Arjen Lubach keihard onder vuur na ‘ziekelijk’ filmpje koningin Elizabeth
Connect with us

Meest bekeken

Arjen Lubach keihard onder vuur na ‘ziekelijk’ filmpje koningin Elizabeth

Arjen Lubach heeft veel kritiek ontvangen doordat hij grappen heeft gemaakt over de overleden Britse koningin Elizabeth. Hij liet namelijk een simulatie zien van Elizabeth die in haar kist ligt.

Grap valt niet goed
Arjen Lubach gebruikte het overlijden van de koningin om duidelijk te maken dat hij een echte republikein is. Op de dag van haar overlijden grapte hij in zijn show: “We beginnen met verdrietig nieuws. We hebben geen gast vanavond, want aan het begin van de avond hoorden we helaas dat ze is overleden.”

Maar hij ging gisterenavond nog een stap verder. Hij klaagde namelijk over de hoeveelheid media-aandacht voor het overlijden. “In Groot-Brittannië gaat het al helemaal over niks anders. Het is daar echt hysterisch”.

Vervolgens liet hij een simulatie zien van de koningin die gefilmd wordt in haar kist. “Ik zat een beetje te zappen en er is daar zelfs een kanaal, BBC Extra Plus, met een live verslag van binnenuit.”

Het gedeelte: BBCM Extra Plus en verslag van binnenuit waren natuurlijk verzinsels. “Wow! Die Britten zijn gewoon helemaal gek man!”, grapt hij.

Dan: “Nee, oké, dit was heel ziek, maar ze had dit waarschijnlijk zelf heel mooi gevonden, want ze had ‘heel veel humor’.”

Als even later de Britse ster James Morrison aanschuift aan zijn desk, vraagt Arjen: “Hebben we je gekwetst met die video?”

Hij daarop: “Een beetje.”

Bekijk hieronder het fragment:

Celeberties

Breaking: ‘Talpa haalt Massa is Kassa van televisie’

Het gaat al een tijdje niet zo lekker met multimiljonair Peter Gillis. De vakantieparkenmagnaat kreeg een boete van de gemeente, die hij weigert te betalen, en werd ook opgepakt op verdenking van meervoudige mishandeling van Nicolleke.

Peter zou foxwild zijn geworden en Nicol hatseflats enkele tikken hebben gegeven. Ook zou hij haar gebeten hebben. De reden voor de mishandeling werd eerder openbaar gemaakt door de website utopianieuws. Peter moest een nachtje brommen en wacht nu tot hij in de rechtbank moet verschijnen.

Breaking: 'Talpa haalt Massa is Kassa van televisie'

Talpa steunt Peter

Kort geleden werd bekend dat Talpa niet heeft overwogen Peter Gillis te ontslaan. Vermoedelijk vanwege de gigantische kijkcijfers van het programma. Daardoor is het nieuwe seizoen van Massa is Kassa ‘gewoon’ op televisie te zien. Dit leidde tot verontwaardiging bij de achterban van de populaire serie. Maar nu is er meer…

Talpa krabbelt terug

Datzelfde Utopianieuws komt nu met een opmerkelijk bericht, dat zij baseren op berichten uit het ‘wandelgangencircuit’ bij Talpa en specifiek op ‘bronnen’.

Mocht Gillis schuldig worden bevonden aan de aantijgingen die hem door het Openbaar Ministerie ten laste worden gelegd, dan zal Talpa alsnog besluiten per direct te stoppen met het uitzenden van Massa is Kassa. We hoeven niet te vertellen dat de instortende kijkcijfers niet bijdragen aan een succesvol vervolg.

Breaking: 'Talpa haalt Massa is Kassa van televisie'

YouTube

Dan is het nog maar zeer de vraag wat Peter gaat doen. De rondbuikige Gillis heeft inmiddels aardig wat aandacht op zicht weten te vestigen en wil daar vast geen afscheid van nemen. Voor het geld hoeft hij het natuurlijk niet te doen, de man is multimiljonair. De website Utopianieuws heeft vernomen dat er plannen gesmeed worden om de serie, mocht Talpa ermee kappen, een vervolg te geven via YouTube.

We gaan het zien…

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Moeder overleden baby Ter Apel: conclusie OM klopt niet

Groot nieuws vanuit het asielzoekerscentrum in Ter Apel. De moeder van het babytje dat daar recent is overleden, heeft een advocaat in de arm genomen. Richard Korver en de moeder weigeren zich neer te leggen bij de conclusie van het Openbaar Ministerie.

Het OM heeft geconcludeerd dat de baby niet door een strafbaar feit om het leven gekomen is. Advocaat Korver noemt dat “een hele rare beslissing van het OM.

Moeder overleden baby Ter Apel: conclusie OM klopt niet

‘Kort door de bocht’

“Dat er geen sprake is van een niet-natuurlijke dood en daarom niet van een strafbaar feit, is te kort door de bocht. Het is bijvoorbeeld niet uitgesloten dat het kind leed aan een ziekte die opgemerkt had moeten worden. De baby was immers aan de zorg van de Staat toevertrouwd.”

Korver stelt dat het Openbaar Ministerie weigert het sectierapport aan de moeder te verstrekken. Ze mag er wel in kijken, maar de advocaat vindt dat niet voldoende.

Moeder snapt taal niet

Volgens Korver is het zeer moeilijk voor de moeder van het verloren kindje. “Dan moet een weduwe die totaal overstuur is door het verlies van haar kind een sectierapport lezen in een taal die ze niet beheerst. Ook willen we het sectierapport voor kunnen leggen aan een aantal andere artsen.”

Korver heeft een brief geschreven aan het OM, waarin hij vraagt de beslissing te heroverwegen.

Doorgaan met lezen

Animals

Moederhond overlijdt na verkeersongeluk, dan worden haar pups door koe geadopteerd

De liefde die dieren kunnen tonen is vaak grenzeloos. Zo ook in dit geval toen deze koe geen moment aarzelde toen ze vier weespuppy’s tegenkwam.

Het komt soms voor dat verschillende diersoorten voor elkaars jongeren zorgen. Eerder berichtten we over een gans die zich over een (rillende van de kou) puppy ontfermde.

Het ontroerende verhaal van vandaag speelde zich af in Uttar Pradesh, een deelstaat van India. Een voorbijganger filmde hoe een koe voor vier weespuppy’s zorgde.

Volgens Hindustan Times overleed de moeder van de puppy’s waarschijnlijk in een verkeersongeluk, kort nadat ze was bevallen.

De koe ontfermde zich over de pups en het lijkt erop dat ze deze heeft geadopteerd. Op de beelden is te zien hoe ze de koe op de weg ligt en de hondjes zich tegoed doen aan haar melk. Gelukkig zal niemand ze storen, in India is de koe heilig.

De hartverwarmende beelden van de schattige pups en de lieve moederkoe zijn binnen korte tijd viraal gegaan.

Hieronder kun je het filmpje zien dat de voorbijganger filmde en wat zoveel indruk heeft gemaakt.

Als dit verhaal je ook net zo heeft geraakt als ons, overweeg het dan op Facebook te delen zodat jouw vrienden en familie ook van dit hartverwarmende moment kunnen genieten!

Doorgaan met lezen

Trending