Andre Hazes trekt zich helemaal niks aan en blijft gebruiken
Connect with us

Celeberties

Andre Hazes trekt zich helemaal niks aan en blijft gebruiken

De afgelopen dagen werd duidelijk dat Andre wel erg veel drinkt. Verschillende filmpjes doken op waar hij compleet dronken helemaal van de wereld was.

Gisteren namen Andre Hazes en Sarah officieel de sleutel aan van hun nieuwe appartement waar de schoonvader van Andre voor 50% eigenaar van is. Een heugelijk moment voor de twee en wellicht goed voor Andre dat hij nu weer een eigen plek heeft.

Op de foto’s die het stel gisteren deelde tijdens het tekenen van de contracten voor het huis zien we weer het middel Snus bij Andre op tafel liggen. Andre is al eerder op dit verslavende middel betrapt. Sterker nog hij is er al aan verslaafd sinds hij met Bridget Maasland ging.

Dit in combinatie met de hoeveelheid drank die hij wegwerkt en de anabolen die hij gebruikt kan niet goed zijn voor hem. Daarom vinden wij het ook vreemd dat zijn liefje Sarah niet ingrijpt. Zij als ex drank en drugs verslaafde zou toch als geen ander moeten weten dat dit Andre geen goed doet.

Hieronder de foto’s van gisteren. Als je veegt naar rechts of op het pijltje rechts in het midden klikt op de foto dan kun je de volgende foto bekijken waar het doosje Snus naast zijn telefoon bij Andre op tafel staat als hij het contract aan het tekenen is.

Celeberties

Goedele Liekens ziet door de kankerbehandeling haar partner vertrekken

Goedele Liekens overwon huidkanker. De politica/presentatrice is intussen ook weer terug aan het werk.

Goedele Liekens moest een zware kankerbehandeling ondergaan. Dat was voor haar zowel mentaal als fysiek erg zwaar.

Haar relatie liep er door stuk. “Je bent geen leuke partner als je kanker hebt”, verklaart ze in ‘Het Laatste Nieuws’. “Je ziet er niet uit, je moet overgeven, ligt uitgeput op de bank…”

Goedele zegt dat ze bij momenten echt vervelend kon zijn. Ze huilde veel, kon niet veel meer en haar humeur zakte bij momenten onder nul.

Haar toenmalige vriend kon het niet meer aan. Hij koos ervoor om een einde te maken aan hun relatie. “Ik begrijp dat. Iedereen heeft het recht om te kiezen voor zijn eigen geluk”, besluit Goedele.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Leontine wist dus allang dat Marco Borsato vreemdging

Een opmerkelijk verhaal komt ons vandaag ten gehore. Het schijnt namelijk dat Leontine de vrouw van Marco Borsato al sinds 2008 weet dat Marco vreemdging met verschillende vrouwen.

Leontine besloot bij Marco te blijven en er verder geen aandacht aan te besteden. Ze zagen elkaar in dat jaar namelijk ook weinig omdat Marco bezig was met de film Wit Licht en de stichting Warchild in Afrika.

Marco beweerde altijd dar hij pas is vreemdgegaan na zijn faillissement in 2009. Toen begon zijn affaire met pianiste Iris Hond wat de Prive uiteindelijk onthulde in 2019 en daarna ging de beerput open en kwam alles in de publiciteit.

Maar Leontine wist dit toen allemaal al jaren. In 2008 versprak Marco zich namelijk al tijdens een premiere op de rode loper voor de camera van BNN.

De zanger met Italiaans bloed antwoordde namelijk op de vraag van de BNN-presentator op welke plek in de wereld hij de heetste nacht in bed heeft beleefd met zijn vrouw. Marco antwoordde dat het vorige week was en op de meegebrachte wereldkaart wees hij met een pijltje Kaapstad aan in Zuid-Afrika. Daar was hij toen voor opnames van zijn film Wit Licht. Over de details zei hij: ‘Dat horen jullie misschien nog wel een keer.’

Even later kwam Leontine, Marco’s zijn vrouw, aangelopen en zij kreeg dezelfde vraag van de BNN-presentator en zij antwoordde op de vraag dat het zeker niet Afrika was. “Ik ben daar helemaal niet geweest vorige week, ik weet niet wat dat pijltje daar doet”, aldus Leontien.

De BNN-presentator onthulde daarop dat haar Marco Kaapstad had aangewezen als de laatste plek waar hij een hete nacht in bed had beleefd met zijn vrouw. Leontine liep hierna met een woedend en bedroefd gezicht weg naar binnen. Waarschijnlijk opzoek naar Marco om hem eens aan de tand te voelen hierover.

Daarnaast laat een insider aan ons weten dat Leontine haar man verschillende keren heeft betrapt op leugens en afspraakjes met vrouwen. Wellicht wilde Leontine de waarheid niet onder ogen komen en bleef ze daarom bij hem. Nu de waarheid eindelijk boven tafel is blijkt ze Marco alweer snel vergeven te hebben en zijn ze weer bij elkaar alsof er niks gebeurd is. Dus dat Leontine van al Marco zijn avontuurtjes al veel eerder wist lijkt ons zo klaar als een klontje. Het enigste is dat toen alles in de publiciteit kwam moest Leontine wel handelen en gingen ze even uit elkaar voor de publieke opinie.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Olcay Gulsen deelt laatste selfie van Peter R. de Vries

Heel het land rouwt om het overlijden van misdaadjournalist Peter R. de Vries. We kunnen ons niet inbeelden hoeveel verdriet zijn nabestaanden en geliefden hebben. Ook Olcay Gulsen is er helemaal kapot van en deelt een ontroerend verhaal.

Olcay steekt van wal op Instagram: “Lieve Peter. Nog geen 2 weken geleden waren we op zaterdag toevallig beiden nog in Berlijn. Je stuurde ons deze selfie met je lieve vriendin en vond dat jullie er veel knapper op stonden.”

Mooie kinderen

De vriendin van Ruud vervolgt: “We moeten snel gezellig afspreken en bijkletsen zeiden we nog. Het is ongelofelijk dat dat nu nooit meer kan. Ik denk aan je mooie kinderen Wat een verlies. Ook beloof ik dat ik T. zal opvangen. Net zoals jij zo vaak voor mij deed. Jij was er altijd belangeloos voor ons allemaal.”

Olcay besluit met de prachtige woorden: “Rust zacht strijder van het licht.”

Doorgaan met lezen

Trending