Arme alleenstaande moeder bouwt eigen 19 vierkante meter huis, een blik naar binnen en ik ben verkocht
Connect with us

Lifestyle

Arme alleenstaande moeder bouwt eigen 19 vierkante meter huis, een blik naar binnen en ik ben verkocht

Wat een verschil kan een jaar maken.

Tot voor kort moest Michelle “MJ” Boyle USD 1.500 per maand betalen om een ​​klein huis te huren in Sherwood, Oregon.

Omdat haar huur zo duur was en haar salaris laag was, kon ze nooit geld sparen. Alles wat ze verdiende bij haar werk in een coffeeshop was nodig om huur en eten te betalen.

Maar wat zou ze kunnen doen? Ze vond geen goedkopere accommodatie en kon niet met haar kinderen op straat gaan wonen.

Toen haar kinderen uiteindelijk verhuisden, was haar situatie anders – en dat was het moment waarop Michelle besloot dat het tijd was om haar leven te veranderen.

Met het beetje geld dat ze had weten te redden, begon ze haar eigen huis te bouwen.

Deze verandering zou niet alleen haar maandelijkse uitgaven tot bijna niets drukken, maar het zou Michelle ook in staat stellen om te sparen voor toekomstige pensionering.

Hoe heeft Michelle dit allemaal voor elkaar gekregen?

Nou, ze begon met Tiny House, een organisatie waar mensen hun eigen huis bouwen om een ​​eenvoudiger en zuiniger leven te leiden.

Ze slaagde erin om een ​​klein huis te kopen voor een kleine som geld en verhuisde uit haar grotere huis.

Michelle had eerder $ 1.500 in huur betaald voor een huis met 3 slaapkamers – nu woont ze in een kleine cottage van 19 vierkante meter. En de huur is slechts $ 70 per maand!

En dat omvat zelfs elektriciteit, water en WiFi!

“Alles bouwen met je eigen handen is een van de meest lonende ervaringen”, vertelde Michelle aan Oregon Live.

“In mijn geval: ik bouw het niet alleen, ik heb het ontworpen.”

Kijk haar bescheiden woning binnen en je zult versteld staan!

We beginnen met de schilderachtige kleine keuken waar Michelle het grootste deel van haar tijd doorbrengt.

“Al mijn apparaten zijn van rond het midden van de jaren 1940 tot begin 1950. Het kostte me bijna twee jaar om mijn verzameling te verzamelen en te renoveren “, zegt Michelle.

“Alles gebeurt met liefde. Het thema is moderne nostalgie en ik denk dat ik het echt heb weten te bereiken. ”

Er is voldoende ruimte in het huis om een ​​kleine trap op te nemen naar een loft, waar Michelle gewoonlijk leest of gewoon rust.

Helemaal niet slecht!

Ik zou gemakkelijk kunnen dutten of gewoon een goed boek kunnen lezen en lezen!

Vanuit de woonkamer leidt een andere trap / berging naar de slaapkamer.

Zoals je ziet, is er genoeg ruimte en meubilair dat Michelle erin heeft weten in te pakken, om het zo huiselijk mogelijk te maken.

Op de tweede verdieping is Michelle’s bed …

Het moet geweldig zijn om hier elke dag wakker te worden!

Wat denk je van de woonkamer?

Voelt het niet allemaal groter dan 19 vierkante meter?

Michelle heeft ook een garderobe in haar kleine huisje weten te verwerken. Indrukwekkend!

In de winter doet het huis het prima! Wat een droom om hier te wonen …

Goed gedaan, Michelle! Wat een prachtige, prachtige plek die je hebt ontworpen en gebouwd.

Maar Michelle is niet klaar met haar droomproject.

In plaats van een broodnodige pauze van het werk te nemen, put ze uit haar ervaringen en ervaringen en blijft ze kleine huizen ontwerpen en bouwen. Het idee is dat ze ze in de toekomst zal verhuren en een veilige bron van inkomsten zal hebben.

Wil je hier wonen of ken je iemand die graag naar een huis zou verhuizen zoals dat van Michelle?

Deel dit artikel alstublieft op Facebook!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending