André Hazes komt op korte termijn met héél groot nieuws!
Connect with us

Celeberties

André Hazes komt op korte termijn met héél groot nieuws!

André Hazes is al maandenlang van de radar verdwenen. Tenminste, wanneer er geen sociale media zou bestaan dan zouden we geen idee hebben wat er in zijn leven afspeelt. Echter hebben we vandaag de dag te maken met een hoop juicekanalen die alle BN’ers op de voet volgen. Wanneer de zanger ergens gespot wordt, dan is er altijd wel iemand die een kiekje schiet en dit doorspeelt naar een Yvonne Coldeweijer, Reality.FBI of Juicechannel. De zanger blijft zélf echter wel verdacht stil op zijn eigen social media. De laatste foto op de Instagram-pagina van de zanger is bijvoorbeeld 11 september 2021.

Echter wordt Dré de laatste weken steeds vaker gespot in publieke ruimtes. Zo kwamen er vorige week foto’s en video van hem met Wesley Sneijder online waarin ze biertjes aan het drinken waren. Ook waren de twee aanwezig bij iets wat lijkt op een vechtpartij. Daarover meer via onderstaande link.

André Hazes heeft groots nieuws op komst!

Dré is al een tijdje bezig met een documentaire over zichzelf. Daarvoor is hij naar verschillende plekken in de wereld afgereisd, waaronder Amerika. Wanneer deze precies uit gaat komen is nog niet bekend, wel zou dat ergens dit jaar moeten gaan gebeuren als we de welbekende juicekanalen mogen geloven. In deze documentaire zijn verschillende periodes geweest waarin de zanger iets met Sarah van Soelen en met Anne Rose gehad heeft. Of dit ook in de docu naar voren zal komen weten we niet. Het zou natuurlijk wel een hoop ophelderen voor zijn fans aangezien hier onwijs veel geruchten en roddels over zijn verspreid. Het uitbrengen van deze documentaire zou dan ook het startsein zijn van een grote comeback van Dré. Na het uitbrengen zouden verschillende grote concerten gekoppeld worden waarmee de zanger zou laten zien weer helemaal terug te zijn in zijn muziekwereld. Hieronder de beruchte beelden:

Celeberties

Pijnlijke onthulling: Linda de Mol is zelf ook vreemd gegaan

Als het om liefde gaat, heeft Linda de Mol heel wat voor haar kiezen gehad. Nadat ze bedrogen werd door Sander Vahle, stortte ze zich in de armen van Jeroen Rietbergen, die haar hart vervolgens ook brak. Toch heeft Linda bekend dat ook zij niet altijd trouw is geweest.

Nadat Jeroen Rietbergen heeft opgebiecht zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, is de wereld van Linda compleet ingestort. Ze dacht eindelijk ware liefde te hebben gevonden bij Jeroen. Hij was immers degene bij wie ze uithuilde toen ze bedrogen werd door Sander Vahle, niet wetende dat ook Jeroen haar later zou bedriegen.

Eerder bedrog

Lang voordat de beerput van The Voice of Holland openging, kwam Linda erachter dat Jeroen haar ontrouw was geweest. Maar na een relatiepauze gaf ze hem toch nog een kans. Iets waar ze vermoedelijk nu spijt van heeft, want wat erover The Voice naar buiten kwam was nog vele malen erger dan het bedrog waar ze eerder achter was gekomen.

Verschillende aantijgingen én een aangifte van een ex-kandidate van The Voice zorgden ervoor dat Jeroen naar een kliniek in het buitenland vertrok. Hier zou hij werken aan zijn seksverslaving.

Ook Linda niet monogaam

En in de tijd dat Jeroen weg is, zal Linda haar wonden moeten likken. Toch heeft ze in het boek Zelfportret een bizarre bekentenis gedaan. Daarin zegt Linda dat ze niet altijd monogaam is geweest. ,,Ik ben het niet altijd geweest. Ik vind verliefd zijn erg leuk, dus dat was altijd verleidelijk.”

Het is niet duidelijk over welke relatie Linda het heeft, maar vermoedelijk is het de reden geweest dat ze Jeroen eerder heeft kunnen vergeven toen hij een misstap beging.

‘Te ver gegaan’

Hoewel Linda Jeroen eerder heeft vergeven, gelooft haar omgeving niet dat Linda dat nu weer zal doen. ,,De liefde voor Jeroen is echt niet ineens verdwenen. Maar door Jeroen terug te nemen zou ze voor het grote publiek veel gezichtsverlies leiden”, liet een bekende aan weekblad Story weten. ,,Zijn gedrag kan ze nooit en te nimmer goedpraten. Ze heeft hem al een keer vergeven. Maar hij is nu te ver gegaan. Dat accepteert Linda niet.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Carlo Boszhard beschuldigd van wangedrag: ‘Vergrepen aan jonge jongens’

De Story kwam een paar weken geleden met een verhaal dat dat een tv-presentator zich vergrepen zou hebben aan jonge jongens. De Story vertelde nog niet wie het was, want ze wilde het eerst verder uitzoeken. En inmiddels zijn we weken verder en heeft de Story nog steeds niet verteld over wie het zou gaan.

Maar nu beweert Jan Roos dat het zou gaan om Carlo Boszhard. Jan zei er het volgende over:

“Ik heb gehoord over wie dat verhaal van de Story zou gaan en dat is niet zomaar iemand. Het is wel begrijpelijk dat het stil wordt gehouden. Ik heb het niet alleen gehoord van één bron, ik heb het van meerdere bronnen gehoord, waaronder een BN’er, een absolute tv-ster.”

“Wie is dan diegene die dat Story-verhaal zou zijn geweest? Wie zou die RTL 4-presentator zijn die losse handjes heeft? Wie heeft ook aan die BN’er gezeten die mij deze week ook meerdere keren heeft bericht? Ben je er klaar voor? Het is ook iemand met de achternaam B. Net als Ali B, net als Marco B, hebben we nu Carlo B.”

Carlo Boszhard heeft inmiddels gereageerd en zegt dat de beschuldiging van Jan Roos niet waar is. Carlo gaat dan ook aangifte doen tegen Jan Roos.

Overigens schreven we eerder een artikel over een bekende Youtuber die beweerde aangerand te zijn door Carlo Boszhard. RTL en Carlo hebben op deze aantijging nooit gereageerd. Het gerucht gaat dat ze het achter de schermen op een akkoordje hebben gegooid met deze Youtuber.

Ook Yvonne Coldeweijer laat inmiddels weten dat het verhaal in de Story toch echt over Carlo Boszhard gaat.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Náást Carlo Boszhard nu ook Irene Moors genadeloos onder vuur!

Carlo Bozhard, oud collega van Irene Moors, was onderdeel van een nieuwe aflevering van Roddelpraat waarin een behoorlijke conclusie werd getrokken. Weekblad Story heeft een paar maanden geleden namelijk een bommetje gedropt over een RTL-presentator die grensoverschrijdend gedrag zou hebben vertoond met minderjarige jongens. Over wie dit zou gaan is echter nooit bekend gemaakt. Bij Roddelpraat laten Jan Roos en Dennis Schouten weten dat ze gehoord hebben dat dit over Carlos zou gaan. Carlos heeft zelf gereageerd: “Zojuist vol ongeloof gekeken naar Roddelpraat waarin leugens over mij verteld worden.

Er worden aannames gedaan die totaal niet waar zijn.” Jan Roos heeft op zijn beurt weer gereageerd: “Ik heb in Roddelpraat gezegd dat het verhaal in de Story, dat er een RTL-presentator is met grijpgrage handjes, over Carlo Boszhard gaat. Ik beschuldig hem zelf van niks. Of het zo is laat ik in het midden.”

Irene Moors ook onder de loep

Aan het begin van dit artikel lieten wij de naam van Irene al vallen. Niet voor niets. Het welbekende kanaal ‘Juicechannel’ laat zich namelijk behoorlijk uit over de hele zaak: “Volgens deze productiemedewerker was Irene er vaak bij als Carlos weer eens te keer ging en zichzelf liet gaan. Ook geeft deze persoon aan dat Irene de meest onbeschofte en gemene tv-presentatrice is die Nederland ooit heeft gekend. Buiten de camera om was Irene altijd chagrijnig. Ze ging eigenlijk alleen maar om met Carlos en de opnameleider. De rest van de crew was lucht voor haar. Als ze wel iets zei was het meestal snauwend. Ook zegt de productiemedewerker dat dit beroerde karakter van Irene vrijwel bij iedereen bekend is. En dat zij vandaar meestal niet uitgenodigd wordt voor spel- of praatprogramma’s.” Hieronder de rest van het verhaal, swipe voor meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending