André Hazes stiekem aan het werk: ‘Burn-out is grote leugen’
Connect with us

Celeberties

André Hazes stiekem aan het werk: ‘Burn-out is grote leugen’

André Hazes is de laatste tijd in Nederland vooral op romantisch gebied aan het werk geweest. Momenteel zit hij weer in Amerika. En hij is niet alleen. Monique hoeft zich echter geen zorgen te maken.

De zanger zal wellicht pas in 2023 opnieuw zijn opwachting maken op het podium. Hij wil van de rustpauze naar eigen zeggen gebruik maken om inspiratie op te doen. Eerder bezocht hij al shows in Las Vegas en nu is het zuiden van The States aan de beurt. André zou op termijn zelfs deels in de VS willen gaan wonen.

Daarover onthulde de zanger eerder: “Het is mijn toekomstdroom om deels in Amerika te gaan wonen. In de buurt van Orlando. Daar kwamen we vroeger als gezin vaak en hebben we heerlijke vakanties gehad. Af en toe stuur ik wat naar mijn boekhouder, die mag bepalen of het haalbaar is.”

Toekomst

André vervolgt: “In eerste instantie zullen we er alleen de vakanties naartoe gaan, maar als Moon en ik ouder zijn, ik een jaar of vijftig, dan zie ik al voor me dat we daar lekker de wintermaanden in de zon zitten.” Nu de zanger weer samen is met Monique lijkt die droom nog wel te zullen gaan uitkomen.

Aan het werk?

De vraag stelt zich nu hoe serieus zijn burn-out wel was? Ondertussen lijkt hij immers gewoon verder te werken aan zijn docusoap. Voordien bezocht André de muzieksteden Nashville en Memphis en nu is hij in Los Angeles. Nu blijkt dat het gaat om een documentaire. Reality FBI ontdekte dat de zanger immers niet alleen op reis is, maar dat ook zijn vaste cameraman bij hem is. En dat kan alleen maar werk betekenen.

Celeberties

Dit speelde er werkelijk tussen Famke Louise en Ali B: ‘Ernstig misbruikt’

Famke Louise is woedend. Aanleiding is het MeToo-gerucht dat zij degene is die aangifte heeft gedaan tegen Ali B, haar voormalige manager. Wat speelt er precies…?

Na haar breuk met manager Bizzey, ging Famke Louise eind 2018 in zee met Ali B. Zo’n anderhalf jaar later stapte ze ook op bij diens managementkantoor SPEC. Dat was in de periode dat Famke negatief in het nieuws kwam door haar deelname aan de protestactie ‘ik doe niet meer mee’ tegen het coronabeleid van het kabinet. Wat ze later betreurde.

Beschuldigingen

,,Ik heb respect voor alle zorgmedewerkers en ik heb begrip voor allen die hiermee geconfronteerd worden op dagelijkse basis.” Nu is ze zeer tegen haar zin opnieuw het middelpunt van een mediarel. Ditmaal draait het om het MeToo-schandaal waarin talloze beschuldigingen zijn gedaan aan het adres van Ali B – Famke’s vroegere manager.

Misbruikt

De uitzending van BOOS van Tim Hofman heeft geleid tot veel speculaties. Zo gaat op social media het gerucht dat Fanke degene zou zijn die aangifte gedaan heeft gedaan tegen Ali B. YouTube-kanaal RoddelPraat liet een nummer van Famke horen waaruit zíj menen op te maken dat Famke door Ali is misbruikt.

Niet waar!

Famke reageert woedend. „Dat is absoluut niet waar. Ik ben niet de persoon die aangifte heeft gedaan tegen Ali. Ik heb hier niks mee te maken. Sterker nog, er is nog nooit iets voorgevallen tussen mij en Ali.”

Boos

Famke stelt dat ze altijd met respect door Ali is behandeld. Het nummer dat op RoddelPraat te horen is, had Famke voor zichzelf opgenomen nadat ze had gebroken met haar manager. Ze was boos en wilde dingen van zich af schrijven.

Juridische stappen

Daarna is het volgens haar ook weer goed gekomen met Ali B. Famke overweegt juridische stappen tegen Dennis Schouten en Jan Roos, het presentatieduo van RoddelPraat. „Het is echt wel een inbreuk op mijn privacy. Niemand heeft dit gecheckt.”

Zijn gezin

Ali B heeft naar aanleiding van alle beschuldigingen aan zijn adres al zijn werkzaamheden neergelegd. De rapper heeft aangegeven dat hij zich nu focust op zijn gezin. Klik voor de reactie van Famke op de video hieronder.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Hulpdiensten rukken massaal uit naar woning Barbie

Wat is er nu weer aan de hand met Samantha de Jong alias Barbie? Reality FBI maakt melding van hulpdiensten in haar straat. Het showbizzkanaal weet in ieder geval dat haar nieuwste relatie op de klippen is gelopen.

Onlangs was Barbie nog in de zevende hemel met de liefde van haar leven Robbie Scoep. “Vanaf de dag dat wij elkaar weer zagen, was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Wij hebben samen al heel wat meegemaakt en alles doorstaan. Wij gaan samen een goed 2022 in, met ons wondertje! Ik hou onwijs veel van jou. En van wat er op komst is.”

Vier jaar geleden belandde Barbie al eens in het ziekenhuis na een overdosis drugs. Later ondernam ze nog eens een zelfmoordpoging. In april 2019 probeerde ze dat opnieuw en toen brak ze haar bekken en pols. Michael van der Plas onthulde toen dat Barbie zich al verschillende keren van het leven probeerde te beroven. “Ik weet zeker dat ze haar leven wil veranderen, maar ze heeft de kracht er niet voor.” Later meer…

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes bevestigt met deze foto’s de hereniging met Monique Westenberg!

Het liefdesleven van André Hazes is het meest besproken van heel Nederland, dat kunnen we met zekerheid zeggen. Door het turbulente leven en de wisselende vriendinnen van de zanger is iedereen geïnteresseerd in wat komen gaat. De zanger wordt dan ook op de voet gevolgd. De laatste ontwikkelingen lijken goed nieuws voor een hereniging met Monique Westenberg, de moeder van zijn kind.

De blondine heeft een liefdesverklaring geplaatst op Instagram waarin ze hem steunt in zijn beslissingen. Het mag duidelijk zijn dat ze hiermee de beslissingen bedoelt om zijn vriendinnetjes achterwegen te laten. Een van de meest besproken ex-vriendinnetjes van de zanger is Sarah van Soelen waarvan hij álle foto’s onlangs heeft verwijdert. Maar deze week heeft de zanger ook de foto’s met de vader van Sarah van Instagram gehaald. Het lijkt erop dat hij deze tijd wil vergeten en achter zich laten. Maar daar blijft het niet bij.

André Hazes geeft signalen af aan Monique!

Het welbekende juicekanaal ‘Juicechannel’ houdt alles natuurlijk scherp in de gaten. Naast dat hen is opgevallen dat de vader van Sarah niet meer te vinden is, zijn er meerdere posts verdwenen deze week. De zanger heeft een post geplaatst toen het uit ging met Monique. Deze post heeft er altijd op gestaan, het was immers nog altijd uit tussen de twee. Maar nu laat het welingelichte kanaal het volgende weten: “André heeft dus blijkbaar de post waarin hij de breuk met Monique bekend maakte verwijderd van zijn Instagram!” Ook laat het kanaal weten dat beide verschillende therapieën volgen om aan zichzelf te werken. Wellicht om weer bij elkaar te kunnen komen: “Ze zegt dat dit het mooiste cadeau is wat André en zij aan kleine Dré kunnen geven!” Het lijkt erop dat de zanger, ondanks zijn mediastilte, tóch flink wat signalen afgeeft. Swipe onderstaande foto’s voor meer:

Doorgaan met lezen

Trending