André Hazes jr. verbreekt mediastilte: ‘In donkerste periode van mijn leven gezeten’
Connect with us

Celeberties

André Hazes jr. verbreekt mediastilte: ‘In donkerste periode van mijn leven gezeten’

Het is een tijd geleden sinds André Hazes van zichzelf liet horen op social media, maar op Instagram geeft hij nu een update. De zanger zegt te werken aan een comeback.

Burn-out

Na een turbulente periode waarin hij zich van de ene relatie in de andere stortte, kreeg hij een burn-out, en besloot hij zich een tijdje helemaal terug te trekken. Hij zei al zijn geplande optredens af, en verdween uit de spotlights. Nu laat hij weer van zich horen.

Professionele hulp

“Het moment is voor mij gekomen om de stilte van de afgelopen tijd te verbreken en ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan, en hoe het nu met mij gaat”, schrijft de zanger, die toegeeft ‘in de meest donkere periode van zijn leven’ te hebben gezeten’. “Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment zo nodig had. Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu echt gelukkig maakt.”

Eerlijke documentaire

Uiteraard zit er nog een andere reden achter de plotselinge terugkeer van André. Binnenkort verschijnt namelijk de documentaire over zijn leven op Videoland. “Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was. Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire.” Ook gaat hij een comeback maken in de muziek. “En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023. Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is.’”

Celeberties

Drugsdrama zorgt voor ophef en chaos bij familie Robert ten Brink

We weten niet hoe en de media ook niet maar er is dus een groot drugsdrama binnen de familie van Robert ten Brink, 66 jaar oud. Het drama speelt zich al een lange tijd af maar niemand wist ervan. De dochter van Robert, Isabel (32) en kleinzoon Willem (10) zin flink geraakt door wat er allemaal is gebeurt. Weekblad Story heeft dit in alle details beschreven, hier kan je daar alles over lezen.

Robert ten Brink heeft de afgelopen jaren zeker niet stilgezeten want hij is vader van maar liefst vijf dochters. Meer dan tien jaar geleden was hij dan ook dolgelukkig toen hij een kleinzoontje kreeg genaamd Floris. Floris is het kind van zijn dochter Nina en de vriend van Nina.

Enorm drama

Nu is er echter naar buiten gekomen dat er een drugsdrama heeft plaatsgevonden binnen de familie van Robert en ook niet zomaar eentje.

Drugs

Tien jaar geleden kreeg Robert nog een kleinkind, hij werd Willem Robert genoemd. Dit is dan het kind van zijn dochter genaamd Isabel en inmiddels ex-vriend genaamd Harry. Hun kind werd vernoemd naar Robert. Zijn geluk kon niet op want hij was inmiddels voor de tweede keer opa geworden en alles leek goed te gaan tot een bepaald punt.

Robert wist echter toen nog lang niet wat er allemaal zou gaan gebeuren met zijn dochter en kleinkind. Het zou heftig worden en de twee zouden er niets aan kunnen doen. Het zou zwaar worden en vervelend en de familie heeft het heel langs kunnen verbergen voor de buitenwereld.

Gevangenis in Uruguay

Het drama ontstond door de vader van Willem, genaamd Harry. Harry kwam in de gevangenis in Uruguay terecht. Een feit wat heel lang verborgen is gebleven voor de rest van de wereld. Harry werd namelijk gepakt met een flinke hoeveelheid drugs bij het vliegveld in Uraguay. Harry werd opgepakt en kwam vast te zitten in de cel in Uraguay.

De vader van het kleinkind van Robert zit dus vast in de gevangenis maar dit is toch wel al een tijdje geleden. Het is een wonder dat ze dit zo goed hebben kunnen verbergen voor vrijwel iedereen eigenlijk.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato na lange tijd gefotografeerd en fans schrikken door wat ze zien!

Marco Borsato is al maanden, zo goed als, compleet van de radar verdwenen. Dit vanwege de recente aantijgingen aan het adres van de zanger die in een video over The Voice van BOOS met Tim Hofman werden geopenbaard. Deze aantijgingen zijn zó heftig dat alle zakenrelaties hun banden met de zanger hebben gestopt. Er is zelfs geen nummer van Marco meer te horen op de radio.

Deze aantijgingen zijn ook de genadeklap op de relatie geweest die de zanger met zijn voormalige vrouw Leontine had. Nadat er in 2019 meerdere affaire van Marco aan het licht zijn gekomen, onder andere met Iris Hond, zijn de twee uit elkaar gegaan. Een scheiding was het gevolg van ontelbaar affaires die via de roddelpers aan het licht gebracht werden. Afgelopen zomer heeft het stel besloten om een doorstart in hun huwelijk te maken. Echter is dit klaarblijkelijk teniet gedaan door de recente beschuldigingen.

Marco Borsato verslagen op terras!

Of de zanger schuldig bevonden zal worden of niet is nog niet bekend. De carrière van de zanger lijkt in ieder geval permanent voorbij te zijn. Of in het minste geval behoorlijk beschadigd. Marco heeft zich sinds de beschuldigingen teruggetrokken en lijkt zich héél af en toe in het openbaar te begeven. Daarbij zou de zanger in Alkmaar een penthouse hebben gekocht om zich in alle ruimte terug te kunnen trekken. De zanger werd tot nu toe alleen gespot tijdens het doen van boodschappen in de plaatselijke Jumbo of tijdens het verhuizen van zijn kinderen. Iedere keer met behoorlijk bedekkende kleding zoals een dikke sjaal of een petje. Moeilijk herkenbaar. Dit keer is Marco echter op een vol terras gespot schrijft Privé: “Erg op zijn gemak lijkt hij niet. Hij ziet er afgemat uit en heeft geen oog voor zijn omgeving; hij is druk met zijn telefoon.” Foto hier:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rapper Lil Kleine gaat met de dochter van Frank Masmeijer

Lil’ Kleine is op vakantie naar het Griekse eiland Mykonos en feest erop los. Gisteren kwam hij de dochter van Frank Masmeijer tegen, waar hij een héél gezellige avond mee had…

Terwijl het moddergooien tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes verdergaat, heeft de rapper besloten zijn koffers te pakken en te vertrekken naar het prachtige eiland Mykonos om te feesten.

Vonk overgeslagen?

De rapper had het gisteravond behoorlijk naar zijn zin, zo is te zien in verschillende video’s op Instagram. Charlotte Masmeijer, de dochter van Frank Masmeijer, is in dezelfde club te vinden. Zij en Lil’ Kleine raken al snel aan de praat en lijken het wel héél gezellig met elkaar te hebben.

Na de gezellige avond zocht de rapper haar op Instagram op en begon direct oude foto’s te liken. Is de vonk tussen de twee overgeslagen?

Twijfels

,,De één zegt dat ze nog steeds in een relatie zit terwijl de ander zegt dat het net uit is”, meldt Juicechannel op Instagram. Al snel krijgt het kanaal een bericht van een volger toegestuurd. ,,Weet niet of ze nog samen zijn, zij was/is samen met Perry, beste vriend van Dimitri Vegas. Zij gaat namelijk wel heel graag met mannen om die veel geld verdienen”, schrijft de volger.

Charlotte mengt zich al snel in de discussie en laat weten dat ze nog samen is met haar vriend. ,,Even ter verduidelijking! Ik zit in een gelukkige relatie. Jorik is gewoon m’n mattie”, schrijft ze op Instagram. Toch slaat de twijfel bij velen toe, want Juicechannel zegt een hoop verhalen binnen te hebben gekregen over haar relatie.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending