André Hazes zwaar onder invloed: Volgers op Instagram zijn in shock!
Connect with us

Meest bekeken

André Hazes zwaar onder invloed: Volgers op Instagram zijn in shock!

André Hazes heeft zich de laatste jaren behoorlijk uitgesloofd in sportschool en het resultaat van de sessies zijn overduidelijk zichtbaar.

Op Instagram deelt hij een foto van zichzelf in een strak shirtje en zijn boevenarm knapt er nog net niet uit.

Uiteraard komen er op zijn foto veel reacties. “Die moeten niet groter worden”, schrijft zijn tante Els. “Wat een vooruitgang, top zeg” en “Beest” valt er ook te lezen. Moeder Rachel schrijft: “Mijn trots.”

Ook zijn moeder rachel plaatst een reactie bij de foto van haar zoon. “Mijn trots.”

Bas Smit laat ook van zich horen. “Echt m’n droom, dat de mouw van m’n shirtje strak om m’n arm zit”, schrijft hij. Jan Smit grapt: “Met al die armbanden om is elke beweging al een workout!”

Bron: Shownieuws

Celeberties

Terecht? Nederland irriteerde zich massaal aan het té korte rokje van Chantal Janzen

Gisteren was het weer zover: The Voice Of Holland begon weer aan een nieuw seizoen en dit jaar is Chantal Janzen als presentatrice te zien van de wereld populaire show.

In The Voice Of Holland laten mensen zien hoe goed ze kunnen zingen en moeten ze zich laten zien voor vier juryleden die allemaal omgedraaid in een stoel zitten. De juryleden kunnen alleen de stem van diegene horen en als ze iemand goed genoeg vinden kunnen zingen, kunnen ze ervoor kiezen om hun stoel te draaiden zodat die zanger of zangeres in zijn of haar team kan komen.

Chantal Janzen bij The Voice Of Holland
Maar gister lag volgens meerdere mensen vooral op Chantal Janzen want Twitter explodeerde met kritiek. Er waren veel (vrouwelijke) kijkers die enorm veel kritiek hadden over hoe kort het rokje van Chantal wel niet was.

Er werd namelijk een filmpje geplaatst van the voice of holland waarin je Chantal Janzen ziet dansen waarbij ze een doos met zakdoekjes in haar hand heeft.

De (vrouwelijke) kritiek ging als volgt:

“Puber ziet de outfit van Chantal; ‘omg, wat heeft ze aan. Op school lopen daar de slettenbakken in.’”

Er was ook iemand die zei:

“Chantal haar outfit van vanavond is gesponsord door de kinderafdeling van H&M.“.

Waarop een mannelijke fan reageerde:

“Elke vrouw die Chantal slecht gekleed vindt is jaloers. Ziet er goed uit!”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Rachel Hazes is helemaal klaar met haar dochter Roxeanne: ‘Het is choquerend’

Rachel Hazes en haar dochter liggen al ruim anderhalf jaar flink in de clinch met elkaar. Nu vraagt Rachel de hulp van haar dochter bij een andere diepgewortelde vete. Rachel wil dochter Roxeanne naar de rechtszaal halen om te getuigen tegen haar voormalige beste vriendin…

Het wordt steeds meer duidelijk dat de vrouw van wijlen André Hazes met zo’n beetje iedereen in haar omgeving oorlog heeft of heeft gehad. Zo brak de hel vorig jaar los tussen Rachel en haar beste vriendin Marieke van Beek. De twee waren jarenlang onafscheidelijk maar door een knallende ruzie sleepte Rachel haar beste vriendin voor de rechter.

Rechtszaak

De voormalige beste vriendinnen kregen ruzie om geldzaken. Marieke, die jarenlang voor de familie Hazes werkte, huurde een pand dat Rachel ooit had gekocht in Vinkeveen.

De huur van de woning die volgens Marieke lager was dan Rachel beweerde, en een vermeende lening van negenduizend euro resulteerde in een rechtszaak. Rachel verloor de zaak, maar laat het er niet bij zitten…

Handtekening

Rachel gaat zelfs zó ver, dat ze haar dochter erbij betrekt. Alhoewel Roxeanne en zij al ruim anderhalf jaar geen contact met haar hebben, vraagt ze haar te getuigen in de rechtszaak tegen Marieke.

Het gaat om de handtekening van Roxeanne die ook op het huurcontract staat. Destijds was Roxeanne de vertrouwenspersoon van haar moeder, omdat Rachel in 2017 door medische problemen niet in staat was zelf beslissingen te nemen.

Volgens Rachels’ voormalige advocaat zou Roxeanne al schriftelijk verklaard hebben dat het haar handtekening is, en dat het huurcontract daarmee geldig is. Maar Rachdel is strijdlustig en wil haar dochter alsnog naar de rechtszaal halen.

Choquerend

Aan Privé doet de voormalige advocaat van Rachel, Bernard Tomlow, een boekje open over de gekte rondom de rechtszaak.

Hij benoemt het feit dat Marieke Rachel geholpen zou hebben nadat Rachel in 2017 een zelfmoordpoging deed. Volgens hem is zij degene die Rachel vond en ‘bewaakte ze haar erna 24/7’.

,,Als ze haar die bewuste dag niet had gevonden, dan had mevrouw Hazes hier niet meer gezeten”, meent de advocaat. Hij noemt het ‘choquerend’ dat Rachel de hulp van haar dochter probeert in te schakelen. ,,In deze zaak weet ik soms echt niet waar we mee bezig zijn.”

Bron: weekend

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Mannen staan in de rij voor Monique Westenberg na het zien van deze foto’s

Monique Westenberg is opnieuw vrijgezel. André Hazes besloot om een einde te maken aan hun relatie.

De relatiebreuk is voor Monique Westenberg een grote klap. Eind vorig jaar hadden zij en André Hazes zich nog verloofd.

Maar goed, ook voor de 43-jarige blondine gaat het leven verder. Monique trekt zich op haar zoontje Dré waar ze nu alleen voor zorgt.

Al denken we dat Monique snel terug een nieuwe vriend zal hebben. Op haar Instagram staan sexy foto’s van Monique. Mannen zullen ongetwijfeld in rij staan aanschuiven voor Monique want ze ziet er nog altijd heel goed uit!

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Bron: Grazia

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending