André Hazes zet zijn moeder voor schut op podium
Connect with us

BNers

André Hazes zet zijn moeder voor schut op podium

Het is geen geheim dat de relatie tussen André Hazes en zijn moeder al lange tijd gespannen is. Maar om je moeder publiekelijk te beledigen tijdens een optreden, gaat voor velen te ver. En dat is precies wat André heeft gedaan.


Controverse bij Breda Live

Enkele dagen geleden trad André Hazes, die recentelijk zijn haar blond heeft geverfd, op tijdens Breda Live. Tijdens zijn optreden vroeg hij het publiek om ‘gekke woorden’ te scanderen. Dit verzoek leidde tot een ongemakkelijke situatie toen iemand uit het publiek het woord ‘hoer’ riep. André reageerde met de woorden: “Wat zeg je over mijn moeder?”

Poging tot Rectificatie

Deze opmerking was ongepast en Hazes besefte al snel dat hij een grens had overschreden. Hij probeerde de situatie te redden door te zeggen: “Geintje, ik mag dat zeggen. Die was voor mij zelfs heftig.” Ondanks deze poging tot rectificatie, veroorzaakte wat hij daarna deed nog meer ophef.

De Publieke Roep

Enkele minuten later besloot André om samen met het hele publiek herhaaldelijk het woord ‘hoer’ te roepen. Deze actie werd door velen als schokkend ervaren en leidde tot veel verontwaardiging. Beelden van dit incident verspreidden zich snel en veroorzaakten een storm van reacties.

Publieke Reacties

De reacties op deze gebeurtenis waren niet mild. Veel mensen uitten hun afschuw over de acties van André Hazes. Velen vonden het respectloos en onacceptabel om dergelijke uitspraken te doen, zeker over zijn eigen moeder, en dat ook nog eens voor een groot publiek. De meningen op sociale media waren unaniem negatief, waarbij velen hun ongenoegen uitten over zijn gedrag.

De Spanningen binnen de Familie Hazes

De gespannen relatie tussen André Hazes en zijn moeder is al langer onderwerp van gesprek. De ruzies en conflicten binnen de familie Hazes zijn meerdere keren in de media belicht. Dit incident heeft de toch al fragiele relatie verder onder druk gezet. Het is duidelijk dat er diepgewortelde problemen zijn, maar velen vinden dat dergelijke kwesties niet op deze manier in het openbaar moeten worden uitgespeeld.


Professionele Repercussies

Dit incident kan ook gevolgen hebben voor de professionele carrière van André Hazes. Artiesten worden vaak beoordeeld op hun gedrag, zowel op als buiten het podium. Respectloos gedrag, vooral tegenover familieleden, kan afbreuk doen aan zijn imago en reputatie. Sponsors en organisatoren van evenementen kunnen terughoudender worden in hun samenwerking met hem, uit angst voor negatieve publiciteit.

Publieke Verontschuldigingen

Na de storm van kritiek die hij ontving, besloot André Hazes om publiekelijk zijn excuses aan te bieden. In een verklaring gaf hij aan dat het een misplaatste grap was en dat hij nooit de bedoeling had om zijn moeder of iemand anders te beledigen. Hij vroeg om begrip en vergeving, en benadrukte dat hij lering trekt uit deze ervaring.

De Weg naar Herstel

Het is nu aan André Hazes om zijn gedrag te verbeteren en te laten zien dat hij zijn lessen heeft geleerd. Dit incident kan dienen als een wake-up call, niet alleen voor hem, maar ook voor anderen in de publieke schijnwerpers. Het is belangrijk om bewust te zijn van de impact van woorden en daden, vooral als publieke figuur.

Verzoening met Zijn Moeder

Het is te hopen dat dit incident uiteindelijk kan leiden tot een verzoening tussen André en zijn moeder. Familierelaties zijn complex en vaak beladen met emoties, maar met de juiste inzet en communicatie is herstel mogelijk. André zou stappen kunnen ondernemen om de banden met zijn moeder te herstellen en te werken aan een betere relatie.

