André Hazes op heterdaad betrapt op nieuwe foto!
Connect with us

Meest bekeken

André Hazes op heterdaad betrapt op nieuwe foto!

André Hazes is al maandenlang muisstil op alle social media-kanalen. Ondertussen is er wel een hoop gebeurd in het leven van de zanger. Vooral op het gebied van relaties hebben we een hoop voorbij zien komen. Gister gebeurde er plotseling iets op het account van de zanger, het ging na maanden weer van het slot.

Yvonne Coldeweijer schreef hierover: “Nadat ik een paar dagen geleden cryptisch probeerde te posten dat ik heb gehoord dat André en Monique willen gaan voor een tweede kind, lijkt er iets te zijn gebeurd. Monique post al een aantal dagen niks meer en André heeft zijn profiel account weer op openbaar gezet. Er speelt dus iets, maar wat?” Ook andere kanalen die de zanger op de voet volgen plaatsen dit “nieuws”. Echter is de pret maar van korte duur geweest, de zanger heeft zijn profiel namelijk alweer op privé gezet. Met 923.000 volgers welteverstaan.

André Hazes en moederlief weer eensgezind!

Maar daarnaast is er ook een foto van de zanger en zijn moeder geplaatst. Onder andere Yvonne Coldeweijer heeft deze foto geplaatst waarin de zanger met moederlief te zien is. De vermeende ruzie van eerder zou dus bijgelegd zijn. De showbizzwatcher schrijft erbij: “De ruzie tussen Rachel en André is bijgelegd. Ze gingen vanavond gezellig uit eten bij Harbourclub Vinkeveen.” Dit is ook bij andere showbizzwatchers opgevallen, zoals de altijd scherpe ‘Reality.FBI. Dit kanaal kreeg de vraag of de zanger wellicht rookt of niet. En op dezelfde foto als Coldeweijer eerder plaatste blijkt de hand van de zanger net niet helemaal lekker te zijn weggeknipt. Swipe onderstaande foto:

Meest bekeken

Situatie Linda de Mol ernstiger dan gedacht: “Heel heftig!”

Linda de Mol is vooralsnog op een onbekende plek in het buitenland aan het bijkomen van alle perikelen van de afgelopen weken. De presentatrice is bedrogen door Jeroen Rietbergen en door verschillende media genadeloos afgeslacht. Waaronder Angela de Jong die waarschijnlijk wel de laatste druppel is geweest voor De Mol.

Echter zijn er grote zorgen vanwege het feit dat ze al haar werkzaamheden naast zich neergelegd heeft. Albert Verlinde heeft daarom terecht opgemerkt bij Shownieuws: “Op 27 maart is de eerste aflevering van een nieuwe reeks weer en dat is toch hét programma van Linda de Mol. Iedereen vraagt zich nu toch af: wat gaat er gebeuren?” Albert heeft rondgebeld: “Ze heeft natuurlijk aangegeven dat ze na alles wat er gebeurd is eigenlijk haar werkzaamheden neerlegt voorlopig, maar hoe lang is dat voorlopig en is ze terug voor Miljoenenjacht? Ik heb een beetje rondgebeld met de producent en mensen eromheen.”

Linda de Mol zal wellicht vervangen worden!

De mensen eromheen hebben laten weten er vanuit te gaan dat De Mol erbij zal zijn. Verlinde laat weten: “Ze hópen oprecht dat ze erbij is en ze willen eigenlijk niet eens nadenken dat ze er níet bij zou zijn, snap je? Laten we het hopen, want het is echt haar programma en ik vind dat ze het fenomenaal doet.” Echter moet er wel een ‘plan b’ zijn voor het grootse programma. Verlinde legt uit: “Natuurlijk wordt er altijd een plan B benoemd. Maar daar willen ze eigenlijk niet eens over praten. Maar dat zal ik dan maar invullen: Winston Gerschtanowitz heeft het één keer gedaan. Eén keer heeft hij het programma overgenomen, geloof in 2013. Toen de vader van Linda was overleden. Dat was de enige keer dat ze het programma niet gepresenteerd heeft.” We zullen het gauw genoeg merken! Hieronder meer over de huidige situatie van Linda:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Seksueel ongewenst gedrag op de redactie van De Telegraaf: ‘Mick van Wely aangehouden’

De talentvolle misdaadverslaggever Mick van Wely is tijdelijk geschorst als lid van de Telegraaf-redactie in verband met vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag met meerdere vrouwen. De krant heeft het gedrag van Van Wely in onderzoek.

De misdaadverslaggever, die intensief samenwerkt met John van den Heuvel, staat dag in dag uit vanwege zijn diepgaande onderzoek naar misdaadbendes en georganiseerde criminaliteit onder grote druk van de georganiseerde criminaliteit.

Talkshows

Van Wely, vaak te zien in verschillende talkshows, biedt zijn excuses aan. ,,Ik zal de komende tijd onder professionele begeleiding aan mezelf werken en hoop na een periode van non-actiefstelling mijn werkzaamheden te kunnen hervatten.”

Het gaan om tenminste zeven vrouwen gaan, die vooral zijn aangeslagen nadat Van Wely een aantal opmerkingen had gemaakt bij de talkshow van Beau over het schandaal bij The Voice. Opmerkelijk is dat Van Wely en Van den Heuvel verslag hebben gedaan over het gedrag van zanger Marco Borsato. Ze spraken met de jonge vrouw die aangifte heeft gedaan met Borsato.

,,Weet zo iemand wel dat iemand zijn hele carrière kan verwoesten”, zei Van Wely over de aangifte tegen Borsato bij Beau.

Duo met John van den Heuvel

De misdaadverslaggever is afkomstig uit Noord-Nederland en kwam 7 jaar geleden naar de redactie van De Telegraaf, waar hij een duo vormde met vakgenoot John van den Heuvel. Die schrijft vanavond: ,,In de eerste plaats denkt men aan de collega’s die hiermee zijn geconfronteerd. Verder zit ik net als veel andere collega’s met de nodige vragen.”

Meerdere vrouwen zouden bij De Telegraaf melding hebben gemaakt van zijn gedrag bij een van de vertrouwenspersonen. Onbekend is hoe zwaar de beschuldigingen zijn en of er sprake is van onbetamelijk gedrag buiten de redactie.

Volgens Telegraaf-chef Rien van Breemen is het advies van het meldpunt Integriteit gevolgd. ,,Wij willen een veilige werkomgeving voor onze medewerkers”, aldus Van Breemen. De reputatieschade voor de krant is groot.

RTL heeft inmiddels aangegeven dat de samenwerking met Van Wely is opgeschort. Van den Heuvel schort ook de samenwerking op: “Mijn samenwerking met hem wordt de komende tijd opgeschort. Dat is verdrietig maar het is onder deze omstandigheden helaas onvermijdelijk.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland openhartig over dickpics: ‘Mmmm, lekker!’

Op Instagram is Bridget Maasland openhartig over dickpics. De presentatrice krijgt geregeld zo’n foto’s en hoopt dat het snel stopt.

Ze schrijft: “Ik ken geen één vrouw die bij een ongevraagde DicPic of de Nederlandse variant ‘KoteFoto’ denkt: hhmmm lekker, ik ga gelijk contact met deze persoon zoeken en afspreken. En eerlijk gezegd denk ik ook niet dat dat het doel is van de afzender. Waarschijnlijk is het idee dat jij het ziet en schrikt al opwindend genoeg.”

Strafbaar

Bridget legt verder uit: “ Ik krijg wel een paar ‘klotefoto’s’ per dag in mijn dm maar nu men weet dat het ongevraagd sturen van een dicpic strafbaar is houdt dat hopelijk op. Mijn moeder leerde mij vroeger, toen er nog potloodventers bestonden en ik met buiten paardrijden die nog weleens tegen kwam dat ik hem, uit moest lachen en moest zeggen dat hij een kleintje had. Er is in 35 jaar, helaas nog te weinig veranderd.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending