‘André Hazes was verliefd op mijn vrouw’
Connect with us

Celeberties

‘André Hazes was verliefd op mijn vrouw’

Omdat André Hazes geen vader meer heeft, kan hij voor advies terecht bij een neef van moeder Rachel, Andy Han. Die zorgde er persoonlijk voor dat de zanger terugkeerde bij zijn grote liefde Monique Westenberg. Andy vertelt aan Story wat hij allemaal meemaakte met André.

Met André sprak Andy veel over de breuk met Monique en zijn tijdelijke geluk met Bridget. ‘Als je een zoon van die leeftijd hebt gehad, herken je veel dingen,’ zegt Andy. ‘Als je een vrouw en kind thuis hebt, probeer je iemand toch richting die kant te bewegen. Ik heb André niet gezegd wat hij moet doen, maar heb hem wel inzichten verschaft. Als je onder invloed bent, maak je verkeerde keuzes. Dat heeft iedereen. Als je op een gegeven moment dronken bent, is het lang leve de lol. Nooit meer naar huis. En als je dan niet lekker in je vel zit en je hebt thuis een vrouw die je tot rust probeert te laten komen, wordt dat vaak als gezeur gezien. Onder invloed is het gras bij de buren altijd groener.’

‘Drank en gekkigheid’

Intussen weet André wel beter en is hij weer dolgelukkig met Monique. Toen André in 2014 verliefd op haar werd, leverde het leeftijdsverschil van zestien jaar commotie op. In het bijzonder bij André’s moeder Rachel, die mede om die reden nooit een band opbouwde met haar schoondochter. Voor Andy was het geen probleem dat André een oudere vrouw in de familie introduceerde. ‘André was vroeger als dertienjarig mannetje al verliefd op mijn vrouw Dex,’ vertelt Andy met een glimlach. ‘Ja, hij wist al vroeg dat hij op oudere vrouwen viel. Als je op vakantie gaat, pas ik wel op je meisje, zei hij me. Ik val op oudere vrouwen, Andy! Voor mij was het dan ook geen verrassing dat hij met een oudere vrouw thuiskwam.’ Dat André nu een ander persoon is dan voor hij Monique voor Bridget inruilde, komt niet alleen door de goede gesprekken met Andy.

Celeberties

Zien: Nikkie Plessen presenteert het kleinste topje dat je ooit gezien hebt!

In 1998 debuteerde Nikkie Plessen op de televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen. Vanaf 2000 verscheen ze in Goede tijden, slechte tijden en vertolkte zij een semi-gastrol van drie maanden, als Nikki.

Verder was ze te zien in de series Wet en Waan, Costa! en I.C. in gastrollen. Sinds april 2020 is de blondine als investeerder onderdeel van de jury in het televisieprogramma Dragons’ Den.

Haar vermogen is geschat op zo’n 30 miljoen euro. Hiermee staat ze op plek 28 van de rijkste BN’ers onder de 40 jaar.

De 25-jarige Martin Garrix is overigens koploper in deze lijst met een geschat vermogen van maar liefst 45 miljoen euro.

Nikkie Plessen gaat voor luchtig deze zomer!

Maar even terug naar onze vermogende modeontwerpster en voormalig TMF-vj. In de comments zien we dat het al aardig veel mensen opvalt dat haar topje wel érg klein is.

Ze maakt vandaag bekend dat haar nieuwe collectie in de verkoop gaat. We zijn erg benieuwd wat je moet betalen voor zo’n klein lapje stof:

Doorgaan met lezen

Celeberties

FOTO: Dit is de nieuwe bedpartner van André Hazes!

André Hazes is alweer een tijdje weg bij Bridget Maasland. Hij heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar we weten allemaal dat de zanger behoorlijk aandacht krijgt van andere vrouwen. De verleiding zal dus behoorlijk groot zijn voor de 26-jarige zanger.

Gelukkig kunnen we alles volgen wat betreft het privéleven van de zanger via zijn social media en die van zijn vriendin. En wanneer we iets daar niet kunnen vinden weet Story het wel tot de bodem uit te zoeken. Maar dit keer plaatst hij gewoon zelf de foto op zijn Instagram!

Heeft André Hazes Monique alweer ingeruild?

En wie zien we daar liggen? Juist, niet Monique. De zanger grapt nog bij de foto dat het de leukste foto is die ze hebben van hem en zijn vriendin:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Martien Meiland ontmaskerd door zijn ex: ‘Boek staat vol LEUGENS’

Met de lancering van Martien’s biografie wordt een ware put van geruchten en onthullingen geopend. De Meilandjes strooien met sneren, maar kunnen ook op flink wat tegengas rekenen. De eerste gegadigde: Martien’s ex, die onthult dat de biografie vol staat met leugens.

Ex

Het was lang gissen naar de mysterieuze exen van Martien. Wat had hij uitgespookt in de periode dat hij niet meer bij Erica en zijn dochters woonde? De remedie tegen het mysterie bleek simpel: breng een boek uit vol beschuldigingen en de mensen uit je verleden komen met een noodvaart boven water.

Het salvo wordt geopend door Martien’s ex, Daan de Mooij, met wie Martien in juli 2016 een relatie kreeg. Deze kwam na een jaar weer ten einde.

‘Hij gaat er ziek van worden’

In Martien’s biografie is te lezen wat een ware hartenbreker hij geweest is. Zijn relatie met Daan kwam volgens Martien al snel ten einde, door een gebrek aan interesse vanuit Martien’s kant.

Hij schrijft dat hij het niet durfde uit te maken, omdat hij bang zou zijn dat Daan het verdriet niet aan kon.

,,Maar na een maand of zes dacht ik toch: nee, Daan is niet mijn type, ik moet hier vanaf. Maar hij was zo weg van mij dat ik dacht: die gaat er helemaal ziek van worden. Dus ik durfde niet te stoppen.”

Volgens Martien was er geen sprake van een seksuele relatie tussen de twee. Hij blikt er zelfs walgend op terug. ,,In dat nest, gadverdamme.”

Leugens

Dit schiet bij Daan totaal in het verkeerde keelgat. Aan Story onthult de ondernemer dat er niets klopt van Martien’s ‘casanova’ gedrag.

Volgens Daan was híj degene die een punt achter de relatie zette. ,,Dat Martien het heeft uitgemaakt, klopt echter niet . En dat ik kapot zou zijn van verdriet, ook niet. Ik ben degene die onze relatie heeft verbroken.”

Ook laat Daan weten dat Martien ‘dat nest’ tijdens hun relatie helemaal niet zo vervelend vond. ,,En wij zouden in het jaar dat we samen waren geen seks hebben gehad? Wat een belachelijke opmerking.”

 

Doorgaan met lezen

Trending