Andre Hazes terug in Nederland en in grote problemen
Connect with us

Meest bekeken

Andre Hazes terug in Nederland en in grote problemen

Andre Hazes is samen met zijn vriend vanochtend geland op Schiphol. De twee hadden een korte vakantie gehouden in Las Vegas wat helemaal uit de hand is gelopen.

Veel mensen begrepen sowieso niet wat Andre in Las Vegas deed. Het is namelijk niet echt een plek waar je wilt zijn als je een drank en drugs verslaving hebt. En blijkbaar had Andre zichzelf ook niet onder controle, want hij verviel weer is zijn oude gedrag. Andre werd namelijk zuipend gespot in het gezelschap van een aantal dames.

Dit nieuws bereikte Monique ook en Monique liet aan haar vriendinnen weten helemaal klaar met Andre te zijn. Het moet nog blijken of Monique haar woord houdt en niet weer trapt in Andre zijn praatjes.

Het is opvallend dat Andre terug naar Nederland is gekomen, want Andre zou ook nog naar Florida gaan om daar een deel van de docu op te nemen. Wellicht gaat dat niet meer door, omdat dit stond gepland om te doen samen met zijn moeder Rachel. Maar de twee kregen ruzie en waarschijnlijk zijn de plannen gewijzigd.

Ook schijnt Andre woest te zijn op zijn omgeving, omdat iemand continue dingen lekt naar de media. Zo was zijn trip naar Las Vegas al een week voordat hij daadwerkelijk ging bekend in de media. Andre schijnt zelf zijn neef Djarno, zijn moeder Rachel of Monique ervan te verdenken expres dingen naar de media te lekken. Wie van de drie het is komt vast boven water drijven.

Celeberties

Koning Willem-Alexander en Máxima in het geheim met prinses Amalia en ‘schoonzoon’ in New York

Prinses Amalia werd onlangs met een mysterieuze jongen gespot in New York. Volgens Duitse media zijn de twee al een halfjaar verliefd op elkaar en Willem-Alexander en Máxima kwamen in het geheim ook een bezoekje brengen…

Amalia onthulde onlangs in haar biografie dat ze van jongens houdt die galante manieren hebben. Dat hebben Duitsers volgens haar beter onder de knie dan Nederlanders. Pasgeleden werd de kroonprinses met een mysterieuze jongen gespot in New York. Om wie het ging bleef nog even een raadsel, maar het Duitse Bunte zegt zeker te weten dat de negentienjarige Isebrand Kaldewei het hart van Amalia heeft veroverd.

Romantisch moment

Isebrand komt uit Münster en zijn familie heeft een bedrijf in sanitair dat wereldwijd bekend is. Het ondernemen zit hem dan ook in het bloed: hij studeert momenteel Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg en heeft daarvoor een jaar in Amerika gestudeerd.

Eind november kwam Isebrand Amalia opzoeken in New York. Ze werden gespot door Nederlandse toeristen die het meteen opvielen dat de twee er verliefd uitzagen. Het was een romantisch moment: hand in hand stonden ze op de Brooklyn Bridge en keken ze naar de ondergaande zon.

De Nederlandse toeristen legden het moment vast en weekblad Story publiceerde de foto’s. Hoewel velen toen nog zeiden dat het wellicht een gewone vriend van Amalia was, meldt het Duitse Bunte dat de twee al erg serieus met elkaar zijn.

‘Schoonzoon’ ontmoet

Ze zouden al een halfjaar verliefd op elkaar zijn en Amalia zou hem graag aan haar ouders hebben willen voorstellen. Willem-Alexander en Máxima zouden daarom in het geheim naar New York afgereisd zijn om hun nieuwe ‘schoonzoon’ te ontmoeten, waarnaar Amalia daarna nog tijd met Isebrand alleen zou hebben gehad. Kort voor Amalia’s achttiende verjaardag zou het kersverse stel gezamenlijk teruggevlogen zijn naar Europa.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

CEO BioNTech: ‘Zelfs 3 prikken niet genoeg om omnicron te stoppen’

Ugur Sahin, CEO van farmareus BioNTech, zegt dat zelfs wie drie prikken heeft gehad, nog altijd Covid kan doorgeven.” Toch noemt hij de resultaten uit Zuid-Afrika en Engeland ‘geruststellend’.

“Voorlopige gegevens uit het Verenigd Koninkrijk tonen een werkzaamheid van ongeveer 70 procent na de derde dosis en van ongeveer 20 tot 40 procent na de tweede dosis”, legt hij uit aan de Franse krant Le Monde. Een nieuwe studie van het Imperial College toont echter aan dat dat cijfer onder de 20 procent zakt.

Ernstig ziekteverloop

Uit de Zuid-Afrikaanse gegevens blijkt wel dat de vaccins goed beschermen tegen hospitalisatie en een ernstig ziekteverloop. De CEO wacht nog wel op Britse cijfers omdat de controlegroep in Zuid-Afrika vanwege eerdere besmettingen wellicht beter beschermd is. Momenteel is 70% van de Zuid-Afrikanen goed beschermd tegen een zwaar ziekteverloop. Volgens Sahin is dat dus een lichte onderschatting.

Omnicron

Zijn vaccins alleen zullen echter niet genoeg zijn om de omnicron variant te stoppen. “Zelfs wie drie keer gevaccineerd is, kan de ziekte nog doorgeven.” Daarom vindt hij het belangrijk om mensen te testen. Zelfs van personen die een boosterprik kregen, vooral dan in de omgeving van kwetsbare personen. Tegen maart zullen ook zij de eerste omnicron-vaccins gaan leveren, zij het na goedkeuring door de autoriteiten.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Monique Westenberg is opnieuw ten huwelijk gevraagd!

In Nederland zijn de geruchten betreft Monique Westenberg, André Hazes en Sarah van Soelen van links naar rechts aan het vliegen. De ene dag wordt er gesuggereerd dat de zanger misschien toch nog wel bij Sarah terug zal komen. Er wordt immers een levensgroot interview in Beau Monde geplaatst waar het over niets anders dan dat lijkt te gaan. Maar aan de andere kan zien we de moeder van zijn kind hinten op terugkomsten van de zanger.

We hebben meerdere beelden van hem gezien in het verhaal op Instagram van Monique en niet bij Sarah. Ook zijn er verschillende bronnen die hebben laten weten dat de zanger daar zelfs met enige regelmaat blijft slapen. De zanger is er vandaag de dag eventjes tussenuit met een vriend. Hij zou naar Amerika zijn gegaan, Las Vegas om precies te zijn. Maar waar zal hij de aankomende kerstdagen vertoeven?

Monique Westenberg opnieuw huwelijksbootje in met André?

In België schijnen de roddelbladen meer te weten over de huidige situatie tussen Monique en André. Onder andere ‘Showbizz24’ en ‘Primo’ laten weten dat de zanger na zijn vermeende behandelingen toch weer is in gaan zien dat Monique “de ware” is. Zo valt er het volgende te lezen: “Door zijn behandeling is André voor de zoveelste keer gaan inzien dat Monique toch de ware is.” Showbizz24 schrijft het volgende over een mogelijk huwelijksverzoek: “Volgens bronnen dicht bij de zanger zou André ook al hebben laten vallen dat hij haar opnieuw ten huwelijk wil vragen. Dat schrijft Primo. Of Monique opnieuw ‘ja’ zal, na een eerste verloving op 12 december 2020, is nu de vraag.” Hieronder meer betreft “de plannen” van André met Monique:

Doorgaan met lezen

Trending