Angela de Jong haalt genadeloos uit naar ‘leugenaar’ Wendy van Dijk
Connect with us

WOW

Angela de Jong haalt genadeloos uit naar ‘leugenaar’ Wendy van Dijk

Opiniediva Angela de Jong vindt het nogal ongeloofwaardig dat Wendy van Dijk ‘haar platform wilde uitbouwen’ en daarom van RTL naar Talpa overstapte.

Volgens ‘de schrik van Hilversum’ verhuisde ze gewoon puur voor de centen. Dat schreef Angela in haar recent verschenen jaaroverzicht van het AD. “Jazeker, Wendy stapte over omdat John de Mol haar ‘platform’ tot grote hoogten zou stuwen. Nee joh, tv-sterren maken een lucratieve overstap naar de concurrent heus niet voor het geld”, zegt ze sarcastisch.

Wendy van Dijk aangepakt door Angela de Jong
Het is de zoveelste steek onder water in de richting van Wendy: laatst belandde ze ook al in de beruchte cocaïne-rel met Chantal Janzen (die daar later haar excuses voor aanbood).

Lifestyle

Gewaagd: Dionne Stax trekt plotsklaps haar blouse uit voor de camera!

Een ouwe gouwe! Dionne Stax, misschien wel de mooiste nieuwslezeres die we ooit gehad hebben in Nederland. Dat is natuurlijk een mening, maar de aandacht die ze online krijgt zegt een hoop. En dat helpt natuurlijk om wat meer kijkers te krijgen naar het journaal dat ze presenteerde. Op 23 augustus 2019 presenteerde zij voor het laatst het NOS Journaal.

In oktober 2019 stapte ze over naar de AVROTROS om vanaf januari 2020 het Radio 1-programma Stax&Toine te presenteren samen met Toine van Peperstraten. In oktober 2019 presenteerde Stax samen met Rik van de Westelaken het Gouden Televizier-Ring Gala. Sinds januari 2020 presenteert de blondine het programma DNA Onbekend, nadat Caroline Tensen naar RTL 4 overstapte. Al die journaals worden opgenomen en op YouTube gekwakt. En zo nu en dan, wordt zo’n opname hééél vaak bekeken. En dat is niet voor niets. Het is natuurlijk al een oude, maar toch nog heerlijk om even terug te kijken!

Dionne Stax had last van de hitte

het belooft weer een warm zomer te worden aankomende zomervakantie, net zoals vorig jaar. Dat verwachten de deskundigen. Tijdens de hitte van de afgelopen zomer was het ook op de set van het NOS Journaal niet te doen. Een ventilator en een opblaasbadje was nóg steeds te warm voor de voormalige presentatrice.

Doorgaan met lezen

WOW

HEFTIG: Iedereen maakt zich zorgen om Koningin Máxima

Fans maken zich zorgen om koningin Máxima. Ze vinden dat ze er vermoeid uitziet en ook haar lege agenda valt hen op.

Koningin Máxima was donderdag aanwezig bij de wereldpremière van de dansvoorstelling Frida van het Nationale Ballet in Amsterdam en droeg daar een hippe bordeauxrode pantalon.

Vermoeid

Ondanks haar mooie outfit vond modejournalist Josine Droogendijk dat de koningin er niet zo goed uitzag en twitterde: “Máxima in het nieuw gisteravond. Wat ziet ze er al tijden slecht uit. In de zin van: vermoeid. Of ben ik de enige die zich zorgen maakt?”

Lege agenda

Droogendijk is duidelijk niet de enige, want ze krijgt een hoop reacties van andere fans van het koninklijk huis. “Dat viel me inderdaad ook al op. Ik hoop dat alles oké is met haar. Haar agenda is ook zo leeg, best gek. Voor m’n gevoel zien we haar erg weinig”, schrijft iemand. Volgens een andere fan stonden er in november en december nog redelijk wat activiteiten van de koning en prinses Beatrix op de planning. “Nu staan er helemaal geen activiteiten in de agenda”, schrijft ze. Dat vinden ze opvallend.

Rustig aan

Maar mocht er iets met de koningin zijn, dan is het volgens de meesten maar goed dat ze het nu wat minder druk heeft. “Ze heeft vorig jaar ook wel een erg drukke agenda gehad. Misschien moet ze het inderdaad rustig aan doen nu”, klinkt het.

Doorgaan met lezen

Celeberties

WOW: Leontine Borsato deelt zeer pikante foto op social media!

Waarschijnlijk vond je Marco Borsato al een stumper, maar na het zien van deze foto van zijn ex-vrouw Leontine Borsato vind je dat al helemaal.

Het stel ging dit jaar uit elkaar nadat bleek dat de Italiaanse zanger “wel eens” een scheve schaats reed. Daar snap je toch niets van als je Leontine van nu en vroeger ziet!

Pikante foto’s van Leontine Borsato

De inmiddels ex van Marco plaatste gisteren een throwbackje van een shoot in de Playboy uit 1997. En daar is zeker niets mis mee. “Snap niets van die Marco, dit laat je toch niet lopen!” luidt een reactie onder haar foto. En wij geven deze verliefde volger helemaal gelijk. Check het voor jezelf!

Doorgaan met lezen

Trending