Hazes alweer een ander heeft.

André Hazes met een andere vrouw betrapt
André Hazes is dus overal in de media geweest maar nu blijkt dat hij ook alweer het bed heeft gedeeld met een andere vrouw en heeft deze foto ook nog eens zelf geplaatst!

In de onderstaande foto zie Monique niet meer liggen maar een ander! Hij maakte zelfs een grapje dat het de leukste foto van hem en zijn (ex) vriendin is.

Celeberties

André Hazes vindt troost bij bloedmooie influencer: ‘Sluit relatie niet uit’

De breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg is nu ‘echt definitief’. Dat meldt de zanger in een eerste directe reactie op zijn Instagram. André ontkent een nieuwe liefde te hebben, maar zegt dat hij troost vindt bij model en influencer Sarah van Soelen (25). Hij sluit een toekomstige relatie met haar niet uit.

André lucht zijn hart op Instagram: “In mijn werk kan ik veel van mijzelf kwijt. Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken.”

Voorgoed voorbij

Nu valt het doek tussen hem en Monique definitief. André legt uit: “Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.”

In de armen van mooie Sarah

Monique Westenberg van haar kant liet uitschijnen dat er opnieuw een andere vrouw in het spel is. Er circuleerden geruchten dat het ging om influencer en model Sarah van Soelen. De zanger ontkent de geruchten, maar hint toch op een toekomstige relatie. Daarover schrijft André: “Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat.”

“Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb”, gaat de zanger verder. André Hazes beklemtoont dat hij vooral in het leven van zijn zoontje wil blijven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes over bevalling van Monique Westenberg: ‘Baby werd dood geboren’

André Hazes is helemaal gek met zijn zoontje. De zanger denkt zelfs dat het jochie gemaakt is voor het podium. Maar het gezinsgeluk is niet vanzelfsprekend. André junior is dood ter wereld gekomen, vertelt de zanger in Waar is de Mol?

André reisde voor het programma van zijn goede vriend Johnny de Mol af naar Cuba. Tijdens een autorit vertelt hij alles over zijn zoontje, die hij ‘briljant’ en ‘een clown’ noemt. Maar ook de horrorbevalling van Monique komt aan bod. ‘Dré is dood geboren,’ onthult hij. ‘We waren in het ziekenhuis en alles was goed. Maar op een gegeven moment zagen we zijn hartslag steeds lager gaan.’ Monique werd met spoed naar de operatiekamer gebracht. ‘Daar kreeg ze een verdoving, maar ze moesten meteen aan het werk. Dus ze heeft alles gevoeld. Ze hebben haar letterlijk opengetrokken, want de navelstreng zat om André’s hoofd gekneld. Hij kreeg steeds minder zuurstof.’ Toen het jochie ter wereld kwam, was hij helemaal slap. ‘Ik dacht, mijn kind is geboren maar het leeft niet.’

Een minuut zonder zuurstof
Gelukkig maakte André junior ineens geluid, en kon iedereen opgelucht ademhalen. Toch waren niet alle zorgen de wereld uit. Het jochie had een minuut geen zuurstof gehad. De artsen waren ervan overtuigd dat hij er iets aan over zou houden. ‘Hij zou in een rolstoel belanden of iets dergelijks,’ vertelt André. ‘Het was de zwaarste nacht van mijn leven.’ Maar zijn zoon blijkt kerngezond, en de zanger denkt zelfs dat hij de volgende grote ster zal worden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes aan de anabolen? ‘Agressie reden door breuk’

Het lichaam van André Hazes is binnen een jaar of twee drastisch veranderd. Van tenger jochie is hij een gespierde man geworden. Zó gespierd dat er wordt gezegd dat dat niet allemaal van trainen alleen kan komen. Gebruikt André middelen om er zo groot uit te zien?

‘Lekker opgepompt’

Bijna iedere dag is hij te vinden in de sportschool en als het even kan trekt hij zijn shirt uit en poseert hij voor een foto op Instagram. Zijn borstkas is indrukwekkend, net zoals zijn rug en bovenbenen. Is dat allemaal natuurlijk, of krijgt hij wat hulp van middelen? Sportschoolhouder Radmilo Soda, bekend als trainer in het programma Obese, zegt het volgende tegen weekblad Weekend: ,,Als ik de foto’s zie, is hij lekker opgepompt. Dat komt door het gebruik van creatine en eiwitshakes, dat houdt vocht vast. Hij is daardoor een beetje opgeblazen.” Volgens hem gebruikt André geen anabolen, want dan zou hij er heel anders hebben uitgezien.

Gevaar voor stem?
Het gebruik van creatine is alleen niet compleet zonder gevaar. Er wordt gezegd dat de stem door het middel zwaarder wordt, wat een ramp kan zijn voor de zangcarrière van André. Een andere is dat wie stopt met het middel meteen verandering zal merken. ,,Dan word je gelijk dunner.”De trainer raadt mensen niet aan het middel te gebruiken, omdat door gezond te eten en genoeg eiwitten binnen te krijgen er ook al een mooi resultaat bereikt kan worden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending