André Hazes maakt grove grap over losse handjes Lil’ Kleine
Connect with us

Meest bekeken

André Hazes maakt grove grap over losse handjes Lil’ Kleine

André Hazes was te gast bij de talkshow van Gert Verhulst en James Cooke. Daar maakte hij een heel grove mop over Lil’ Kleine. Meer in het bijzonder over de gewelddadige kant van de rapper. André schrok zelf een beetje van zijn grap.

Tijdens de show waren er beelden te zien van de documentaire Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes. Toen de zanger een fragment van zichzelf zag als kleine jongen zonder voortanden, zei hij grappend: “Ja, toen was ik met Lil’ Kleine op vakantie. Die tanden…” André herpakte zich snel en besefte dat het misschien iets te grof was. “Nee, dat was een grapje hoor. Is het te heftig?”

Een van de gastheren schoot hem gelukkig te hulp: “Nee hoor, dat kunnen we allemaal aan.”

De zanger doelde natuurlijk op het incident tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes van vorige week. Daarbij is de rapper opgepakt na een vermeend geval van partnergeweld. Kleine verbouwde zijn hotelkamer op Ibiza en ging zijn verloofde naar verluidt te lijf met een fles. Ondertussen zijn de plooien weer helemaal glad gestreken en is alles weer koek en ei tussen hem en zijn vriendin.

Celeberties

Sylvie Meis openhartig over liefdeshereniging met Rafael van der Vaart

Het is alweer van 2013 geleden dat Sylvie Meis scheidde van Rafael van der Vaart. Hoewel beiden een nieuwe partner hebben, krijgt de kleine diva nog geregeld de vraag of ze ooit weer samenkomt met de voormalig voetballer.

In een nieuwe vlog schept Sylvie Meis duidelijkheid. De blondine steekt van wal: “Een veel gestelde vraag, aanname of misschien een vurige wens is of ik ooit weer terugkom bij mijn ex-man Rafael. Natuurlijk is daar geen sprake van.

La Meis legt uit dat ze ontzettend veel houdt van haar nieuwe man Niclas Castello en dat ook Rafael gelukkig is in de liefde. “Rafael heeft de meest geweldige vriendin, ik beschouw haar als zijn vrouw”, zegt Sylvie. “Estavana is geweldig, dus we zullen niet meer bij elkaar komen, nee.”

Rafael van zijn kant zegt dat de scheiding met Sylvie het dieptepunt was van zijn leven. Hij verklaart: “Ik vertrok uit Hamburg en Damiàn bleef bij Sylvie. Daardoor kon ik bijna nooit naar zijn voetbalwedstrijden kijken. Toen ik bij Betis Sevilla speelde, kwam hij vrijdagnacht bij mij aan in Spanje en namen we zondag huilend weer afscheid van elkaar.”

Scheiding

Het huwelijk tussen de blondine en de voetballer liep definitief op de klippen toen Rafael pikante berichtjes van Sylvie aan piloot Balasz Vajta ontdekte. Talrijke mannen gingen hem vooraf, maar uiteindelijk vond Sylvie geluk in de armen van Niclas Castello. De twee trouwden in september 2020.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Juultje Tieleman laat met strandfoto zien dat het allemaal nóg warmer kan op Instagram!

Juultje Tieleman is volgens de jongere generatie, de social media-generatie, toch wel een van de knapste dames van het land. Ze is bekend geworden vanwege haar ex-vriend Gio die bekend is op YouTube onder dezelfde generatie. Die heeft wel meer vrouwelijk schoon aan de beroemdheid en volgers geholpen zoals zijn andere ex, Isha van Dijk.

Momenteel heeft hij een nieuwe vriendin waar nogal wat ophef om ontstaan is. Ze is namelijk pas 16 terwijl hijzelf 22 is. Wanneer je wat ouder bent is dat een leeftijdsverschil welke makkelijker geaccepteerd zal worden, maar op deze leeftijd overduidelijk nog niet wanneer we alle berichten hierover lezen.

Juultje Tieleman zoekt verkoeling

Maar goed, we dwalen af. We zijn hier namelijk niet voor Gio maar voor een van zijn exen, Juultje. Bij FHM weet ze nog geen hele hoge scores te behalen, maar dat komt nog wel gokken we. Juultje is namelijk ook nog maar 21 jaar oud. Afgelopen jaar stoinds ze bij FHM op een 95e plek. Niet slecht, maar ze verdient beter. En dat maken deze foto’s maar wel al te waar:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

GROTE SCHANDE: Koning en Maxima drongen voor bij coronaprik

Het gerucht gaat dat koning Willem Alexander en zijn vrouw Maxima hebben voorgedrongen bij het verkrijgen van een corona vaccinatie en als dit zo is dan is dat natuurlijk schandelijk.

Willem Alexander en zijn gezin liggen natuurlijk al sinds het begin van de coronacrisis onder vuur. Dat komt voornamelijk door hun eigen gedrag. Zo gingen ze terwijl er een negatief reisadvies was met zijn alle op vakantie naar Griekenland. Dit pikte het volk niet en iedereen sprak er schande van.

Alleen begrepen ze het nog steeds niet, want ze kwamen niet allemaal meteen terug van de vakantie. De oudste en de jongste dochter bleven namelijk gewoon achter in de luxe villa in Griekenland om hun vakantie af te maken.

Daarnaast kocht Willem Alexander nog een dure speedboot tijdens de corona crisis. Terwijl de gehele horeca op een houtje moest bijten en veel mensen hun baan verloren ging Willem Alexander even varen met zijn gloednieuwe speedboot. Het kwam ook niet bij hem op om de miljoenen bijlage die hij van de staat krijgt dat jaar even niet in ontvangst te nemen. Want dat belastinggeld kon natuurlijk veel beter naar de zorg gaan.

En dan nu het voordringen voor een vaccinatie terwijl ze natuurlijk veel beter op hun beurt konden wachten en hier een persmomentje van konden maken. Net zoals Mark Rutte een aantal dagen geleden deed. Dat was ook goed om hun ingedeukte imago weer een kleine boost te geven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending