Angela de Jong haalt keihard uit naar André Hazes, Sarah en Rachel : Nederland kotst jullie uit
Connect with us

Meest bekeken

Angela de Jong haalt keihard uit naar André Hazes, Sarah en Rachel : Nederland kotst jullie uit

Angela de Jong is helemaal klaar met de familie Hazes. Na het persmoment van gisteren kon de familie alleen maar rekenen op kritiek. En Angela legt even haarfijn uit waarom.

André Hazes was met zijn vriendin Sarah van Soelen voor het eerst voor de camera’s te zien tijdens de opening van het theehuis van moeder Rachel Hazes. Maar het liep even anders dan ze hadden verwacht.

,,Zielig he, voor André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen?”, begint Angela in het AD. Wie de reacties op social media een beetje bijhoudt, ziet dat dit vrolijke persmoment voor het nieuwe theehuis van Rachel niet het gewenste effect heeft.

‘Bullshit-tax’

,,Ze hadden zich zo verheugd op een paar leuke itempjes in de showrubrieken over hun verliefdheid, met daarbij wat gratis reclame voor moeder Rachel die sinds kort bijbeunt als theeschenkster in een winkelcentrum in Amstelveen.” Op social media regent het negatieve reacties en Angela weet precies waarom die ‘haat’ voor de familie er is.

,,Het zit hem in de ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop jullie te werk gaan, jongens”, vindt Angela. Ze vindt het ongelooflijk storend dat André staat te jubelen over zijn verliefdheid met ‘barbiepop-influencertje’, zoals ze Sarah noemt. ,,Terwijl je een paar maanden geleden nog van de daken schreeuwde hoe gelukkig je was met een ander.”

Volgens Angela verdienen ze dan ook zéker alle negativiteit. Het publiek heeft de bullshit-tax bereikt. ,,Er zit een maximum aan de hoeveelheid bullshit die we kunnen hebben.” Wat volgens haar al bereikt was met Bridget: ,,We trappen er niet meer in.”

‘Medelijden’

Ook over moeder Rachel heeft Angela niets positiefs te melden. Het ‘gedoe’ met de privébeelden in de documentaire, de ontmaagding op haar vijftiende, de ruzie met haar dochter Roxeanne én het ‘onophoudelijk natrappen’ naar de moeder van haar kleinkind. Angela is helemaal klaar met de familie. ,,Is er nou niemand die haar én ons tegen dat soort dingen beschermt?”

Maar medelijden met de familie heeft ze zéker niet. ,,Weet je met wie ík medelijden heb? Met iedereen die ooit met de familie Hazes te maken krijgt”, sluit Angela af.

Celeberties

Pittig gerucht: “Sarah van Soelen al 3 maanden zwanger van André Hazes”

De roddelpers draait weer op volle toeren als het op André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen aankomt. Volgens verschillende bronnen gaat nu het wilde gerucht dat Sarah van Soelen al drie maanden zwanger is.

Sarah van Soelen zwanger
En de vader zou in dat geval natuurlijk niemand minder dan volkszanger André Hazes junior zijn. André heeft al een kind bij Monique Westenberg en zou nu dus opnieuw vader gaan worden.

Nadat André zijn ex-verloofde Monique aan kant had gezet, zocht hij al snel zijn heil bij de heel wat jongere Sarah. Onlangs gingen Dré en kersverse vriendin nog op vakantie naar Ibiza, waar ook Sarah haar familie aanwezig was. Sarah plaatste daar genoeg spannende foto’s van.

Babynieuws voor André en Sarah
Onlangs kochten de tortelduifjes ook een splinternieuw appartement van bijna een miljoen euro in Rotterdam. Zou dat erop wijzen dat er een kleintje op komst is? De twee zijn in ieder in een rap tempo stappen aan het zetten in hun relatie.

Op het Instagram-account van ‘roddelkoning’ Fawry not sawry kwamen er al verschillende berichten dat Sarah in een kliniek in Scheveningen gespot zou zijn. Sarah zou zelfs al drie maanden zwanger zijn van André en het nieuws deze week wereldkundig gaan maken. Maar of er bij Sarah al een buikje is te zien….