Lessen voor de Toekomst

Dit incident biedt ook bredere lessen voor het publiek en andere artiesten. Het toont aan hoe snel een grap verkeerd kan vallen en hoe belangrijk het is om respectvol te blijven, zelfs in situaties waarin men zich onder druk voelt om te entertainen. Het benadrukt ook de noodzaak om persoonlijke problemen privé te houden en niet ten koste van anderen te gaan.

Conclusie

De controverse rondom André Hazes tijdens Breda Live heeft veel stof doen opwaaien. Zijn ongepaste opmerkingen over zijn moeder en de daaropvolgende publieke reactie hebben geleid tot brede verontwaardiging en kritiek. Hoewel André heeft geprobeerd de situatie te verlichten met een verontschuldiging, is de schade aangericht.

Het is nu aan hem om zijn gedrag te veranderen en te laten zien dat hij zijn fouten erkent en ervan leert. De hoop is dat hij zijn relatie met zijn moeder kan herstellen en dat hij in de toekomst meer bedachtzaam zal zijn over zijn woorden en daden. Dit incident dient als een herinnering aan de kracht van woorden en het belang van respect in alle vormen van communicatie.


BNers

Nog een BN’er vertelt over heftige aanvaring met Ali B

Ali B kreeg deze week te horen dat hij twee jaar de bak in moet. De rapper heeft aangegeven tegen iedere straf in beroep te gaan, omdat hij blijft volhouden onschuldig te zijn.


Harry Vermeegen deelt zijn ervaring met Ali B

Harry Vermeegen, journalist en programmamaker, haakte in op het nieuws rondom Ali B en vertelde op zijn YouTube-kanaal over een incident dat hij in 2010 met de rapper had.

“Ik ga jullie een verhaaltje vertellen over een ervaring van mij met Ali B. Het was in 2010, tijdens het WK. Iemand bij SBS, waar ik toen een programma voor maakte, stelde voor om een WK-hit op te nemen met Ali B. Ik had daar eigenlijk geen zin in en verkoos zanger Jannes. Dat is uiteindelijk ook gebeurd.”

‘Hatelijk en vervelend’

Harry vervolgt zijn verhaal: “Nou, ik dus op naar Almere. Ali B begon vriendelijk. ‘Respect, respect’. Toen we gingen opnemen, gaf ik aan wat er volgens mij moest gebeuren in Harry van Oranje. Dus ik zei: ‘Ali, als jij nou vanaf daar komt aanlopen, zeg ik dit en dat’. Ali had een groep vrienden bij zich, keek hen aan en zei: ‘Horen jullie dat? Hij gaat mij vertellen wat ik moet doen en zeggen!’ Die gasten lachten allemaal mee. Ali werd toen hatelijk en vervelend. Echt, daar lusten de honden geen brood van!”


Harry vertelt verder: “Ik weet dus uit eerste hand hoe erg hij in zichzelf is gaan geloven. En wat voor ego hij heeft. Het was zó erg! Ik weet niet meer precies wat hij allemaal zei, maar het was niet te harden. Toen de cameraploeg de auto instapte, zeiden ze: ‘Wat jij ook gaat doen Harry, wij draaien niet meer met die Ali B’. Maar ik had voor mezelf ook al besloten dat ik hier niet mee door wilde gaan. Dat liet ik toen ook weten aan SBS: ‘Niks geen Harry v. Ali B, de groeten, hier gaan we mee stoppen’.”

Veroordeling van Ali B

Vrijdag werd Ali B bij de rechtbank in Haarlem veroordeeld tot twee jaar in de bak voor een verkr*chting en een poging daartoe. Dit laatste incident betrof zangeres Ellen ten Damme tijdens de opnames van het tv-programma Ali B en de Muziekkaravaan in Marokko.

AVROTROS liet na de uitspraak weten de moed van Ellen te prijzen voor het naar voren stappen met haar verhaal. Ook meldden ze preventieve maatregelen te hebben getroffen zodat ‘dit nooit meer kan en zal gebeuren’. Maandag werd bekend dat de AVROTROS alle programma’s met Ali B offline heeft gehaald.

De onthulling van Harry Vermeegen over zijn negatieve ervaring met Ali B werpt nieuw licht op de al bestaande controverse rondom de rapper.

Terwijl Ali B zijn onschuld blijft volhouden en in beroep gaat tegen de opgelegde straf, blijven er steeds meer verhalen naar voren komen die zijn imago verder beschadigen.

De uitspraak van de rechtbank en de acties van AVROTROS onderstrepen het belang van verantwoordelijkheid en veiligheid binnen de entertainmentindustrie.


Doorgaan met lezen

BNers

Jet de Nijs deelt hartverscheurend nieuws over Rob de Nijs (81)

Een jaar geleden hing het leven van Rob de Nijs (81) nog aan een zijden draadje, inmiddels is zijn gezondheid redelijk stabiel. De voormalig zanger woont weer thuis bij zijn vrouw Jet (55) en zoon Julius en geniet van zijn gezin. Toch moet zijn vrouw Jet toegeven dat ze elke ochtend angstig is dat haar man is overleden. In ‘De Telegraaf’ vertelt ze over haar confronterende ochtendritueel.


“Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar”


De angst na zijn ziekenhuisopname is er nog steeds. “Voor hetgeen waarvan je weet dat het komen gaat”, zo legt Jet uit. “Elke ochtend als ik wakker word, moet ik naast me kijken of hij nog leeft. Of die borstkas nog op en neer gaat.” Soms checkt ze het meerdere keren per dag. “Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar. Na een paar stappen zie ik hem ademen, maar dat is wel heel confronterend. Maar hij ademt nog!”

Gezondheid Rob de Nijs is stabiel: ‘Had ik niet durven hopen’

Hoewel zijn gezondheid nu al een tijdje stabiel is, heeft Rob zijn leven moeten aanpassen. Een boekje lezen, iets wat hij altijd graag deed, lukt hem niet meer. Rob haalt nog wel veel plezier uit het kijken van documentaires, zo vertelt Jet. “Hij kijkt elke dag wel een paar documentaires. En zo zijn we, na het drama van april vorig jaar, toch weer een jaar verder. Hij hangt zo aan het bestaan.” Volgens Jet komt dit vooral door hun zoon Julius die ‘elke ochtend zijn armpjes om hem heen slaat’.

Jet is dankbaar dat het naar omstandigheden goed gaat met Rob. “Dat had een jaar geleden niemand durven denken. Hij is nu redelijk stabiel en verheugt zich op de musical over zijn leven, die nu zo enthousiast wordt ontvangen. En als de wonderen nóg niet op zijn, dan gaat hij ‘m volgend jaar misschien zelf ook nog zien. Dat zou toch wat zijn?”


Doorgaan met lezen

BNers

Actrice Wieteke van Dort (81) overleden

Een verdrietig bericht. Weekblad Privé heeft zojuist naar buiten gebracht dat actrice Wieteke van Dort (81) is overleden. De zangeres kreeg twee maanden te horen dat ze ongeneeslijk ziek was. Eerder deze week is haar echtgenoot ook overleden.

Wieteke van Dort overleden

De familie van Van Dort schrijft in een verklaring dat Wieteke gisteren is overleden. Dat is gebeurd in Den Haag, waar de actrice, zangeres en schrijfster woonde.
In mei van dit jaar liet de secretaresse van Van Dort weten dat Wieteke haar werkzaamheden haar neergelegd als gevolg van haar ziekte. ”Ze wil de komende tijd in rust doorbrengen met haar familie en vrienden”, zo luidde de verklaring.
Aan De Telegraaf liet de secretaresse ook weten dat dat eten al een tijdje niet meer goed ging. Ook kon ze niet meer goed praten.
Nadat er een scan was gemaakt, werd duidelijk dat ze kanker had. ”Er werden tumoren in haar lever gevonden met uitzaaiingen naar haar longen en hersenen.”

Man overleden

Eerder deze week overleed de echtgenoot van Wieteke. Theo Moody. Hij had last van zijn darmen, maar besloot zich niet meer te laten helpen.
Vorige week maandag is Theo Moody tegen een uur of zeven vredig ingeslapen, in het bijzijn van Wieteke en de kinderen. Theo en Wieteke waren in totaal 54 jaar getrouwd.
Langs deze weg wensen we de nabestaanden veel sterkte met deze twee zware verliezen binnen een week tijd. We vragen jou een reactie achter te laten als steun (L).
Doorgaan met lezen

Trending