Artsen alarmeren: groot deel van alle mannen dragen hun onderbroek meerdere dagen achter elkaar
Connect with us

Meest bekeken

Artsen alarmeren: groot deel van alle mannen dragen hun onderbroek meerdere dagen achter elkaar

Maar liefst 22 procent van de mannen geeft toe dat ze niet elke dag hun onderbroek verschonen – en voordat jullie dames zich te zelfvoldaan voelen, gaat het niet veel beter met 18 procent die bekent dat ze hun onderbroek opnieuw dragen.

Schokkend genoeg gaf één op de twintig mannen toe dat ze hun onderbroekjes meer dan vijf keer te hebben gedragen voordat ze ze werden gewassen – voor vrouwen is dit cijfer zeven procent.

Het onderzoek, door OnBuy, onderzocht 2.790 mannen en vrouwen om te weten te komen over hun hygiënische gewoontes en de resultaten zijn interessant om te lezen.

Van degenen die toegaven dat ze hun ondergoed niet elke dag verversen, zei 76 procent van de mannen en 69 procent van de vrouwen dat ze hen binnenstebuiten keren voor een ‘schoner gevoel’.

Uit het onderzoek bleek ook dat 13 procent van de mannen en vier procent van de vrouwen hun oude onderbroek meer dan drie jaar bewaren om het meeste uit de onderbroek te halen terwijl 40 procent van de mannen en 55 procent van de vrouwen ze jaarlijks vervangen.

Als het gaat om het regelmatig thuis wassen van je broek, raadt Ivan Ivanov van EOT Cleaning aan: “Om de persoonlijke hygiëne te waarborgen, moet het merendeel van de artikelen in je garderobe na elke kledingbeurt worden gewassen; vooral als het gaat om lichaamsbeweging, inspannende activiteiten of warm weer.”

Ivan raadt ook aan om antibacterieel wasmiddel te gebruiken om eventuele ziektekiemen te doden en ervoor te zorgen dat je het onderzoek op juiste temperatuur wast om eventuele vervelende stoffen te doden – het beste is tussen 40 en 60 graden Celsius maar sommige antibacteriële wasmiddel kan bij lagere temperaturen werken.

In een gesprek met de Metro over de potentiële gevaren van het niet dagelijks verwisselen van je broek – en het wassen van de broek tussen de draagtassen door – legde Dr. Nichola Cosgrove, huidverzorgingsspecialist bij Natura Emporium, uit: “Ondergoed werkt in zekere zin als een barrière om onze kleren te beschermen, omdat het gemakkelijker is om ons ondergoed regelmatig te wassen dan onze kleren.

“Door je ondergoed niet elke dag te verschonen, krijg je een ophoping van bacteriën zoals Escherichia coli, stafylokokken, streptokokken en vele andere die perfect normaal en nuttig zijn als ze op hun vereiste niveau blijven.

“Maar omdat ze in een warme en vochtige omgeving gedijen, beginnen ze zich te vermenigvuldigen. De effecten hiervan kunnen zo eenvoudig zijn als een slechte geur, een uitslag, een overdaad aan jeuk, te vol op gistinfecties, urineweginfecties en mogelijk levensbedreigende stafylokokkeninfecties”.

Meest bekeken

Man valt vrouwen lastig op naaktstrand, nudist (76) schiet hem dood

Op een Frans naaktstrand is zaterdagochtend een bizarre ruzie uitgebroken met een fatale afloop. Een 76-jarige nudist heeft een man van 46 jaar doodgeschoten omdat die vrouwen op het naakstrand heeft lastiggevallen en zelfs begon te masturberen.

De 46-jarige man kwam het naaktstrand van La Mama, gelegen in het Grand Parc Miribel Jonage op waar hij gasten op ontluisterende wijze begon lastig te vallen. Toen hij begon te masturberen voor de ogen van een vrouw, besloot een 76-jarige man tussenbeide te komen.

Dat mondde uit in een felle discussie die uiteindelijk volledig uit de hand liep. De 76-jarige man greep daarop naar zijn pistool en schoot driemaal op de exhibitionist. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en hebben geprobeerd om de man te reanimeren, maar dat is niet gelukt.

De politie heeft de schutter direct gearresteerd. Die liet zich gewillig in de boeien slaan. Ten tijde van het fatale incident waren er zo’n 100 nudisten op het strand aanwezig.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Asielzoekers plunderen DA drogist in Hardenberg, eigenaar ten einde raad

Zeer triest nieuws, want een een DA Drogist in Hardenberg heeft bekendgemaakt de deuren voorgoed te moeten sluiten. De oorzaak? De winkel wordt al jarenlang leeggeroofd door asielzoekers. De overlast en diefstallen zijn zo erg, dat de eigenaresse van de winkel de schade inmiddels niet meer kan ophoesten. De gemeente doet niets.

Eigenaar Siska is ten einde raad: ”Ik heb in Hardenberg een schadepost van 30.000 euro per jaar. Als ondernemer voel ik dat rechtstreeks in mijn portemonnee. Dat is niet op te brengen. Ik deed aanvankelijk trouw aangifte, maar ben daar net als veel andere ondernemers mee gestopt. Het kost alleen maar tijd en energie en je krijgt je geld er niet mee terug”, aldus Siska.

Politie

Volgens Siska worden daders nauwelijks bestraft. “Als de daders al worden opgepakt, lopen ze een paar dagen later weer lachend je winkel in alsof er niets is gebeurd. Vreselijk is het. Zij hebben blijkbaar niets te verliezen maar ik wel. Ik voel me in de steek gelaten.”

De neergeslagen eigenaar benadrukt tegenover De Stentor dat ze niets heeft tegen asielzoekers. Ze runt nog een winkel in Dalfsen en heeft daar een Syrische en Oekraïense vluchteling in dienst. De problemen worden voor haar veroorzaakt door een kleine groep mannen, die overal schijt aan heeft en het voor iedereen verpest. ”Ook voor andere asielzoekers.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Schokkend: 101-jarige vrouw zwaar toegetakeld en doodgeschopt

In België is enorme ophef ontstaan nadat bekend is gemaakt dat een 101-jarige vrouw op brute wijze is overvallen, waarbij ze uiteindelijk werd doodgeschopt.

De inbraak vond plaats op 29 juni vorige maand. Rond 16.30 uur drong een nog onbekende dader de zijdoorgang van de woning van Julia Giboux binnen aan de Avenue de Scailmont in Manage. Hij bedreigde het slachtoffer met een wapen en eiste geld van haar.

Vervolgens duwde hij de vrouw tegen de grond, waarna de man op haar in begon te trappen. Terwijl de vrouw reddeloos op de grond lag, doorzocht de indringer haar woning. Toen hij ‘klaar’ was, liet hij de gewonde vrouw achter en sloeg op de vlucht.

Signalement

De politie heeft een signalement bekendgemaakt die moet leiden naar de dader. Het zou gaan om een blanke man die zo’n 1.70 – 1.75 centimer lang is en een ‘normaal’ postuur heeft. De man droeg ten tijde van het geweld een zwarte trui met lange mouwen en een mondkapje, waarop grote tanden getekend waren.

Op de dag van de overval vond een diploma-uitreiking plaats in de gemeentelijke basisschool in de Rue Delval. Deze komt uit op de Avenue de Scailmont. De onderzoeksrechter in Charleroi vraagt nu aan alle ouders en anderen die de overvaller gezien zouden kunnen hebben in de buurt tussen 15.30 en 17 uur, om contact op te nemen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending