André Hazes vertelt eindelijk open en eerlijk over de affaire met Nikkie Plessen
Connect with us

Meest bekeken

André Hazes vertelt eindelijk open en eerlijk over de affaire met Nikkie Plessen

Naast al dat gedoe rondom corona kenmerkt 2020 zich natuurlijk ook door de BLM beweging en alles daaromheen. Uiteraard mogen we ook de hashtag #ikdoenietmeermee niet vergeten. Ingezet door een stel intellectuele BN’ers die het beste voor hebben met de maatschappij.

Maar laten we vooral niet vergeten dat dit jaar begon met het nieuws dat André Hazes vertrokken was bij zijn grote liefde Monique Westenberg. Hij was er, zo bleek achteraf, kortstondig vandoor gegaan met Bridget Maasland. Maar Weekblad Story meldde dat de zanger ook gezoend zou hebben met de beeldschone Nikkie Plessen. Dat zou gebeurt zijn in een club in Amsterdam.

André Hazes reageert op geruchten rondom Nikkie Plessen
In Veronica Magazine doet André nu zijn verhaal. O.a. over roddels dat hij met ene Jaimie Been gezoend zou hebben. “Dat meisje heb ik nog nooit in mijn leven gezien.” . Maar heeft zijn zoen met Nikkie Plessen dan wel plaatsgevonden? Absoluut niet, aldus André. “Dat is hetzelfde als dat ik vanavond met jou naar de kroeg ga en je aan de hand door de mensen trek. Van mij en Nikkie zijn daar foto’s van gemaakt.”

Celeberties

Zien we dat goed? Wat doen Tino Martin en Monique Westenberg daar?

Weet je wie er sinds een paar weken allebei weer vrijgezel zijn? Monique Westenberg en Tino Martin! ‘Nou en’ zal je vast denken, maar er speelt dus meer tussen de twee…

Op Instagram sturen beide bijvoorbeeld regelmatig hartjes naar elkaar en onlangs noemde Tino Martin de ex van André Hazes zelfs een ‘leuke meid’. Althans als we onze bron Party moeten geloven.

Tino Martin en Monique Westenberg
Weekblad Party valt het verder op dat de zanger zich de laatste tijd erg vaak op social media bevindt. Hij zou actief contact onderhouden met meerdere vrouwen maar met Monique in het bijzonder…

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Bridget Maasland toch zwanger van André Hazes’

Een tijdje geleden heeft weekblad Story geruchten aan weten te wakkeren dat Bridget Maasland zwanger zou zijn. Ze was destijds natuurlijk nog met André Hazes die nu naar alle waarschijnlijkheid weer samen is met zijn ex, Monique Westenberg. Wat hier destijds van waar was kunnen we niet met zekerheid zeggen.

We zullen nog een maandje of 7 tot 8 moeten wachten op het antwoord gokken we. Maar hetzelfde weekblad heeft nu toch wel een héél merkwaardige titel op hun voorblad van de nieuwe uitgave.

Bridget Maasland toch zwanger?
Er staat groot vermeldt: “André en Monique… en de zwangerschap die alles pijnlijk maakt”. We hebben nog geen reactie gekregen van één van de drie waar al deze geruchten over gaan, maar die zullen ongetwijfeld deze week nog aan de orde komen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Helemaal ontploft: ‘André Hazes jr. weg bij gezin’

De Story laat op deze vroege ochtend een behoorlijke showbizzbom ontploffen. Het tijdschrift pakt groot uit met het nieuws dat André Hazes jr. zijn gezin wéér zou hebben verlaten.

André Hazes jr. en zijn verloofde Monique Westenberg zijn nu écht uit elkaar, onthult de Story vandaag. “Hun verloving is verbroken en de zanger heeft de gezinsvilla verlaten”, aldus het tijdschrift, dat het nieuws over de ‘onverwachte liefdesbreuk’ baseert op een ‘betrouwbare bron’.

Hysterische verloving

Deze vermeende breuk is behoorlijk merkwaardig te noemen, omdat André en Monique zich afgelopen december nog op vrij hysterische wijze verloofden in het Wereldmuseum in Rotterdam. André liet het intieme moment filmen door een professionele cameraman en zond het allemaal uit via zijn socials-kanalen, alsof het een soort realityshow was.

Eind vorige maand raakten André en Monique nog in opspraak omdat ze werden betrapt op Bonaire, terwijl reizen tijdens de coronacrisis wordt ontmoedigd. “Kort daarop zou de bom echter gebarsten zijn tussen de twee. Wat de reden is van de verlovingsbreuk, is vooralsnog niet bekend”, aldus de Story.

Het is volgens het blad echt menens. “Monique en hun zoontje zullen naar verwachting in de gezinsvilla blijven wonen; André is daar inmiddels al vertrokken.”

Nieuwste Story

Het is de Story gelukt om het nieuws tot aan de verschijning van het nieuwste nummer onder de pet te houden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending