André Hazes weer herenigd met Monique Westenberg
Connect with us

Celeberties

André Hazes weer herenigd met Monique Westenberg

André Hazes’ gebeden zijn gehoord. De 27-jarige zanger is vandaag weer herenigd met zijn zoontje, iets wat hij gisteren hoogstwaarschijnlijk nog niet had durven dromen. Op zijn Instagram Stories is te zien hoe hij met het mannetje aan het kleien is en ze de grootste lol hebben om het nabootsen van ‘hun eigen piemel’.

Gisteren sprak Hazes nog over het onzekere weerzien met zijn zoontje. Volgens de zanger was Monique niet in de stemming om hem te zien of te spreken en daardoor kon hij zijn eigen zoontje ook niet zien. ,,Het is wel logisch, maar ik hoop dat het niet te lang duurt, want ik wil graag mijn zoon zien”, vertelde hij in RTL Boulevard.

Vandaag blijken de verhoudingen tussen hem en Monique toch iets te zijn verbeterd, want op Hazes’ Instagram Stories is te zien dat hij met zijn zoon en nog een onbekend persoon aan het kleien is. ,,We gaan een piemel maken, een kleipiemel. Je moet je eigen piemel kleien”, roept de andere man in het videootje. Als de kleine Dré vervolgens een minuscuul stukje klei op tafel legt en zegt ‘dit is mijn piemel’, schiet Hazes in de lach. ,,Kijk dan”, giert hij in het filmpje.

Eergisteren werd bekend dat Hazes en Westenberg met elkaar hebben gebroken. Volgens Hazes bleken de verwachtingen naar elkaar toe over de wijze waarop ze hun levens willen inrichten te verschillend. Vlak nadat het nieuws naar buiten kwam, kwam de zanger zelf met een statement waarin hij vertelde steun te krijgen van influencer Sarah van Soelen. Er is volgens Hazes geen sprake van een relatie met de brunette, hoewel hij niet uitsluit dat de vriendschap met Sarah uitgroeit tot meer.

Celeberties

‘Anouk moet weg bij The Voice of Holland’ |

Anouk moet haar conclusies trekken en als coach vertrekken bij The voice of Holland. Dit vindt AD-columniste Angela de Jong…
In de nieuwe AD Media Podcast bespreekt Angela de Voice-rel van afgelopen vrijdag. Anouk noemde Nederland een ‘kutland’ en was woedend, nadat de stikzenuwachtige Jasper onverwacht naar de volgende ronde werd gestemd. Angela begrijpt die razernij niet. “Ze weet waar ze voor tekent.

En om dan weer over dat ‘kutvolk’ en ‘Nederland weet niet waar ze voor stemmen’ te beginnen… Daar heb ik enigszins moeite mee.” ‘Dit is niet mijn wedstrijd’ “Ik denk: ja, je zet je handtekening onder een wedstrijd waarbij de kijker de laatste stem heeft…” vervolgt Angela. “Dan kun je iedere keer amok blijven maken, maar dan moet je op een gegeven moment gewoon zeggen: jongens sorry, dit is niet mijn wedstrijd.”

Angela denkt niet dat het een trucje van Anouk is, maar vindt dat ze moet stoppen met zeuren. “Ze hebben een bepaald verdienmodel bij het programma, mensen sms’en, daardoor wil de zender het ook heel graag hebben. Anouk zit er ook om een bepaalde reden, omdat het gewoon lekker verdient. Ze zit er niet om talent te ontdekken, want sorry, dat blijft al jaren weg.”

Ook Anouk weg?
Angela vindt dat als Anouk het nou echt zo erg blijft vinden, ze gewoon maar moet gaan. “Het is een soort spagaat die ik als kijker wel voel. Natuurlijk heb je kritiek op de opzet, maar doe dan boter bij de vis en dan moet je ook gewoon concluderen dat dit niet jouw programma is.”
Ook Ali B hoeft van Angela niet meer terug te komen als coach in het populaire programma. “Dat wordt onderhand wel tijd ja, na zoveel seizoenen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Huwelijk Willem-Alexander en Máxima in zwaar weer’ |

Het is geen geheim dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima een moeilijk jaar achter de rug hebben. De gevolgen daarvan zijn groter dan gedacht. De aanval op hun huwelijksgeluk lijkt geopend en dat laat sporen na.

Volgend jaar viert het koningspaar hun 20-jarig jubileum. De Duitse media meent dat er op 2 februari 2022 niet veel reden is om te vieren. Volgens hen verkeert het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima in zwaar weer.

Kille sfeer

De Duitsers menen dat er een haar in de boter zit en dat heeft alles te maken met de pijnlijke situaties van het voorbije jaar. De druk op het echtpaar was nooit groter. Tijdens het staatsbezoek in Indonesië merkten de meegereisde journalisten al dat de sfeer tussen het koningspaar heel kil was. Dat zou het startschot zijn van een moeilijk jaar.

Op reis tijdens volle coronacrisis

De bom barstte pas helemaal naar aanleiding van een kiekje van het koningspaar in een restaurant op het Griekse eiland Milos. Nederland kreunde toen onder de coronacrisis met beperkende maatregelen en het vorstenpaar vond het een goed idee om vakantie te vieren. De verontwaardiging in Nederland was groot, maar dat was nog maar het begin.

Hoewel premier Rutte dringend gevraagd had om niet naar het buitenland te reizen, namen Willem-Alexander en Máxima het regeringsvliegtuig naar Griekenland.

Willem-Alexander besloot om terug te keren naar Nederland, maar merkte wel fijntjes op dat hij de coronaregels officieel niet geschonden had. Griekenland stond toen op ‘code geel’. Ook het feit dat de prinsessen nog enkele dagen langer bleven, zorgde in Nederland alleen nog maar voor meer verontwaardiging.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato open over heftige periode: ‘Ik dacht aan zelfmoord’

Een zichtbaar geëmotioneerde Marco vertelde in ‘Linda’s Wintermaand’ eenmalig zijn verhaal over de breuk met Leontine en zijn affaire met Iris Hond. ,,Ik kon niet meer. Ik haatte mezelf”, aldus de 54-jarige zanger over de afgelopen periode.

‘Je gaat ergens energie vandaan halen’
Al jaren geleden, na het faillissement, ging de situatie volgens Marco achteruit. ,,Je gaat ergens energie vandaan halen waar het niet zit.” Marco en Leontine gingen beiden anders met het faillissement om. ,,Iedereen die 24 jaar huwelijk heeft, weet dat je soms even elkaars taal niet meer spreekt”, aldus Marco. Waarna een kortstondige affaire met Iris Hond ontstond.

‘Misschien stap ik er wel uit’
De affaire is een gebeurtenis die Marco niet bij zichzelf vindt passen. ,,Ik heb met mezelf de afspraak gemaakt; dit wil ik niet meer, omdat ik er zelf aan kapot gegaan ben.” Jaren na de affaire kwam het verhaal uit en belandde Marco in een heftige periode. ,,Ik kon niet meer”, maakte de zanger duidelijk. ,,Misschien stap ik er wel uit”, was een gedachte. ,,Dit heb ik serieus overwogen. Serieus. Zo ver was ik.”

Grote liefde
,,We zijn gescheiden op papier, maar dat ben ik in mijn hart nog niet”, maakt Marco duidelijk. Na 24 jaar huwelijk is de zanger nog altijd verliefd te zijn op Leontine.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending