André Hazes zoon van een ‘pedofiel’ ?
Connect with us

Celeberties

André Hazes zoon van een ‘pedofiel’ ?

Rachel Hazes heeft op haar vijftiende voor het eerst seks gehad met André Hazes. De toen 34-jarige zanger kwam haar slaapkamer binnen toen ze op zijn zoon Melvin paste. De artiest was toen nog samen met Ellen Wolf. Rachel wilde het wel, maar het overviel haar ook, zei ze gisteravond voor het oog van 694.000 kijkers in de docuserie Kleine jongen.
Rachel en André ontmoetten elkaar voor het eerst toen zij 12 jaar was, vertelde ze. Haar vader Jan van Galen was groot fan van de zanger en ging samen met de kleine Rachel naar een Rotterdams café, waar hij optrad. ,,André ging toen Een beetje verliefd zingen en toen haalde hij mij naar voren. Hij wilde dat samen met mij zingen. Eigenlijk heel apart, want je weet amper met twaalf jaar wat je zingt.’’

Toen ze net 15 jaar was, werd ze een tijdje oppas bij André en Ellen thuis. Het was al langer bekend dat de twee toen gevoelens voor elkaar kregen, maar niet dat ze toen ook het bed deelden. ,,Daar gebeurden wel een paar dingen die eigenlijk niet door de beugel konden’’, aldus Rachel gisteravond.

,,Ellen was niet huis, ik was naar bed gegaan. En toen kwam André op een gegeven moment bij mij in de slaapkamer. Toen is er wel wat gebeurd, zeg maar. Toen hebben we ook wel echt seks gehad de eerste keer. André was ook wel mijn eerste vriendje waar ik de liefde mee bedreven heb.’’
Zelf had ze op dat moment helemaal nog niet aan een seksuele relatie met het idool van haar vader gedacht. ,,Natuurlijk, we hebben het samen gedaan, maar het overviel mij wel. Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij, dus het is me echt overkomen.’’

Liefdesverklaring

Volgens Rachel wilde André wel graag meer. ,,Op een gegeven moment ging André mij bellen, dat was een beetje een soort liefdesverklaring. En toen bleek Ellen mee te luisteren. (…) Dus dat was geen fijne situatie. Zij dacht natuurlijk: hij heeft een ander, maar ze had nooit verwacht dat ik dat was. Toen heb ik er echt wel voor gekozen om even uit beeld te gaan bij André.’’

Vijf jaar later zagen ze elkaar weer toen André een concert gaf in Rotterdam. ,,Bij de eerste zin wees hij naar mij, met andere woorden, leuk dat je er bent. Hij gaf zijn telefoonnummer en zei: bel me eens. Dus dat hebben we gedaan.’’ Uiteindelijk kregen de twee dus alsnog een relatie.

Aanvallen

André Hazes junior liet zich vorig jaar nog kritisch uit over het leeftijdsverschil tussen zijn ouders. ,,Wat ik misschien nog het allerergste van het verhaal vind, zijn toch wel mijn opa en oma, dus de ouders van mijn moeder’’, zei hij in het Vlaamse programma Het huis. ,,Als ik een dochter zou hebben en die is twaalf of veertien, en die zou thuiskomen met een man van negentien jaar ouder… Ja, dan kun je wel André Hazes zijn, maar dat gaat er bij mij niet in.’’

De zanger, die zelf relaties had met de zestien jaar oudere Monique Westenberg en de twintig jaar oudere Bridget Maasland, vervolgde: ,,Als ik het nu zou zien op straat, dan val ik die man aan. Maar omdat het mijn ouders zijn, voelt het heel anders. (…) Ik heb als kind nooit beseft dat het verschil nou echt zo groot was.’’

Bron: AD

Celeberties

ZIEN: ‘Dit filmpje bewijst dat Juultje Tieleman en Don de Jong een relatie hebben’

Juultje Tieleman en Gio Latooy vormden natuurlijk langere tijd een van de meest populaire koppels in YouTube-land. Dat is nu niet meer zo, want tegenwoordig is Gio samen met niemand minder dan Jade van Vliet. En Juultje? Die trekt de laatste tijd wel heel veel op met Don de Jong.

Vorig jaar werd er nog een tijdje gespeculeerd dat Juultje een relatie met Rijk Hofman zou hebben, maar dit bleek niet waar te zijn. Daarna bleef het lang stil in het liefdesleven van de influencer, tot nu.

Juultje en Don zouden de laatste tijd namelijk wel heel veel met elkaar omgaan. Er wordt zelfs door fans gespeculeerd dat er meer speelt tussen de twee. Die geruchten zijn nu extra opgelaaid door de beelden die te zien waren op Instagram.

Op de beelden zijn de twee samen te zien met het strategisch gekozen liedje: “I’m still in love with you”. Wat heeft dat te betekenen?

In één van de laatste vlogs van Don zijn de twee ook al samen in de auto te zien en er klinken massaal speculaties over een mogelijke romance tussen de twee in de comments.

Door deze beelden, die te zien waren in de story van DutchPerformante is zijn die speculaties nog weer extra aangewakkerd. Wat denk jij ervan als je de video ziet?

Bekijk hieronder de video waar het over gaat.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Hele bizarre details komen naar buiten over dood vriend Samantha de Jong ‘Barbie’

Dacht je dat jij je leven nog niet helemaal op de rit had? Dan moet je het levensverhaal van Samantha de Jong aka Barbie eens goed bestuderen.

De blonde Scheveningse deed ruim tien jaar geleden mee aan Oh Oh Cherso en sindsdien staat haar leven eigenlijk constant compleet op de kop.

Wat dacht je van meerdere zelfmoordpogingen. Kinderen bij verschillende mannen en nu is haar nieuwste vriendje, Gelmore afgelopen zondag ook nog eens plotseling overleden.

Samantha plaatste de volgende tekst bij een foto van het tweetal: “Hou van jou lieve schat zomaar ineens ben je overleden hoe kan dit lieve schat ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent ik heb je geholpen maar niks hielp de artsen en de politie namen het over en daar lag je schat je zal voor altijd bij me blijven”.

Evert Santegoeds deelde gisteravond de laatste details aan tafel bij Showniews. Als gerucht geeft hij aan dat het waarschijnlijk zou gaan om een overdosis.

Eerst zou Barbie haar vriend Gelmore zelf hebben proberen te reanimeren, vervolgens 112 gebeld en die hebben dat van haar overgenomen

De geruchten die rondgaan:

 

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Topless Maxime Meiland maakt de tongen los

Onlangs verraste Maxime Meiland haar volgers al met een eerste foto van haar babybuikje, maar met haar meest recente kiekje op Instagram weet ze de tongen pas écht los te maken.

Topless foto

Dat Maxime een bloedmooie vrouw is, dat valt niet te ontkennen. Met haar blonde coupe, blauwe ogen en freckles heeft ze een prachtige natural look. De Chateau-ster tilt deze natuurlijke look naar een nieuw niveau door wat skin te laten zien in haar nieuwste kiekje. Tel daar een natuurlijke lichtinval bij op en je hebt een prachtige foto.

Veel kritiek

De blondine laat de foto voor zichzelf spreken en voegt er geen caption aan toe. Haar volgers hebben echter wel het een en ander te zeggen onder het topless kiekje. “Jemig, wat zie je er oud uit zo. Verder mooie foto, alleen dit viel me op”, schrijft iemand. Anderen toveren de comment section om tot een klaagmuur over de Meiland-telg. “Ga je kind maar eens opvoeden in plaats van plaatjes van jezelf plaatsen. Vreselijk kind”, valt er onder de foto te lezen. “Mooi van buiten, slecht van binnen. Jammer”, “Iets liever voor jouw ouders zijn” en “Mooie foto van een kleuter”, klinkt het verder.

Gelukkig zijn er ook genoeg volgers die het voor Maxime opnemen. “Maxime, trek je niks aan van die mensen hoor. Zijn gewoon jaloers”, steekt een volger haar een hart onder de riem. “Ik hoop dat je je niks aantrekt van al dat negatieve commentaar. Wat een gezeur. Ik vind je heel leuk en moet altijd erg lachen om jullie”, schrijft een ander.

Ook zijn er genoeg volgers die Maximes topless foto weten te waarderen. “Beauty”, “Prachtige foto!” en “Mooi lekker topless Maxime”, valt er in de comments te lezen. Ook BN’ers als Anna Nooshin, Fabiola Volkers en Wendy van Dijk reageren dat ze de foto van de Chateau-ster prachtig vinden.

Bron: Grazia

Doorgaan met lezen

Trending