André Hazes liet vlak voor break-up déze speciale tattoo voor Monique Westenberg zetten
Connect with us

Meest bekeken

André Hazes liet vlak voor break-up déze speciale tattoo voor Monique Westenberg zetten

Leuk hoor, al dat nieuws over de Tweede Kamer verkiezingen vandaag. Maar ben jij inmiddels al een beetje bijgekomen van het nieuws dat André Hazes voor de tweede keer definitief is vertrokken bij Monique Westenberg?

Een week geleden werd bekend dat hij en zijn verloofde opnieuw uit elkaar zijn gegaan en dat de zanger inmiddels al bij ene Sarah van Soelen was ingetrokken. Een 25-jarige influencer die haar volgersaantal op Instagram na dit nieuws ineens met ruim 60.000 zag stijgen. De twee wonen dus inmiddels al samen in een huis in het Zuid-Hollandse Bergschenhoek en gister liet weekblad Story al de eerste foto’s van het nieuwe stel zien.

Dat André en Monique opnieuw uit elkaar zijn mag best en beetje bijzonder genoemd worden. Op 12 december van het afgelopen jaar vroeg de zanger haar namelijk nog ten huwelijk. Monique zei destijds nog “ja” en dat moment werd uiteraard groots uitgemeten in de pers. Dat de twee in het huwelijksbootje zouden stappen ruim een jaar nadat André er nog vandoor ging met Bridget Maasland is natuurlijk niet zomaar iets. Dreetje was er zelfs zo mee in zijn nopjes dat hij besloot de datum (12-12) te laten tatoeëren in zijn nek. Dat nieuws maakte weekblad Privé onlangs bekend en werd in Shownieuws uiteraard besproken.

Meest bekeken

GTST-Actrice Robin Martens plaatst gewaagde foto’s in laag uitgesneden jurkje

Robin Martens (Heemskerk, 16 maart 1992) is een Nederlands actrice, zangeres, danseres en model, voornamelijk bekend door haar rol als Rikki de Jong in de RTL 4-soap Goede tijden, slechte tijden. Ze is eveneens bekend van haar rol als Floor van Rossum in de speelfilm Radeloos en als model voor modereportages in onder andere de Vriendin.

Wat ze onlangs ook verklapte was als volgt: Robin Martens is namelijk in verwachting van een meisje. Dat maakte de actrice dinsdag, op haar 29e verjaardag, bekend op Instagram. Op haar instagram zien we overigens regelmatig uitdagende foto’s verschijnen.

Ze vroeg onlangs ook welke make-up look we beter vonden staan. Maar de mannelijke fans zullen niet alleen naar haar make-up kijken denken we zomaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto’s: André Hazes mét Sarah van Soelen betrapt: “Dit zegt genoeg!”

André Hazes is sinds een paar weekjes weer in de spotlights gaan staan van de showbizzwereld. Dit omdat hij voor de zoveelste keer de relatie tussen hem en Monique Westenberg, de moeder van zijn kind, heeft beëindigd. Vorig jaar was het al groot nieuws dat de zanger zijn vriendin verliet voor Bridget Maasland, de 20-jaar oudere presentatrice. Maar dat heeft niet veel langer dan 3 maanden geduurd.

Hij kwam terug bij Monique en besloot zijn liefde te verklaren door haar ten huwelijk te vragen. Maar daar was Sarah van Soelen, een 25-jarige influencer. En volgens de meeste media heeft deze dame ervoor gezorgd dat de jonge zanger zijn zeilen heeft bijgesteld. Er is nog geen sprake van een officiële relatie. Het is dus nog maar even afwachten wat de ontwikkelingen hierin gaan zijn.

André Hazes en Sarah van Soelen “betrapt”!
Maar weekblad Story heeft foto’s van het stel weten te maken in hun vrije tijd. En media en fans vinden dat de foto genoeg zegt over de verstandhouding tussen de twee: “Daar bloeit iets!“. Website Ditjes & Datjes omschrijft de foto als volgt: “Een stralende André Hazes met de beeldschone Sarah van Soelen (25), die een beetje onwennig rechts wegkijkt naar de man die vorige week zelf haar naam onthulde.” Bekijk de foto en oordeel zelf:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

De kogel is eindelijk door de kerk, Mark Rutte tóch nog aan de vrouw!

Eergisteren schoof Mark Rutte aan bij Shownieuws als onderdeel van zijn campagnevoering. Daar gaan ze natuurlijk niet diep in de stof graven over het beleid van de minister, maar wel over zijn privéleven. Zo is er natuurlijk de eeuwenoude vraag of de minister-president nu op mannen of vrouwen valt.

Niet dat het uitmaakt, maar men wil het graag weten. In het verleden zou hij al eens met vrouwen gespot zijn, maar of het echt iets serieus is geweest weet niemand. Maar in Shownieuws laat hij toch wat meer doorschemeren en ook Story heeft de conclusie getrokken. De minister-president heeft kinderen krijgen namelijk nog niet uitgesloten. Hij zegt bijvoorbeeld het volgende: “Mijn vader was 57 toen ik geboren werd. En dat betekent wel dat de kans aanwezig is dat je jouw vader vrij jong verlies. Ik was 21 toen mijn vader overleed. Dat moet je wel incalculeren als je wat ouder vader zou worden, dat je kinderen jou wat minder lang zullen meemaken.”

Mark Rutte sluit kinderen niet uit

Mocht Mark de aankomende verkiezingen niet gaan winnen dan gokken we dat er wel wat rust en liefde voor hem aan zit te komen. Maar zoals hij zelf al aangaf in Story is het nu nog wat te druk. Hij zegt: “Mijn dagelijkse leven is zo druk dat ik voor mijn gevoel nauwelijks tijd zou hebben voor een vaste relatie. Ik heb een grote vriendenkring die ik graag opzoek, maar ik vind het na een drukke werkweek ook heerlijk om alleen te zijn. Om achter de piano te kruipen of een goed boek te lezen. Maar natuurlijk, op sommige momenten mis ik die partner ook wel. Bijvoorbeeld rond het overlijden van mijn moeder. Of na een dag waarop ik lastige besluiten heb moeten nemen om corona tegen te gaan.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending