“Anne Rose Zonneveld nu al zwanger van André Hazes”
Connect with us

Celeberties

“Anne Rose Zonneveld nu al zwanger van André Hazes”

Een aantal maanden geleden schreven we nog bijna dagelijks over Sarah van Soelen, maar Sarah is inmiddels alweer verleden tijd. Onze rokkenjager André Hazes heeft namelijk alweer een aller nieuwste vriendin welke Anne Rose Zonneveld heet. Je hebt hier vast al van alles over gelezen maar mocht je dat nog niet hebben gedaan kun je hier alles over Anne Rose Zonneveld vinden.

Nu je dit allemaal weet hebben wij echter nog meer bizarre geruchten te melden want volgens meerdere juice kanalen komt er binnenkort groot nieuws, en dan hebben we het over écht groot nieuws als we ze moeten geloven.

De nodige drama’s zijn echter al ontstaan rondom de familie Hazes want André schijnt nu bij de ouders van Anne Rose te wonen en heeft heftige ruzie met zijn moeder Rachel Hazes. Hadden we je al verteld dat Anne Rose trouwens de boekhouding van schoonmoeder Rachel doet? Dat ter zijde, verder naar het grote nieuws!

Anne Rose Zonneveld zwanger van André Hazes?

Een groot juicekanaal, Reality.FBI, die het regelmatig bij het juiste einde hebben zeggen nu dat ze groot nieuws hebben. Ze willen het grote nieuws echter nog niet verklappen alhoewel er nu wel al dingen worden gezegd als een zwangerschap van André Hazes. Het zou dus zomaar kunnen dat Anne Rose Zonneveld zwanger is van André Hazes, het zou toch wat zijn?

Het nieuws wordt binnen een week naar buiten gebracht, zeggen ze. Wij zijn in ieder geval benieuwd jongens en meisjes! Nog heel even wachten, een paar nachtjes slapen en dan weten we meer!

Celeberties

Yolanthe lekte date met model uit wraak op Wesley

Yolanthe is nog maar eens gespot in het bijzijn van model Lentini Eersteling. Is de romance tussen de twee echt? Of doet ze dit gewoon om wraak te nemen op haar ex Wesley Sneijder?

Meerdere media meldden onlangs dat Yolanthe het heel gezellig heeft met haar nieuwe liefde. Dat is toch niet hartsvriendin Jasmina Stoffels, maar het model Lentini Eersteling. Aanvankelijk wilde Yolanthe niets kwijt over haar liefdesleven. Nu vindt ze het blijkbaar minder erg om gespot te worden in zijn bijzijn. Of wil ze zo haar ex Wesley jaloers maken?

Echte romance?

Dat is toch wat Story meent. Yolanthe was altijd heel openhartig over het feit dat het overspel van Wesley haar heel verdrietig maakte. Volgens het weekblad is het opmerkelijk dat Yolanthe nu zo ostentatief met een andere man in het openbaar verschijnt.

Insiders beweren dat Yolanthe stiekem toch nog altijd hoopt op een liefdeshereniging. Door Wesley jaloers te maken, zou ze hopen op een eerste stap van zijn kant.

Wesley reageert

Wesley zelf wil niet te zeer ingaan op de geruchten. Dit is wat hij erover te zeggen had: “k heb geen idee wie hij is. Ik heb er ook niet met Yolanthe over gesproken. Wij spreken over heel andere dingen. Niet over deze onzin allemaal.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws: ‘Marco Borsato is al dagen spoorloos’

Marco Borsato die wordt verdacht van misbruik van een minderjarige schijnt al dagen niet thuis te zijn geweest. Zijn auto die hij altijd voor de deur parkeert is al dagen niet meer gespot. De vraag die de ronde doet is dan ook waar is Marco Borsato gebleven?

Het werd al eerder duidelijk dat Marco na de rechtszaak van plan is om zich definitief in Italië te vestigen. Maar het lijkt erop dat hij zich daar nu nog niet schuilhoudt.

Laatst werd ook nog duidelijk dat Marco en Leontine niet meer hun trouwring dragen. Het hele gezin heeft wel een familiering laten maken die Marco, Leontine en alle kinderen dragen. Zo willen ze uitdragen dat ze elkaar toch blijven steunen.

Maar dat betekent nog niet dat Leontine weer een relatie heeft met Marco. Het zou zomaar kunnen dat Leontine haar conclusies al getrokken heeft en enkel een vriendschappelijk band met Marco heeft. Marco heeft de afgelopen jaren wel laten zien dat hij niet lang zonder een vrouw kan dus kan het zomaar zijn dat Marco op dit moment bij één van zijn scharrels logeert of wellicht zelfs een nieuwe vriendin heeft.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wesley Sneijder gespot met deze BN’er: ‘Aan het daten met deze dame’

Wesley Sneijder is afgelopen weekend gespot met een onbekende dame. Op de foto die op social media rondgaat, is te zien dat hij samen met deze dame een drankje doet. Is de voormalig profvoetballer weer aan het daten geslagen?

Dat Wesley Sneijder van zingen houdt, werd al eerder duidelijk toen de oud-voetballer een Arabisch nummer zong op de babyshower van een vriend. Dit talent is hij blijkbaar nog niet verleerd, want afgelopen weekend pakte hij weer de microfoon. Deze keer in gezelschap van een andere dame…

Een blonde dame

Op de foto die showbizzkanaal FawryNotSawry deelt in zijn Instagram Stories, is te zien dat Wesley samen met een dame aan een tafel een drankje doet terwijl hij een microfoon in zijn handen heeft. ,,Wesley houdt wel van zijn karaoke momentjes. En wie is de dame naast hem?”, vraagt FawryNotSawry zich af.

Het gaat om een blonde dame en de twee lijken het erg gezellig te hebben. De tafel staat vol met drankjes en Wesley heeft een glimlach op zijn gezicht. Wie de dame is en waar de ‘date’ zich afspeelt is niet bekend, maar het lijkt erop dat de voetballer weer aan het daten geslagen is.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending