André Hazes neemt ingrijpend besluit over zijn Monique: “Nooit meer”
Connect with us

Meest bekeken

André Hazes neemt ingrijpend besluit over zijn Monique: “Nooit meer”

Eind vorig jaar begon André Hazes een korte romance met Bridget Maasland. Dat is ondertussen een afgesloten hoofdstuk nadat het tot een verzoening kwam met de moeder van zijn zoontje. Vandaag vult André zijn lege agenda met hernieuwd gezinsgeluk. En voortaan blijft hij eeuwig trouw aan Monique Westenberg. “Dit verkloot ik nooit meer”, zegt hij in Dag Allemaal.

“Er is veel gebeurd, dus ik ben blij dat ik weer thuis mag komen. Maar in al die maanden is de liefde tussen ons nooit echt weggeweest”, zegt André Hazes in het weekblad. “Er is veel gezegd en geschreven. En als mensen de kans krijgen me te pakken, zullen ze dat niet laten. Maar zolang ik, Monique en mijn kind weten hoe het echt zit, is dat voldoende. Als het allemaal zo respectloos was gegaan als de media laten uitschijnen, had Monique me nooit teruggenomen.”

Monique kreeg nochtans veel te slikken. “Ja. Maar ze snapt me ergens. Ik was twintig en een nobody toen ik Monique, een vrouw van 36, leerde kennen. En toen is het balletje aan het rollen gegaan. Ik zat in ‘Beste Zangers’, kreeg een beetje naamsbekendheid en faam. Vervolgens ben ik gaan werken en kreeg ik succes. Tegelijkertijd werd ik ook nog vader en zij werd moeder. Ineens was er een andere verstandhouding bij ons thuis. Ik was alleen maar onderweg en gefocust op mijn werk. Jong en nog maar weinig meegemaakt. Op een gegeven moment botst het met elkaar. Dan raakt het een eerste keer uit en ga je opnieuw proberen.”

“Dan ga je weer uit elkaar en leer je best wel snel een andere vrouw kennen. Héél snel, zelfs”, gaat André verder. “Een vrouw die mij ophemelt. Het is niet goed te praten, want het is allemaal zo vlug gegaan, maar de liefde tussen ons is altijd gebleven. In Nederland is dat een eigen leven gaan leiden. Mensen zegden dat ik ben vreemdgegaan. En dat ik Monique heb ingeruild, maar dat is allemaal niet waar.”

“Dit verkloot ik nooit meer”

Andrés levensloop doet erg aan die van zijn vader denken. “Alleen wil ik een betere versie van die ouwe zijn. Zeker als het gaat om een gezin. Als ik nu zie hoe ik met mijn kind omga… Ik heb in die korte tijd al meer met hem gedaan dan mijn vader in tien jaar met mij. Daar wil ik heel hard op gaan letten. En hoe klote die coronatoestand ook is, ergens ben ik dankbaar voor de tijd die we met elkaar mogen hebben. Daardoor kunnen we straks ook weer volle bak aan de gang. Drétje gaat straks begrijpen dat papa weer moet gaan werken, maar dit pakken ze ons niet meer af. Ik heb voor zijn moeder gekozen. Dit verkloot ik nooit meer. Als Drétje later over mij leest, zal hij altijd z’n papa bij zich hebben om uit te leggen hoe het écht is gegaan.”

Bron: redactie24.be Beeld: Instagram

Celeberties

ZIEN: Wauw! Miljuschka Mitzenhausen heeft ze losjes in de tas hangen

Miljuschka Witzenhausen, we kennen d’r inmiddels allemaal. Via het modellenbureau waar ze werkte kwam zij uiteindelijk bij de jongerentelevisiezender TMF terecht, waar ze vanaf 5 februari 2005 werkzaam was. En sindsdien is ze wereldberoemd in Nederland.

Ze heeft natuurlijk haar looks mee maar wist je dat ze ook het nichtje is van vermeend topcrimineel Willem Holleeder? Ook is ze dit jaar te zien in het nieuwe seizoen van het populaire televisie programma Wie Is De Mol?.

Miljuschka bakt lekker weg op het strand

Enfin, Miljuschka houdt zich tegenwoordig vooral bezig met lekker koken en bakken in de keuken. Maar op zo’n zomerse zondag als vandaag ligt ze natuurlijk heerlijk te bakken op het strand.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Rachel Hazes haalt flink uit naar Monique Westenberg!

Dat Rachel Hazes en Monique Westenberg niet door één deur kunnen is inmiddels wel duidelijk. In de tijd dat André Hazes wat met zijn kortstondige nieuwe vlam Bridget Maasland had, was ze wel ineens dikke maatjes met de liefde van haar zoon. Maar ook toen het weer goed kwam tussen de zanger en de moeder van zijn kind bleef de spanning tussen de twee nogal hoog. Shownieuws en Story weten te melden dat de vrouw vanuit haar tweede huis in Barcelona met een nieuw boek bezig is. En er zijn ook wat aannames dat dit boek die spanning alleen nog maar meer gaat opvoeren.

Het boek van Rachel Hazes

Het overlijden van haar man, de grootste volkszanger die Nederland ooit gekend heeft, zal centraal staan in dit boek. Er zouden heel wat heftige dingen zijn gebeurd in deze periode. Maar Shownieuws en Story melden ook dat haar moeizame band met Monique niet onbesproken zal blijven. Ook zou ze schrijven over de slechte band die ze heeft met haar dochter, Roxeanne Hazes. Haar boek zal ‘Als je alles weet’ heten. De verwachtingen zijn dat deze nét zo’n bestseller zal zijn als haar eerste boek ‘Typisch André’ die 15 jaar geleden uitkwam.

Nieuwe Hazes-breuk?

Hoewel het de laatste tijd weer wat gemoedelijker lijkt te zijn in de familie Hazes kan daar behoorlijk wat verandering in komen. Tenminste, als we weekblad Story moeten geloven. De 50-jarige weduwe zou namelijk alles maar dan ook ALLES over de slechte verhouding tussen haarzelf en haar schoondochter gaan verklappen. En dan krijgen we uiteraard maar één kant van het verhaal te lezen. Ook zal ze schrijven over de ‘verwijdering’ van dochterlief Roxeanne. Wanneer het boek precies zal gaan uitkomen is nog niet bekend.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending