‘André Hazes zijn nieuwe liefje nu al zwanger van hem’
Connect with us

Celeberties

‘André Hazes zijn nieuwe liefje nu al zwanger van hem’

Het nieuws uit het land van de BN’ers was weer heerlijk sappig deze week. Marco Borsato deed een interview met Linda de Mol, waarin hij openlijk zijn excuses aanbood voor zijn buitensporige gedrag in zijn huwelijk. Maar misschien nog het meest opmerkelijke nieuws was dat André Hazes Junior opnieuw weg is bij zijn vrouw Monique.

André Hazes
De jonge zanger lijkt een jongedame van 25 aan de haak te hebben geslagen. De dame in kwestie gaat onder de naam Sarah van Soelen. Na het grote drama tussen Bridget Maasland en de moeder van zijn kind vorig jaar leeft iedereen natuurlijk mee met Monique. En laat ons nou net degene zijn die van deze heerlijke roddels houden. Wij zijn op onderzoek uit gegaan en hebben wat sappige feitjes voor je verzameld!

Roddelwebsite ‘Ditjes en Datjes’ laat weten over de vermeende zwangerschaps geruchten. Het schijnt dat de twee al met elkaar sliepen op het moment dat de volkszanger zijn huwelijksaanzoek aan het plannen was. Of dit waar is laten we in het midden. Wat wel opvallend is, is dat André de behoefte lijkt te hebben zijn hele leven met de wereld te moeten delen.

Geruchten of waarheid?
Maar een foto van de schone blondine wekt veel vragen op. Ze poseert met een alcoholvrij drankje en de hashtag ‘#baby’ wordt gebruikt. Onze roddelpers kennende ging dit verhaal als een lopend vuurtje over het internet. Zelf heeft hij aangegeven dat dit niet het geval was en dat het bed nooit gedeeld is: “We hebben nog nooit wat gedaan, dus ik zou niet weten hoe dat zou moeten gebeuren..”

Nog een leuk gerucht is dat André al samenwoont met de 25-jarige Sarah. Maar dat is nog niet alles. Ook zou hij een geheime telefoon hebben waar Monique niks vanaf weten.

Celeberties

‘Verschrikkelijk wat Marco Borsato is overkomen, 11 jaar je vrouw moeten bedriegen met een bataljon vrouwen’

Angela de Jong, die vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv schrijft haalt vandaag in haar krant naar Marco Borsato die bij Linda de Mol zijn hart uitstortte over zijn scheiding met Leontine. Het is natuurlijk ook verschrikkelijk wat hem is overkomen. Ruim tien jaar lang Leontine, de moeder van zijn drie kinderen op wie hij al 24 jaar stapelverliefd is, moeten bedriegen met een bataljon vrouwen. En dat het vreemdgaan dan in 2020 geheel tegen je zin aan het licht komt en in een klap je zorgvuldig gecreëerde imago van liefhebbende familieman aan gruzelementen slaat.

De Jong vervolgt met: Dát was natuurlijk nooit de bedoeling. Dan ben je echt heel, heel zielig. Ik huilde thuis nog eerder dan Marco bij Linda. Hij deed er vijf minuten over, ik slechts drie. Zó zielig vond ik het voor hem.”

Ook interviewster Linda de Mol krijgt van Angela een veeg uit de pan. “Linda de Mol heeft zich geweldig van haar taak gekweten en precies nul kritische vragen gesteld. Marco kreeg alle ruimte om met zijn bekende tegeltjeswijsheden te strooien, die nergens op slaan maar desalniettemin hartstikke leuk klinken. De belangrijkste les was toch wel dat het afgelopen jaar heel zwaar voor hém was. En dat liegen over vreemdgaan aan een mens vreet, joh. Dat gaat hij zichzelf dus never nooit meer aandoen. Hij wilde daarna ook best details geven over zijn overspel, maar daar sprong Linda net op tijd tussen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jan Dulles over verlies dochter: ‘Het gebeurde zo’

Een emotioneel gesprek bij Humberto gisteravond. 3J’s zanger Jan Dulles was daar te gast om te praten over het nieuwe nummer van de band, dat zij schreven voor zijn overleden dochtertje. Donna overleed toen zij nog maar drie maanden oud was…

Bij Humberto aan tafel deelt Jan heftige details over het verlies van zijn dochtertje. Het babytje van Jan en zijn vrouw overleed plotseling. Een beladen gesprek, waar veel kijkers met een brok in hun keel naar zaten te kijken.

Scheurtje
De zanger deelt de oorzaak van het overleden van zijn baby. ,,Donna had een scheurtje in haar middenrif. Dat wisten wij niet”, vertelt Jan terwijl hij de tranen wegslikt. ,,Dat is nooit gezien op de echo’s. Dat moet dan een erg klein scheurtje zijn geweest die is gegroeid naarmate zij zelf groeide. Van het een op het andere moment, ik heb zelf het idee dat het in één dag gebeurd is, is haar maag door het scheurtje heen naar boven gekropen.”

Na haar overlijden werd de kleine Donna direct onderzocht in het ziekenhuis. Daarna volgde al gauw de heftige uitslag: haar organen waren verschoven in haar lichaam. ,,De long die er had moeten zitten, deed niks meer. (…) Het moet in één nacht gebeurd zijn. Ze heeft nooit iets aangegeven. Ze was een kerngezonde baby, zo zag ze eruit. Ze lachte alleen maar.”

Foto’s
Jan en zijn vrouw kunnen het nog niet opbrengen om naar foto’s van hun overleden dochtertje te kijken. Hij vertelt aan Humberto dat dit nog te pijnlijk is. ,,We kijken zelf geen foto’s. Dat doet zoveel pijn. Hoe mooier de foto, hoe erger het is.” Ook hebben Jan en zijn vrouw een zoontje: James, geboren in november 2018. ,,Voor hem gaan we door.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Anouk moet weg bij The Voice of Holland’ |

Anouk moet haar conclusies trekken en als coach vertrekken bij The voice of Holland. Dit vindt AD-columniste Angela de Jong…
In de nieuwe AD Media Podcast bespreekt Angela de Voice-rel van afgelopen vrijdag. Anouk noemde Nederland een ‘kutland’ en was woedend, nadat de stikzenuwachtige Jasper onverwacht naar de volgende ronde werd gestemd. Angela begrijpt die razernij niet. “Ze weet waar ze voor tekent.

En om dan weer over dat ‘kutvolk’ en ‘Nederland weet niet waar ze voor stemmen’ te beginnen… Daar heb ik enigszins moeite mee.” ‘Dit is niet mijn wedstrijd’ “Ik denk: ja, je zet je handtekening onder een wedstrijd waarbij de kijker de laatste stem heeft…” vervolgt Angela. “Dan kun je iedere keer amok blijven maken, maar dan moet je op een gegeven moment gewoon zeggen: jongens sorry, dit is niet mijn wedstrijd.”

Angela denkt niet dat het een trucje van Anouk is, maar vindt dat ze moet stoppen met zeuren. “Ze hebben een bepaald verdienmodel bij het programma, mensen sms’en, daardoor wil de zender het ook heel graag hebben. Anouk zit er ook om een bepaalde reden, omdat het gewoon lekker verdient. Ze zit er niet om talent te ontdekken, want sorry, dat blijft al jaren weg.”

Ook Anouk weg?
Angela vindt dat als Anouk het nou echt zo erg blijft vinden, ze gewoon maar moet gaan. “Het is een soort spagaat die ik als kijker wel voel. Natuurlijk heb je kritiek op de opzet, maar doe dan boter bij de vis en dan moet je ook gewoon concluderen dat dit niet jouw programma is.”
Ook Ali B hoeft van Angela niet meer terug te komen als coach in het populaire programma. “Dat wordt onderhand wel tijd ja, na zoveel seizoenen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending