André Hazes onthult: DIT gebeurde er op Bonaire
Connect with us

Celeberties

André Hazes onthult: DIT gebeurde er op Bonaire

De Antillen zijn een plek van geluk én rampspoed voor Dre Hazes en Monique Westenberg. Een jaar geleden gaven zij hun relatie op Curacao een nieuwe kans, nu hebben zij op Bonaire hun liefde voor eeuwig bekoeld. Wat is er gebeurd op het tropische eiland? Dre klapt uit de school…

Voor wie het nog niet wist: Dre heeft de verloving met Monique verbroken. In goede vriendin Sarah van Soelen vond Dre steun tijdens een moeilijke periode met Monique. Volgens hem zou er niet meer zijn dan alleen een vriendschap, echter wijzen meerdere verhalen erop dat Dre een maandenlange affaire had met de 25-jarige influencer…

Bonaire

In een statement op zijn Instagram liet Dre weten dat ‘de bom gebarsten was’ tijdens de derde dag van hun vakantie op Bonaire. Het toen nog verloofde stel kreeg zulke erge ruzie, dat het leidde tot nu al dé showbizz breuk van 2021.

Aan Patty Brard klapt Dre uit de school en vertelt hij wat er precies voorgevallen die dag. Eerder verhalen wezen erop dat Dre een tweede telefoon bij zich had waarmee hij stiekem contact had met Sarah. Monique zou deze telefoon gevonden hebben en kon meegenieten van de romantische berichtjes tussen haar verloofde en de influencer.

Tweede telefoon

Over een tweede geheime telefoon laat Dre niets kwijt. Volgens hem ging de ruzie ‘helemaal nergens over’. ,,Het is iets heel doms hoor Patty. Haar vader kwam die dag aan, en dat was dus mijn cheat dag, de dag dat ik kon gaan drinken”, vertelt Dre.

Die avond liep het uit de hand en had Dre een slokje te veel op. ,,Ik word lam en zij denkt dat ik iets heb gedaan, wat ik niet heb gedaan. En dat heb ik ook duidelijk aangegeven, en het gezeik bleef doorgaan”, onthult Dre.

Voor hem barstte daar de bom en hij maakte een enorm ingrijpende keuze. ,,Ik heb gewoon gezegd: ik ga dit gezeik niet meer trekken.”

De rest van de vakantie heeft Dre apart geslapen, en zodra de exen in Nederland aankwamen keerde hij niet meer terug naar huis. Een ‘goede vriend’, die achteraf de vader van Sarah blijkt, regelde een huis voor hem waar hij kon onderduiken. Een opvallend detail: zijn enkel ‘goede vriendin’ Sarah verblijft in dezelfde woning…

Celeberties

André Hazes overweegt een DNA-test: ‘Niet mijn zoontje?’

André Hazes heeft samen met zijn ex verloofde Monique Westenberg een zoontje. Kleine André werd geboren 25 oktober 2016.

Kleine Dré heeft zijn vader, André Hazes, enige tijd moeten missen in zijn leven. André heeft sinds een jaar de draad weer helemaal opgepikt en lijkt gelukkiger dan ooit.

Onlangs plaatste André een foto van zichzelf en Dré met dezelfde haarstijl. Ze lijken steeds meer op elkaar. Dré lijkt blijkbaar ook enorm op Andrés pianist, Davy Keys.

“Ga toch effe een DNA-test pakken”, grapt André bij een side-by-side van een verklede Dré en Davy op Instagram. “Ik weet van niks hoor”, reageert Davy al lachend.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dramatisch nieuws voor Melissa Kremer: ‘Het is klaar’

Melissa Kremer heeft afgrijselijk nieuws gekregen. Ze heeft volgens experts nog maar enkele weken te leven…

Dit vertelt ze in hartverscheurende berichten op Instagram Stories. “Hoe ga ik dit vertellen? Het is klaar…” begint Melissa. “Ik heb het lang volgehouden maar mijn lichaam kan het niet meer aan. Het gaat nu heel snel. De artsen denken dat ik vanaf nu steeds meer zal slapen en uiteindelijk in een hele diepe slaap terecht kom.”

“We kunnen geen bloedtransfusies meer geven, omdat mijn eigen bloed door de kanker te stroperig is”, vervolgt ze. “Ik probeer dit van me af te zetten nu, ik heb zoveel gehuild vandaag.”

Hardste klap ooit De ernstig zieke Melissa noemt het de hardste klap ooit. “Mama en ik zijn allebei helemaal ingestort toen we het hoorden. Het is gewoon onwerkelijk. We wisten allemaal dat dit moment ging komen maar stiekem hadden we allemaal nog hoop dat dit heel lang zou duren. Nu blijkt dat moment wel sneller te gaan komen dan we dachten helaas.”

“Of we nog dagen hebben of een week of twee weken, we weten het gewoon niet. Het is het laatste restje dat mijn lichaam heeft, dat gaat mijn lichaam nu gebruiken. Wanneer het lijfje op is, dan is het op. We hebben geen trucjes meer in huis om nog iets te doen.”

Toch wil ze één ding erg duidelijk maken. “De kanker gaat niet winnen. Ik ga winnen, want ik ga door tot het einde.”‘Ik wil zo graag’

Melissa lijdt aan bloedkanker en is daar erg openhartig over op haar Instagram-account Mijn Kwaadbloed. Af en toe geeft ze haar volgers updates over hoe het gaat, maar sinds een week zijn het berichten met veelal slecht nieuws. ”Met heel erg veel pijn in mijn hart moet ik jullie vertellen dat kankercellen ten opzichte van dinsdag zijn verdubbeld”, schreef Melissa vrijdag bijvoorbeeld al in haar Stories. “Dit houdt in dat het nu vreselijk hard gaat, Waarom lichaam?

Ik wil zo zo graag.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zomaar een Facebook berichtje van Sarah van Soelen gaat zes jaar later ineens helemaal viral

Leuk, al dat nieuws over corona en de verkiezingen en zo maar het échte nieuws van deze week was natuurlijk de break tussen André Hazes en Monique Westenberg. Niet voor de eerste keer trouwens want zo’n anderhalf jaar geleden verliet hij de moeder van zijn kind al voor een kortstondige relatie met Bridget Maasland. Best sneu natuurlijk voor André jr. maar volgens papa is hij altijd maar weer de l*l. Monique is een soort god en ik ben áltijd de lul, maar ze moet ook accepteren als het een keer niet zo is”, aldus André tijdens een interview met RTL Boulevard.

Daar heeft de zanger natuurlijk gelijk in. Wat er is nou mis mee om eens per jaar je slurf bij een ander naar binnen te steken? Is dat zo raar? Moet toch gewoon kunnen als je in december nog tegen elkaar gezegd hebt met elkaar te willen trouwen…

Maar oké, even serieus. André woont inmiddels zelfs al een tijdje bij zijn nieuwe toekomstige ex: Sarah van Soelen. Een 25-jarige influencer met een hele rijke papa die als mooie bijkomstigheid ook een eigen huis heeft waar André kan blijven vertoeven. Op haar Facebook-profiel kwamen we bovendien nog iets opvallends tegen. Zou ze al langer een oogje op Dreetje hebben?

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending