Andre Hazes moet van Monique contact met Rachel verbreken
Connect with us

Celeberties

Andre Hazes moet van Monique contact met Rachel verbreken

Er lijkt geen einde te komen aan de soap rondom Andre Hazes. Laatst lieten wij nog weten dat Monique de ex van Andre hem een ultimatum had gesteld. Monique wil namelijk graag nog een tweede kindje, maar ze is al 44 jaar en de tijd dringt dus.

Monique heeft altijd gezegd dat ze kinderen wil van dezelfde vader. Dus ook haar tweede kindje moet dan van Andre komen. Monique wil dan ook binnen een maand weten of Andre ook nog een tweede kindje wil met haar. Monique eist overigens niet dat ze eerst weer een relatie met elkaar moeten hebben. Andre is dit keer gewoon een soort donor. Wij denken niet dat Andre hier akkoord mee gaat, maar er zijn wel vreemdere dingen gebeurd dus wie weet.

Maar Monique laat het hier niet bij. Monique heeft namelijk ook aan Andre laten weten dat hij het contact met zijn moeder per direct moet beëindigen. Andre woont nu weer bij Monique in, omdat Klaas Otto de nieuwe vriend van Rachel bij haar is ingetrokken. Andre kon al het geflikflooi niet aanzien en besloot weer bij Monique te gaan wonen. Overigens lijkt het er nog steeds op dat Andre en Monique geen relatie hebben op dit moment. Maar als Andre aan de deur staat heeft Monique eigenlijk niet veel keus en moet ze hem wel binnen laten. De villa waar Monique in woont staat namelijk op zijn naam. En het kwam Monique eigenlijk ook wel goed uit dat Andre weer kwam, omdat ze haar kinderwens nog in vervulling wil laten gaan.

Monique wil dat Andre het contact met zijn moeder verbreekt, omdat ze bang is dat Andre wellicht nog verder de put in wordt getrokken nu Rachel Hazes een relatie heeft met een topcrimineel. Klaas zou een slecht voorbeeld voor Andre zijn. We weten dat Andre zich vaak optrekt aan mannen in zijn leven die een soort vaderfiguur voor hem zijn.

Andre keek ook erg op tegen de stiefvader van zijn ex Sarah van Soelen. Andre ging op een gegeven moment zelfs dezelfde kleding dragen. Je zag Andre dan in luxe pakken verschijnen op afspraken en op de tv. Er werd toen vaak gegrapt dat Andre er als de godfather wilde uitzien. Maar hij kopieerde gewoon de kledingstijl van zijn stiefvader omdat hij tegen hem opkeek. Om Andre nog een beetje op het rechte pad te houden wil Monique dan dat Andre zijn contact met zijn moeder verbreekt zolang ze een relatie heeft met Klaas Otto. Of Andre dat ook echt gaat doen vragen wij ons af.

Celeberties

Heftige onthulling: ‘Rachel Hazes een ouwe speedjunk’

Rachel Hazes wordt er door de ex-vriendin van haar nieuwe geliefde Klaas Otto van beschuldigd een ‘ouwe speedjunk’ te zijn, maar klopt dat eigenlijk wel? “Het zou kunnen…”

De ex-vriendin van Klaas Otto is er absoluut niet blij mee dat hij nu in bed ligt met Rachel Hazes. Deze Gracia Kraus heeft haar in een pittige tirade op Instagram onder meer uitgemaakt voor een ‘ouwe speedjunk‘. Liegt ze hier of zit er een kern van waarheid in? Hazoloog Yvonne Coldeweijer buigt zich in De Popcorn Show over deze heftige beschuldiging.

Speed
Yvonne stelt dat de beschuldigingen van Gracia niet helemaal uit de duim gezogen zijn. “Er gaan dus geruchten dat de dingen die daar staan wel daadwerkelijk waar zijn. Dat Rachel inderdaad dus speed gebruikt… Ik weet niet of… Ik weet wel dat Rachel wat substanties gebruikt, maar of dat speed is weet ik niet. Het zou kunnen.”

Gracia stelt ook dat Rachel Klaas slechts als ‘bescherming’ wil. Wat bedoelt ze daarmee? Yvonne: “Het klopt wel dat Rachel beveiliging vraagt soms aan mannen. Dat komt omdat Rachel zeg maar niet zo… Die durft niet echt naar buiten, die is heel mensenschuw of tenminste, die durft nooit alleen over straat.”

Schuw
Rachel durft niet over straat? Hoezo dan? “Die is altijd een beetje schuw, de gordijnen zijn vaak dicht bij hen thuis. Zij heeft in het verleden al vaker gevraagd aan Klaas Otto om haar in bescherming te nemen, maar ik weet toevallig van een spion dat zij jaren geleden, toen zij dat eerder heeft gevraagd, heel erg bang was voor Klaas. Tenminste, dat liet ze aan haar omgeving destijds weten.”

“Dat vind ik ook weer zoiets geks van: je was toch altijd heel erg bang van hem en nu heb je er blijkbaar een relatie mee? Waarom ze precies bang van hem was durf ik ook allemaal niet te zeggen, maar het lijkt me niet dat je een relatie gaat beginnen met iemand waar je eigenlijk bang voor bent. Ik vond het wel een beetje een gek verhaal.”

André gevlucht
Overigens heeft Rachel al teruggeslagen naar Gracia door met Klaas en zijn ex-vrouw te poseren. “Zo kan het ook“, sneerde de professioneel weduwe.

Haar zoon André is volgens Yvonne uit huis gevlucht, omdat Rachel en Klaas heel erg klef zouden zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige beelden van overval Mark Gillis uitgezonden

We herinneren ons allemaal nog wel de verschrikkelijke foto van de afgetuigde Mark Gillis. Hij was vlak daarvoor bruut overvallen op het vakantiepark van zijn vader Peter Gillis.

Peter en Mark kennen we natuurlijk van het programma Massa is Kassa en het lijkt erop dat de daders ook naar dit programma keken en dachten dat er bij Mark wel wat te halen viel.

Peter was er kapot van dat zijn zoon dit was overkomen. Mark werd heel zwaar mishandeld onder meer met een stroomstootwapen en moest na de overval naar het ziekenhuis. Zijn hele gezicht was blauw en hij is nog steeds angstig. Mark maakt ook nog steeds gebruik van slachtofferhulp om dit trauma te verwerken.

Peter heeft nu gezorgd voor 24 uurs beveiliging voor hem en zijn zoon zodat dit niet nog een keer kan gebeuren. Maar wat Peter het liefst zou willen is natuurlijk dat de daders van deze laffe overval gepakt worden.

Helaas is er nog geen spoor van de daders en dus heeft de politie in samenspraak met Peter en Mark besloten om de beelden van de overval uit te zenden. Op de beelden zijn de daders goed te zien en de politie hoopt zo tips binnen te krijgen over hun identiteit.

Peter doet dan ook de onderstaande oproep en vraagt ons allemaal om maandag om 18.15 uur naar omroep Brabant te kijken waar ze de beelden voor het eerst zullen vertonen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zorgelijk: André Hazes jr. onderneemt actie na ophef om uiterlijk!

André Hazes heeft zijn fans behoorlijk laten schrikken vorige week met zijn voorkomen. De zanger heeft een behoorlijk zware periode achter de rug met vermeende verslavingen en moeilijkheden in zijn liefdesleven. De zanger is inmiddels weer meerdere malen gespot bij de moeder van zijn kind, Monique Westenberg.

Dit zou deze dagen zijn vluchtoord zijn omdat Rachel Hazes een nieuwe vent in het leven en in huis heeft, Klaas Otto. Alle moeilijkheden zouden voor een flink vermagerde Dré hebben gezorgd, maar dat heeft volgens Yvonne Coldeweijer ook een hele andere reden. Coldeweijer laat het volgende weten: “André is heel veel afgevallen en dat komt omdat hij bijna zijn hele leven heeft getraind in combinatie met anabolen, maar vergis je niet, hij heeft dit echt een jaar of acht of zo zo gedaan. Hij is van zichzelf gewoon een ielig mannetje, maar dat weten wij niet, want daarvoor was hij kind.”

André Hazes weer aan de anabolen?

De foto’s van André zijn overal te zien geweest, het is dus onmogelijk dat dit André os ontgaan. En André kennende zal hij dit niet erg fijn vinden, hij is namelijk behoorlijk trots op zijn gespierde voorkomen. Er is volgens Coldeweijer dan ook direct actie ondernomen: “Dré is weer in de sportschool gespot van Mijdrecht met zijn neef Djarno. Blijkbaar zit het hem dan toch niet helemaal lekker wat mensen roepen over zijn uiterlijk. Ik snap wel dat dat confronterend was om overal te moeten lezen. Hoop niet dat hij uit frustratie dan weer anabolen gaat gebruiken. Laat je maar niet door ons opjagen.” Nu is het natuurlijk wachten op nieuwe foto’s van de zanger om te zien hoe snel zijn transformatie zal gaan. Of dat op pure eigen kracht zal gaan of niet zullen we aan het getrainde oog van Coldeweijer overlaten. Swipe onderstaande foto’s voor meer:

Doorgaan met lezen

Trending