André Hazes maakt grove grap over losse handjes Lil’ Kleine
Connect with us

Meest bekeken

André Hazes maakt grove grap over losse handjes Lil’ Kleine

André Hazes was te gast bij de talkshow van Gert Verhulst en James Cooke. Daar maakte hij een heel grove mop over Lil’ Kleine. Meer in het bijzonder over de gewelddadige kant van de rapper. André schrok zelf een beetje van zijn grap.

Tijdens de show waren er beelden te zien van de documentaire Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes. Toen de zanger een fragment van zichzelf zag als kleine jongen zonder voortanden, zei hij grappend: “Ja, toen was ik met Lil’ Kleine op vakantie. Die tanden…” André herpakte zich snel en besefte dat het misschien iets te grof was. “Nee, dat was een grapje hoor. Is het te heftig?”

Een van de gastheren schoot hem gelukkig te hulp: “Nee hoor, dat kunnen we allemaal aan.”

De zanger doelde natuurlijk op het incident tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes van vorige week. Daarbij is de rapper opgepakt na een vermeend geval van partnergeweld. Kleine verbouwde zijn hotelkamer op Ibiza en ging zijn verloofde naar verluidt te lijf met een fles. Ondertussen zijn de plooien weer helemaal glad gestreken en is alles weer koek en ei tussen hem en zijn vriendin.

Meest bekeken

Gezond 7-jarig meisje overlijdt binnen minuut tijdens onschuldig ziekenhuisbezoek: “Er was niks mis” – rust zacht

Je hele wereld wordt anders als je kinderen krijgt. Dingen die niks betekenden worden ineens belangrijk en gevaren waarbij je nooit hebt stilgestaan worden ineens dingen waar je je druk over maakt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasmine Truelock (@jasminetruelock)

Doordat we een natuurlijk instinct hebben om onze kinderen te beschermen en voor hen te zorgen, betekent dat het idee dat ze in gevaar zijn ondraaglijk is. Dat is de reden waarom zelfs dingen als routinematige operaties iets worden om je zorgen over te maken.

De reden? Er zijn altijd risico’s, en die stem in je achterhoofd zal ze nooit bagatelliseren. Sterker nog, het versterkt ze vaak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasmine Truelock (@jasminetruelock)

Een gezin uit South Carolina (VS) rouwt om het verwoestende verlies van hun 7-jarige dochter, die binnen één minuut stierf tijdens wat een routineoperatie had moeten zijn.

Volgens berichtgeving was Paisley Elizabeth Grace Cogsdill een 7-jarig meisje in goede gezondheid. Het meisje uit groep 4 was vol positiviteit over het knippen van haar amandelen, in het Self Regional Hospital in Greenwood.

Alleen ging het vreselijk mis. Een minuut na het beginnen van haar operatie stopte het hart van de kleine Paisley en stierf het meisje. Haar familie bleef in totale shock achter.

De gemeenschap heeft zich saamhorig verzameld rond de families Truelock en Cogsdill, terwijl ze op zoek zijn naar antwoorden voor de dood van Paisley. Er is een crowdfunding opgezet om de kosten te dekken en een autopsie zal hopelijk de familie de antwoorden geven die ze nodig hebben bij het verwerken van hun verlies. De crowdfunding heeft tot nu toe meer dan 38.000 dollar opgehaald.

“Toen ze geopereerd werd, was ze niet bang”, vertelde Mary Beth Truelock aan WHNS. “Ze lachte en was blij. Er was niets aan de hand, weet je. Ze had geen angst.”

Artsen probeerden wanhopig om Paisley te reanimeren nadat haar hart stopte, maar konden haar leven niet redden.

“Ik mis haar absoluut de hele tijd,” zei Mary Beth. “Je begrijpt niet waarom deze dingen gebeuren, maar we weten dat het Gods plan was en dat is het enige dat ons er doorheen kan helpen, want we weten dat het God was.”

Paisley’s ouders, Austin Cogsdill en Jasmine Truelock, zitten nu in een wereld van verdriet en vragen zich af waarom hun dappere kleine meisje zo plotseling van hen werd weggenomen.

Het is te hopen dat de komende autopsie een indicatie zal geven van de reden waarom Paisley’s hart stopte, hoewel dat weinig troost zal bieden aan een gezin dat nu moet leven zonder hun oogappeltje.

Hopelijk kan het gezin wat steun halen uit het feit dat ze zeer uitgebreid en liefdevol gesteund worden door de gemeenschap.

Rust zacht, lieve Paisley.

Doorgaan met lezen

Animals

Prachtige teckel lijkt een beetje op een dalmatiër met zijn ongebruikelijke vacht

Alle dieren zijn prachtig! Van sommige hondenrassen is bekend dat ze altijd ongeveer dezelfde vachtkleur hebben. Teckels zijn meestal te vinden in zwarte en bruine tinten, maar Moo is een beetje anders.

We hebben onlangs Moo ontdekt. Deze schattige kleine hond is een ster op sociale media. Zijn avonturen kun je ontdekken op de Instagramaccount moo_in_miami.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

Zijn roem dankt de kleine viervoeter aan zijn originele vacht. Moo woont samen met zijn baasjes in Miami, aldus LADbible. Zijn koppie is vrij ‘normaal’ voor een teckel, maar zijn lichaam lijkt meer op de vacht van een dalmatiër!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

Hij is subliem en schattig! Moo en zijn baasje Victoria kunnen het geweldig met elkaar vinden. Ze vertelde:

“Veel mensen denken eerst dat hij een jasje of pyjama draagt, en ze zijn verrast dat het eigenlijk gewoon zijn natuurlijke jas is.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

“We stoppen vaak op straat voor mensen om foto’s te nemen of om me vragen te stellen. Hij is echt zo’n bijzonder klein puppy.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

Voorbijgangers kunnen het niet helpen, Moo is zo’n opmerkelijke verschijning dat hij gewoon in het oog springt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

Moo heeft meer dan 69.000 volgers en het aantal loopt gestaag omhoog!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

“Moo heeft een speciale vacht, maar ook een bijzondere persoonlijkheid. Hij heeft veel stijl en is ook erg knuffelig en zacht.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

Moo heeft favoriete speeltjes, eet graag watermeloen en amandelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

Moo is een vrolijke kleine hond die door zijn familie in de watten wordt gelegd, net zoals bij alle honden het geval zou moeten zijn. Zijn vacht is werkelijk origineel! Hij lijkt net op een kleine dalmatiër of koe, vind je ook niet?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouw doet deksel open en treft een enorme hoeveelheid spinnen aan

Dit artikel is absoluut niet geschikt voor mensen die bang voor spinnen zijn…

Australië is een prachtig land, met een schitterende fauna en flora. Echter, het land biedt niet alleen schattige koala’s en rondhuppelende kangoeroes.

Meer dan de helft van de giftige slangen op aarde kruipen er bijvoorbeeld rond. Daarnaast zijn er ook vele spinnen te vinden, sommige giftig, andere enorm groot.

Deze foto die Bush Heritage op Facebook plaatste, heeft voor veel reacties op sociale media gezorgd.

Angela Sanders is ecoloog in ‘the land down under’ en weet natuurlijk heel goed wat er allemaal rond glibbert en kruipt. Toch kreeg ze een paar weken geleden een grote verrassing!

Eerder werden in het Monjebup North reservaat (in het zuidwesten van Australië) nestdozen geplaatst voor dwergbuidelmuizen. Maar toen Angela de deksel van een van de dozen omhoog deed, kwam menig nachtmerrie tot leven!

Een enorme kolonie jachtkrabspinnen, van alle groottes, kroelde rond in de doos!

Deze soort is een sociale spin, wat heel ongewoon is bij spinnen. Ze delen zelfs hun prooi. Gelukkig zijn ze niet gevaarlijk of agressief tegenover mensen.

Gevaarlijk of niet, wie wil zoiets tegenkomen? Wij in ieder geval liever niet! In ons kikkerlandje is de kans hierop natuurlijk ook een stuk kleiner.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending