‘André Hazes is zoenend gespot met Nikkie Plessen’
Connect with us

Meest bekeken

‘André Hazes is zoenend gespot met Nikkie Plessen’

André Hazes is afgelopen weekend op een feestje in de Amsterdamse club Palladium zoenend gespot met actrice, presentatrice en modeontwerpster Nikkie Plessen. Dit beweert een ‘uiterst betrouwbare ooggetuige’ in weekblad Story.

De ooggetuige vertelt: ”Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan…”

Andrés manager Sjoerd Bodewes ontkent het verhaal stelling en Nikkie reageerde met: ”We hebben niet gezoend. André is een van mijn allerbeste vriendjes. We gaan voor elkaar door het vuur. Als ik een keer een avond ga stappen, krijgen we dit meteen. We waren met iedereen aan het stappen. En het was heel gezellig. Ik vind het bloedirritant dat mensen dan gelijk zoiets zeggen. Als twee mensen het goed met elkaar vinden, mag dat toch? We hebben gedanst, alles erop en eraan. Een topavond! Dat dit er dan weer van gemaakt wordt, maakt het wel lastig om leuk uit te gaan…”

André Hazes is al jaren samen met Monique. Samen hebben ze een zoontje, André Jr. Ook Nikkie is al 16 samen met Ruben Bontekoe, met wie ze een dochter Jolie (9) en zoontje Alain (4) heeft.

Celeberties

Zien: Daniëlle uit Verboden Liefde wil zelfs de binnenkant van haar **** laten tatoeëren

Verboden Liefde is een POWNED programma over verboden liefdes. In het programma worden een aantal bijzondere koppels gevolgd die weerstand ondervinden in hun liefde voor elkaar. Vaak iemand uit de directe omgeving die het om de een of andere reden niet eens is met de relatie. Daniëlle uit Breda bijvoorbeeld heeft een relatie met tattooartiest Evan, met wie ze haar liefde voor extreme tatoeages deelt.

Maar haar ouders willen door haar uiterlijk en relatie geen contact meer met haar. “Mijn ouders accepteren de relatie niet, omdat ze hem de schuld geven van al mijn tatoeages.”

Daniëlle uit Verboden Liefde wil geen plekje wit laten
De ouders van Daniëlle geven haar vriend Evan de schuld van alle tatoeages maar dat weerhoudt haar niet. Ze wil met haar tatoeages zelfs het Guinness Book of Records halen met de meeste tatoeages binnen een jaar en de meest extreme tatoeages. “Ik wil in Nederland de vrouw zijn met de meeste tatoeages. Ik wil me ook op gekke plekken laten tatoeëren. Onder andere de binnenkant van mijn keel. Mijn oogballen worden nog geïnjecteerd. De binnenkant van mijn an*s wordt nog gedaan”, vertelt Daniëlle in Verboden Liefde. “Geen een plekje blijft wit.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vakantie Goedele Liekens verandert in groot drama: ‘Ik voelde meteen dat het niet goed zat’

De Vlaamse s*ksuologe Goede Liekens (56) is samen met haar familie op vakantie in het Spaanse stadje Estepona. Samen met haar dochters geniet ze van het mooie weer. Ook hond Maurice is mee, maar na een avondwandeling met de hond verandert de plezierige vakantie voor Goedele in een groot drama.

Na een heftige val is Goedele in het ziekenhuis beland met meerdere botbreuken.

Meerdere botbreuken
Het zit de Vlaamse niet mee tijdens haar zonnige vakantie in Spanje. Ze laat weten aan Het Laatste Nieuws dat ze een flinke val heeft gemaakt en op het moment geen kant op kan. “Voorlopig zit ik hier vast. Ik ben stomweg gevallen op vakantie. We gingen een wandeling maken met Maurice, onze hond. Omdat het overdag te warm is voor hem, doen we dat dan ’s avonds als het wat afgekoeld is. Het was dus al vrij donker, en we liepen op een slecht wegje. Ik ben gestruikeld in een put en voelde meteen dat het niet goed zat. Gelukkig was Cezar, de vriend van mijn dochter Céleste erbij, die heeft me terug naar ons vakantiehuisje gedragen”, aldus Goedele.

Fawlty Towers-situatie
Voor Goedele is het nu afwachten wat er verder gaat gebeuren. “Zowel de binnen- als buitenenkel zijn gebroken. Ik ben hier echt terecht gekomen in een soort Fawlty Towers-situatie. Niemand vertelde ons iets en we wisten niet wat er aan de hand was. Een of andere Spaanse dokter heeft wat platen en vijzen in mijn enkel gedraaid, maar die heb ik daarna nooit meer gezien.” Goedele wil iedereen waarschuwen: “Blijf weg van het Hospiten Estepona, dat ziekenhuis is echt te vermijden. Zo realiseer je je weer eens hoe goed de Belgische ziekenzorg is”, sluit ze af.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Belachelijk: Marieke Elsinga “dik” genoemd vanwege deze foto’s?

Marieke Elsinga heeft zich behoorlijk uitgelaten op social media omdat een afslankmerk haar heeft benaderd om haar “quarantaine-kilo’s” kwijt te raken. Ze schrijft het volgende bij haar post: “Ik ga hier iets doen, dat ik niet zo vaak doe, namelijk mijn frustratie delen. Bij mijn management komen regelmatig verzoeken binnen van merken die willen samenwerken. Ambassadeurschap, partnerships, hoe je het noemen wilt. In bijna alle gevallen sla ik dat af. Soms past een merk goed bij mij en ga ik er wel voor. Tussen de aanvragen zat vorige week een mail van een bureau dat ambassadeurs zoekt voor een bekend afslankmerk. Ik citeer: “Voor een nieuwe samenwerking zijn we op zoek naar mensen die de uitdaging aan willen gaan om van hun (corona?)kilo’s af te komen. Wij zien een goede match met Marieke.”

Marieke Elsinga niet blij
Dat valt een tikkeltje verkeerd bij de presentatrice: “Mijn manager kent me goed en had dus al vriendelijk bedankt, maar stuurde de aanvraag ter controle nog even langs mij. Ik las het, zei: “Nee, idd niks voor mij” en klikte het weg. Maar toen las ik het nog eens en dacht: “Ho eens… dit is eigenlijk helemaal geen leuke tekst!” Er staat dus dat er bij mij wel wat (corona?)kilo’s af kunnen! Het bureau bedoelt het heus niet kwaad en ik sta redelijk stevig in mijn schoenen. Maar wie zijn zij om dat voor mij te bepalen? Nu ben ik niet tegen diëten (sterker nog, ik ‘Sonja Bakkerde’ me in mijn studietijd suf!), maar actief het signaal uitdragen dat mijn lichaam ‘te dik is’, zie ik niet zitten. Zeker niet omdat ik een groot bereik heb.

Mijn lijf is sterk en fit!
Mijn lijf is sterk en fit. ‘Hilversum slank’ ben ik misschien niet en daar zit volgens mij precies de kracht. Als we blijven doen alsof elke vrouw eruit moet zien zoals in de bladen of op tv, geven we écht het verkeerde signaal af. Aan onszelf en aan onze kinderen. Je mag me te dik vinden, precies goed of zelfs te dun, allemaal prima. Ik deel dit niet omdat ik zo graag hieronder ‘Je bent perfect’ of ‘Je bent prachtig’ wil lezen, ik deel dit omdat ik wil bijdragen aan een normaler zelfbeeld bij (jonge) vrouwen. Iets waar ik zelf ook mee worstel.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending