André Hazes is tóch weer terug bij Monique Westenberg!
Connect with us

Celeberties

André Hazes is tóch weer terug bij Monique Westenberg!

Het liefdesleven van André Hazes is sinds een flink tijdje een soort soap geworden in Nederland. Het is dan ook niet zo dat hij het een beetje saai aan het houden is. Van de ene verloving springt de zanger naar de andere verloving. Zo zagen we een kortstondige relatie met Bridget Maasland waar hij de moeder van zijn kind voor verliet.

Na 3 maanden kwam hij toch tot de conclusie dat Monique Westenberg tóch de ware was. Maar ook dat duurde niet erg lang, want toen kwam de jonge Sarah van Soelen in beeld. Op 21 december heeft Hazes Monique ten huwelijk gevraagd en leek het nu toch écht voorgoed goed te komen tussen de twee. Helaas was een maandje geleden ineens het roer omgeslagen.

Monique Westenberg draagt ring van André Hazes nog

Wat daar precies voor gezorgd heeft weten we niet. Maar veel roddelmedia weten zeker dat Sarah al even in beeld was waardoor het uit gegaan is tussen Hazes en Westenberg. Maar er zijn nu verschillende media die iets opvallends hebben gevonden op een aantal foto’s. Op onderstaande foto’s is namelijk te zien dat Monique de verlovingsring wéér omheeft gedaan. Op de tweede fotoreeks scrollen naar foto 4 en 6.

View this post on Instagram

A post shared by PScallme (@pscallmejewels)

Celeberties

Bizar: Rene le Blanc heeft losse handjes en is zeer agressief!

We kennen de goedlachse Rene le Blanc allemaal van het SBS6 programma ‘Ik geloof in mij’ waar hij de absolute ster van het programma is. Het programma heeft een flinke boost aan zijn zangcarrière gegeven, maar Rene blijkt een behoorlijke gestoorde vent te zijn volgens zijn zoon.

Zijn 29-jarige zoon genaamd Nicky klapt uit de school en laat weten dat zijn vader een psychopaat is. Zijn zoon beweert namelijk dat hij een mishandelaar en een vandaal is.

Nicky de zoon van Rene zegt hier het volgende over:

“René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger van mij was. Mijn vader heeft ook eens met een baksteen de ruiten bij ons ingegooid en de keuken vernield. Mijn moeder heeft daar aangifte van gedaan.”

“Ook de huisarts van zijn moeder is op enig moment betrokken geweest bij de explosieve gezinssituatie.”

“René was een behoorlijke vreemdganger. In zijn voormalige woonplaats in de buurt van Arnhem kent iedereen hem als rokkenjager. Hij heeft mijn moeder flink bedrogen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sarah daagt Monique Westenberg uit met een hele erge rotstreek

Er is al veel gezegd en geschreven over de taferelen van Andre Hazes en de huidige situatie. Maar we zagen Sarah het nieuwe liefje van Andre Hazes nu iets doen wat echt niet kan.

Sarah plaatsten namelijk een foto met hetzelfde rode jasje dat Monique aan had op een eerdere foto. Daarbij plaatsten Sarah haar tante op het zelfde moment op het Instagram account van het boutique winkeltje waar Sarah werkt en welke van haar tante is ook nog een sneer naar Monique over het jasje dat beide dames droeg. Ze plaatsten namelijk de quote: ‘

‘They can steal your recipe, but the sauce won’t be the same.”

Allemaal erg kinderachtig van Sarah en haar tante. Laat elkaar toch met rust er is al genoeg schade aangericht en er is ook nog een kind in het spel.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Johan Derksen haalt snoeihard uit naar Trijntje Oosterhuis

Johan Derksen heeft weer ouderwets uitgehaald naar Trijntje Oosterhuis. De voetbalanalist is bepaald niet te spreken van Trijntje’s muzikale carrière…

Derksen is groot fan van Sean Webster, een Britse blueszanger die meedeed aan het zangprogramma We Want More. Zijn idool vloog er echter uit, en daar was Derksen niet blij mee…

Stem
De zanger kreeg na zijn auditie voor het SBS-programma te horen dat hij te veel een stem imiteert. De juryleden, waarvan Trijntje Oosterhuis er één is, adviseerden hem om meer zijn ‘eigen stem’ te gebruiken.

En dat pakte Derksen niet lekker op. Hij neemt het in Veronica Inside op voor zijn idool. ,,Dat Ali B niets van blues begrijpt; dat neem ik op de koop toe. Maar dan komt Trijntje met ‘ik wil je eigen stem wel eens horen’…” steekt Derksen van de wal.

Hij vervolgt met een sneer naar de ‘Lady of Soul’. ,,Dat mevrouw Oosterhuis dat moet zeggen is een gotspe, want die doet al jaren een soulzangeres na.”

Doorgaan met lezen

Trending