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: André Hazes maakt zich opvallende bedenking na breuk met Monique en nieuwe relatie met Sarah

André Hazes heeft de voorbije maanden niet stilgezeten. Dat is het minste wat je kan zeggen.

In ‘De Cooke en Verhulst Show’ blikt hij terug op een woelige periode waarin hij brak met Monique Westenberg en meteen daarna een relatie begon met Sarah van Soelen.

“Er gebeurt best wel veel in mijn privéleven altijd, in de afgelopen maanden. Ik ben gescheiden van mijn vriendin en ik heb Sarah leren kennen. Het ging allemaal best wel snel”, bedenkt André Hazes zich.

“En ik zie daardoor mijn kindje natuurlijk wat minder. Ik heb daarvoor een liedje geschreven, eigenlijk een soort boodschap.”

“Ik ben niet zo’n heel goede prater. Ik kan heel goed dollen met mensen, maar als het heel serieus wordt kan ik niet zo heel goed mijn ding vertellen.”

“Mijn emoties zijn eigenlijk in een soort liedje gestopt. Dat is een soort boodschap aan mijn zoon.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Marieke Elsinga: ‘Met één hele simpele handeling zes kilo lichter’

Marieke Elsinga neemt nou niet bepaald een blad voor de mond. Ook in haar columns voor ‘&C’ is de 34-jarige altijd lekker zichzelf. Ook over haar s*ksloze omaslip praat ze zonder enige gêne in het blad, waarin ze ook meteen een handige tip deelt voor iedereen die snel van overtollige coronakilo’s af wil.

“Er gebeurt iets fantástisch aan de voorzijde”

Elke maand geeft Marieke via de column een kijkje in haar drukke leven. Deze keer: al haar slaapkamergeheimen – al zijn dat nu niet bepaald ‘geheimen’ meer. De radio-dj vertelt in het stuk dat het eerste dat ze wanneer ze wakker wordt doet, naar zichzelf kijken in de spiegel is. En dat is volgens haar nou niet bepaald een ‘cadeautje waar ze op zit te wachten’, omdat ze het liefst slaapt in een comfortabele slip. ‘Er zijn nachten dat ik in mijn string slaap, maar die zijn zeldzaam: waarom zou je jezelf nóg eens acht uur kwellen als het niet hoeft?’ aldus de presentatrice.

De ‘slaapslip’, zoals Marieke hem noemt, is nou niet bepaald een van het sexy soort. ‘Ik heb er meerdere, maar mijn favoriet is van een onbestemde roze-rode kleur en lubbert. Ik sluit niet uit dat ik ‘m al sinds mijn studententijd heb’, onthult ze.

Even terug naar die spiegel: of ze het nu wil of niet, Marieke kijkt elke morgen naar haar naakte lijf, met dus die seksloze ‘lubberslip’. Omdat ze een betere start van haar dag wel kan gebruiken, doet ze sinds kort elke morgen één specifiek handeling waardoor ze een stuk zelfverzekerder aan haar dag begint: de ‘slip-slide-methode’.

Marieke legt in het blad uit hoe ‘ie werkt: ‘Het eerste wat ik doe als ik bij het krieken van de dag tegen mijn spiegel aan loop, is de zijkanten van mijn slaapslip ferm omhoogtrekken. Daarmee verdwijnt aan de achterkant weliswaar een stuk stof in je bilnaad (oncomfortabel), maar gebeurt er ook iets fantástisch aan de voorzijde. Daar worden je benen namelijk optisch vijftien centimeter langer. Geloof me, met één simpele handeling stap je zes kilo lichter uit bed.’

Natuurlijk gaat die onderbroek erna uit, maar het gevoel dat die ene minuut je geeft is volgens de radio-dj onbetaalbaar. ‘In het weekend gun ik mezelf langer zo rond te lopen en sta ik met benen als stelten koffie te zetten voor mijn vriend.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending