Asielzoekers klagen over warmte, hulporganisaties brengen ijsjes
Connect with us

Meest bekeken

Asielzoekers klagen over warmte, hulporganisaties brengen ijsjes

Asielzoekers die in Ter Apel (of buiten) verblijven zijn niet gelukkig met de hitte. Het Rode Kruis heeft daarom besloten om ijsjes, eten en drinken te gaan brengen naar de hulpeloze hoopjes mens. Ook delen de barmhartige Samaritanen anti-zon doeken uit. 

Gezegd moet wel worden dat het weer bomvol is bij Ter Apel. Dus dat die mensen uren buiten moeten staan is natuurlijk niet prettig met deze hitte. Het Rode Kruis krijgt overigens hulp van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). Zij delen ook ijsjes en drinken uit.

Asielzoekers willen niet weg

Twee weken geleden besloot het COA om luifels te plaatsen, zodat wachtende asielzoekers beschermd konden worden als het zou regenen of wanneer de zon schijnt.

Hier wordt gretig gebruik van gemaakt door hon-der-den asielzoekers. Zij zijn daar uit vrije wil en weigeren te vertrekken, zodat zij op tijd zijn voor hun identificatie en registratie.

Personeelstekort

Het Rode Kruis is vandaag niet op volle oorlogssterkte aan het rondrennen voor asielzoekers. Veel medewerkers liggen op het strand. Sorry, we bedoelen dat er veel ziekmeldingen zijn binnengekomen. Daardoor kon er pas rond 15.00 begonnen worden met uitdelen. Morgen wordt het iets minder warm, waardoor er goede hoop is dat er weer voldoende mankracht aanwezig is.

Rotzooi

Onderstaande beelden circuleren op Twitter. Hier zie je hoe de boel wordt achtergelaten na een nachtje kamperen in Ter Apel. Drie keer raden wie de zooi mag opruimen?

Meest bekeken

Man verzwijgt fles in anus, is doodsbang voor reactie van vrouw

Een paar Iraanse artsen keken onlangs vreemd op toen een lokale inwoner zich bij hen meldde met een ‘ondraaglijke pijn’. De 50-jarige man bleek namelijk al een poosje rond te lopen met een waterfles in zijn endeldarm.

Het gaat om een fles van maar liefst 19 centimeter lang. De Iraniër liet de artsen weten al een tijdje niet zoveel honger te hebben, onderdoor te gaan aan maagkrampen en last te hebben van opstoppingen. Vreemde zaken, die natuurlijk simpel te verklaren zijn als je een fles in je achterste propt.

Doodsbang voor vrouw

De man wist zelf natuurlijk allang wat er aan de hand was, maar besloot er pas iets aan te laten doen toen hij het echt niet meer trok. De reden hiervoor was angst voor zijn vrouw.

Fles zit vast in anus Iraniër (50), man verzwijgt het uit angst voor zijn vrouw

Hij durfde haar niet te vertellen dat hij rondliep met een fles in zijn kont en nam de pijn op de koop toe. Niet duidelijk is hoe de fles daar eigenlijk gekomen is, maar artsen denken te weten dat de man een poging waagde zichzelf een pleziertje te willen doen.

Dat blijkt uit het feit dat de fles ‘bottoms up‘ was ingebracht. De vermoedelijke insteek hierachter is dat de man de fles op die manier via de dop weer uit zijn anus kon trekken. Helaas krijg hij dat zelf niet voor elkaar. Artsen is het wel gelukt en nog zonder operatie ook.

Er  werd de controle uitgevoerd op 10 februari 2022. Dat staat op het verschenen Clinical Case Report. Het nadeel voor de man is dat hij door naar het ziekenhuis te gaan, niet langer kon verbergen wat hij had gedaan. Het is niet bekend of de twee nog samen zijn. Daarentegen is wel duidelijk dat de flesjesman is doorverwezen naar de Iraanse versie van de GGZ.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Man die op alien wil lijken heeft droom: Penis in tweeën laten splitsen

De 33-jarige Anthony Loffredo uit Frankijk is een freak. Maar dat wil hij ook zijn. Hij doet er alles aan om zichzelf te transformeren tot een zwarte alien. Daarvoor heeft hij al de nodige stappen ondergaan, zoals het volledig zwart laten tatoeëren van zijn lichaam.

Dat is overigens inclusief ogen. Ook heeft Loffredo zijn neus, oren en enkele vingers laten afzetten. Dat vond hij leuk om te doen. Dat geldt overigens ook voor het regelen van implantaten op zijn schedel en in zijn armen. Nu is het echter tijd voor de volgende, ietwat ongewone, stap.

Penis in tweeën

De alien zou graag de beschikking hebben over twee penissen. Hij wil zijn geslachtsdeel dus laten opsplitsen. Dit is een kostbare ingreep, waarvoor Loffredo eigenlijk geen geld heeft. En daarom zamelt hij geld in, zodat zijn wens in vervulling kan gaan.

De Franse alien ziet het als de kroon op zijn werk. Twee penissen, wat een droom. Als hij het geld bij elkaar heeft, is er al een chirurg gevonden die de operatie aandurft. Desalniettemin is hij op de hoogte van het feit dat er complicaties kunnen optreden, de operatie is bestempeld als risicovol.

Het maakt Loffredo weinig uit. Hij moet en zal zijn droom waarmaken.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vreselijk ongeluk: Man (20) komt onder trekker terecht en overlijdt

In een weiland langs de Veertweg in Noord-Scharwoude is vanmiddag een fataal ongeluk gebeurd met een tractor. Dit heeft het leven gekost aan een man van slechts 20 jaar oud. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar hebben de jongen niet kunnen redden.

Het ongeval gebeurde rond 14.25 uur. Vermoedelijk is de man onder de trekker terechtgekomen. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Er zijn veel hulpdiensten aanwezig op de plek van het ongeluk.

Doorgaan met lezen

Trending